nasıl tutturuyosunuz bu sayfa başlarını anlamıyorum yaaaa özel eğitim mi alıyosunuz? bi daha istemiyorum bu bopikte böyle bişi duydun mu Taner bey abi
8. sayfa başına benim adımda yazmaz bu konuyu komple sildircem şuna bak ya mücadele verioz ismimiz yok hemde kusi yönetim kurulu başkanıyım
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus 8. sayfa başına benim adımda yazmaz bu konuyu komple sildircem şuna bak ya mücadele verioz ismimiz yok hemde kusi yönetim kurulu başkanıyım yazmıştım yer yetmedi heralde
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus 8. sayfa başına benim adımda yazmaz bu konuyu komple sildircem şuna bak ya mücadele verioz ismimiz yok hemde kusi yönetim kurulu başkanıyım kusi sana şimdi varya msn de konusmadan cıkma sayfa baslarına sahip cıkma gel ahkam kes
quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus 8. sayfa başına benim adımda yazmaz bu konuyu komple sildircem şuna bak ya mücadele verioz ismimiz yok hemde kusi yönetim kurulu başkanıyım yazmıştım yer yetmedi heralde yazmamışsın bellki
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus 8. sayfa başına benim adımda yazmaz bu konuyu komple sildircem şuna bak ya mücadele verioz ismimiz yok hemde kusi yönetim kurulu başkanıyım kusi sana şimdi varya msn de konusmadan cıkma sayfa baslarına sahip cıkma gel ahkam kes kusi yönetim kurulu başkanı olarak şirketin dışarıyla ilgili bağlantılarını kuruyorum piyasaya hızlı bir giriş yapcaz işallha
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus 8. sayfa başına benim adımda yazmaz bu konuyu komple sildircem şuna bak ya mücadele verioz ismimiz yok hemde kusi yönetim kurulu başkanıyım kusi sana şimdi varya msn de konusmadan cıkma sayfa baslarına sahip cıkma gel ahkam kes kusi yönetim kurulu başkanı olarak şirketin dışarıyla ilgili bağlantılarını kuruyorum piyasaya hızlı bir giriş yapcaz işallha nowa sen oy birliği ile başkan kusi likten acemi kusiliğe terfi etmiş bulunuyorsun yeni görevinde başarılar