Şimdi Ara

kuantum düşünce tekniği kuralları herkez okusun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
54.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Kuantum düşünce yöntemi konusunu o kadar uzun uzun anlatmaya gerek yok. Prensibini anlatmak yeterli olacaktır.

    Kuantum düşünce yöntemi aslında, insanın doğasını yani özfarkındalığını edinmesidir.

    İnsan doğası zaten kusursuz-eksiksiz ve çevresi ile harmoni için yaşayabilmektedir. Önemli olan bu doğayı görebilmek ve bilinçaltına, yanlış kodlanılmış ya da kodlattırılmış söylemleri değiştirerek, daha mutlu dolayısıyla başarılı olmaktır hayatta. Kısacası ne kodlarsan, o olursun. İnsan doğası iyi olduğu için, doğanı referans alacaksın, kodlamanı yapacaksın ve o düşünce doğrultusunda yağarak düşüncenin ta kendisi olacaksın. İyi düşün iyi ol.

    İngilizcede sosyal bilimlerde selffullfill profiency (kendi kendini gerçekleşteren kehanetler) diye geçen terimin, insan psikolojisinde de aynı şekilde çalıştığını gösteren bir yönetemdir kuantum düşünce.

    Örneğin: X ülkesinde enflasyon beklentisi genel olarak ne ise, genelde o enflasyon gerçekleşir. Bunun temel nedeni ise, enflasyon beklentisinin varsayalım ki %12 olsun, üretici ve perakendeilerin kararlarında etkili olmasıdır. %12 lik bir enflasyon beklentisi ile karşılaşan ekonomik aktörler, fiyatlandırma ve stok tutarlarını o doğrultuda yön vereceklerdir.... işin garip tarafı %12 lik beklenti sonuç olarak aktörlerrin kararlarını o yönde vermesine neden olurken... aktörlerin bu kararları da %12 lik bir enflasyonun gerçekleşmesine neden olmaktadır.

    bunun gibi 100lerce örnek verilebilir.
    Ne düşünürsek o oluruz makalesini okumanızı tavsiye ederim olayı özetliyor: Kuantum düşünce yöntemi nin aslında sosyal bilimlerde constructivism e denk geldiğini anlamış olursunuz. http://degisimehazirim.com/blog/ne-dusunursek-onu-yasariz-ne-dusunursek-o-oluruz/




  • Bunlar not değil bildiğin destan yazmıs arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkez
  • buna inanan varsa bakırköy ruh hastahbanesine gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.