Şimdi Ara

KTÜ İNŞAAT MI SAKARYA MAKİNE Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 SİNDEN BİRİNİ ÖNE YAZICAM KARAR VEREMİYORUM.KTÜNÜN EĞİTİMİ ÇOK İYİ DİYORLAR AMA STAJ İMKANLARI AZ DİYE DEZAVANTAJIVAR. SAKARYAYI TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA SANAYİ BÖLGESİNDE YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• up
  • Ben ktü inşaat derim adı üstünde teknik üniversite o alanda yoğunlaşmış yıllarca teknikte şansın varken sakaryaya gitme bence.
  • kesinlikle ktü inşaat
  • KTÜ inşaat.
  • ktünün neden puanı düşük aklım almıyor
  • usta sıralaman kac.2 si de güzel üni meslek secimi yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şehir trabzon olduğundan düşük alıyor. İstanbul İzmir şehirlerinde de insanlar bulundukları şehirlere yerleşemeyince trabzona gitmek yerine mümkün olduğunca yakın yerleri tercih ediyorlar.

sorunun cevabına gelince KTÜ inşaat müh derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan6161

ktünün neden puanı düşük aklım almıyor

dediğin gibi staj imkanı az
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

usta sıralaman kac.2 si de güzel üni meslek secimi yap bence

63 bin deyim ikiside istediğim meslekler
  • ben de sakarya inşaat ile ktü inşaat arasında kalmıştım ktüyü yazdım. Eğitimi kampusu üniversite havası daha iyi dediler bana falan ne blym daha güzel geldi :D puanının düşük olmasının sebebi trabzonda olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

ben de sakarya inşaat ile ktü inşaat arasında kalmıştım ktüyü yazdım. Eğitimi kampusu üniversite havası daha iyi dediler bana falan ne blym daha güzel geldi :D puanının düşük olmasının sebebi trabzonda olması

bende ktüyü öne alıyorun ozaman:D yalnız inşaatta yabancı dil çok önemli diyorlar ben yabancı dilde berbatımdır sıkıntı yaşarmıyım
  • quote:

quote:

ben de sakarya inşaat ile ktü inşaat arasında kalmıştım ktüyü yazdım. Eğitimi kampusu üniversite havası daha iyi dediler bana falan ne blym daha güzel geldi :D puanının düşük olmasının sebebi trabzonda olması

bende ktüyü öne alıyorun ozaman:D yalnız inşaatta yabancı dil çok önemli diyorlar ben yabancı dilde berbatımdır sıkıntı yaşarmıyım

KTÜ'de 1 sene hazırlık eğitimi var. Oradaki performansınıza bağlı sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınız.

KTÜ'nün kampüsü Türkiye'deki en güzel üniversite kampüslerinden bir tanesidir. Kampüs içerisinde güzel vakit geçirilebilir. Yurtlarda kampüsün içerisindedir. Mayıs şenlikleri karnaval havasında geçiyor. Şehir küçük fakat arayıpta bulamayacağınız şey yoktur. Rumuzunuzdan Trabzon'lu olduğunuzu tahmin ediyorum. Sıkıntı çekmezsiniz.

Sakarya Üniversitesi'nin kampüsünü pek bilmiyorum ama büyük bir kampüsü var bildiğim kadarıyla.

Bence üniversiteden ziyade meslek tercihi yapın bu ikisi arasında.

• quote:

quote:

tamamı ingilizce olmadığı için üni hayatında sıkıntı yaşamazsın fakat kariyer olarak mühendislerin çok iyi ingilzce bilmesi lazım bence üni boyunca çalış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 3 Ağustos 2012; 19:00:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.