Şimdi Ara

KTBK Kh. ve Kh. Gr. K.lığı KIBRIS NEDİR NERESİDİR???????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
50.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de KTBK Kor. K.lığı K. Kh. çıktı. Nasıl bir yer ve tam yeri neresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Muhafız bölüğünde askerlik yaptım. Onur Bölüğü diye geçiyor burada ismi. Askerlik zor değil arkadaşlar. Emir komutaya uyduğunuz zaman çok hızlı ve keyifli geçiyor. Zaten Kıbrıs'taki tek Onur Bölüğü burası. Yani anlatabileceğiniz anıları bu bölükte toplarsınız. Onun dışındakiler klasik. Nöbet, tuvalet, yemekhane vs. Ama Onur Bölüğü'nde her cuma halkın önünde Kıbrıs'ı ve Türkiye'yi şerefle ve onurla temsil etme imkanını kazanıyorsunuz. Binlerce insan Rum'a karşı özgürlük ateşini Onur Bölüğü ile yakıyor. Ama tabi nöbet tutmamak için kırk takla atanlar bu onuru anlayamayacak olanlar. Zaten Kıbrıs'taki 70 bin asker arasında törene çıkabilecek 81 asker seçiliyor. Seçilmiş 81 asker. Bir de tören kıyafetleri var arkadaşlar. Hariciler giyip M1 Tören tüfekleri ile Harbiye Marşı, Girne Marşı, Vatan Marşı, İzmir Marşı söyleyerek Girne Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde binlerce insana Türklük gurur ve bilincini yaşamak gerçekten tüylerinizi diken diken yapacak. İnsanları kendi sıkıcı hayatınız için yanlış ve yanlı yönlendirmeyin. Yürümeyi öğrenene kadar yoruluyorsunuz. Öğrendikten sonra star gibi törenlerde gururlanıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.