Şimdi Ara

KTÜ vs. Cukurova

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrik - Elektronik Mühendisliği için hangisini tercih etmek gerekir??İkiside gelebilir sizce nedenleriyle??

• çukurova bence çünkü ingilizce....
  • bence Ktü neden diye sorarsan sonuçta teknik üniversite her zaman daha avantajlıdır mühendislikte
  • Hayır KTÜ kesinlikle seçme ama Çukurova seçebilirsin,hem dilde ingilizce.Sanayi kenti hem.G.Antep Üni. yi de araştır.
  • Teknik Üniversite birinde İng.var hangisi ağır basar acaba??
  • tıp, diş, gsf, konservatuar, hukuk gibi fakülteleri olan teknik üniversite mi olur?
    KTÜ öyle bir teknik üni işte.
  • Birde ECTS diye bir şey var bilgisi olanlar paylaşabilirmi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege vs Yeditepe
    5 yıl önce açıldı
    OMÜ VS CBÜ VS PAMUKKALE TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avrupa kredi denklik sistemi (tam açılımı öyle olması lazım) yurtdışına falan gitmezsen işine yarayacak bişey değil.
  • walla oluyor gelın bır okuyunda gorun nasıl teknık okul zaten boluncek okul :d ıcınden 6 unı cıktı 7 de doguracak yekında. egıtım konusunda suphen olmasın ktu elekrık-elek bolum baskanı azari ve alanında dunyaca unlu adam rus egıtımınden gecmıs sovyet prof. muhendıslıkte ktu cok ıyıdır bunu fazla kısı bılmez ama oyle ytu ıle kafa kafaya egıtım olanakları ıyı yanlız sehır sıkıcı
  • Çukurova
  • Gaziantep vs.Cukurova dersek Elek-Elik yine??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Gaziantep vs.Cukurova dersek Elek-Elik yine??

Şimdi ikiside başa baş üniversiteler mühendislik konusunda,sanayide de başabaş şehirler;ancak Gaziantep Üniversitesi baya zor,öğrenmeden ,çalışmadan geçemezsin. Daha çok şey öğrenirsin. ÇU isminden dolayı biraz popüler ,Gaziantep de doğuda oldugu için popüler değil;ancak 2 yeni üniversite daha açıldı ve rekabet iyice arttı . Üniversite çok hızlı gelişiyordu son iki yıldır daha fena hızlandı,
    Üniversite-Sanayi İşbirliğinin en sağlam oldugu üniversite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

tıp, diş, gsf, konservatuar, hukuk gibi fakülteleri olan teknik üniversite mi olur?
    KTÜ öyle bir teknik üni işte.

Senin KTÜ ile zorun ne?KTÜ ile ilgili hangi konu açılsa direk gelip bu cümleyi yazıyorsun.Sanki millet bilmiyor KTÜ'de tıp, hukuk vs. olduğunu.Eğitimi kalitesi hakkında bilgi vereceksen ver parazit yapma sürekli.Beğenmiyorsan şu şu nedenlerden dolayı beğenmiyorum yazarsın olur biter.Neyin mücadelesini veriyorsun anlamıyorum.
  • Bana kalırsada Anteple-Çukurova başbaşadır fakat Antep Doğuda olduğu için biraz daha az popüler okuyan arkadaslarım oldugu için zor oldugunu biliyorum hatta Elek-Elik.Müh 5 Yılda bitirenin heykelini dikiyorlar muhabbeti dönüyordu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.