Şimdi Ara

Kron xc100 vs salcano ng650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 21 jant salcano ng650 mi kron xc100 mu almaliyim? Boy 182 kilo 90 ise gidip gelecegim 3 km ev is arası. bisikletler hakkinda pek bilgim yok. Kac jant almaliyim onuda bilmiyorum. Bu iki bisiklet arastirdim biraz baska tavsiye de olabilir yardimci olabilirmisiniz? Butce 600-800 TL arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 25 Şubat 2017; 14:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sehir ici kullanim icin dag bisikleti hamallik. Araziye, daga bayira cikmayacaksiniz dag bisikleti almanin anlami cok yok. Daha agir ve lastikleri genis oldugu icin performans dusuklugune neden olur. Sehir ici kullanim icin sehir/tur hybrid bisikletlere bakabilirsiniz. Butceye uygun ikinci el Carraro Sportive 224 rahat cikar.

L boy kadro boyunuza uygun. Yani 52 cm. Jant icinde 28 inc olsa daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 25 Şubat 2017; 18:31:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Sehir ici kullanim icin dag bisikleti hamallik. Araziye, daga bayira cikmayacaksiniz dag bisikleti almanin anlami cok yok. Daha agir ve lastikleri genis oldugu icin performans dusuklugune neden olur. Sehir ici kullanim icin sehir/tur hybrid bisikletlere bakabilirsiniz. Butceye uygun ikinci el Carraro Sportive 224 rahat cikar.

Cevap için teşekkür ederim hocam buralarda 2. El nerden bulabilirim hiç fikrim yok bu dediğim bisikletlerde internetten baktım bu fiyat civarı sifir sehir bisikleti yokmudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: krc58

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Sehir ici kullanim icin dag bisikleti hamallik. Araziye, daga bayira cikmayacaksiniz dag bisikleti almanin anlami cok yok. Daha agir ve lastikleri genis oldugu icin performans dusuklugune neden olur. Sehir ici kullanim icin sehir/tur hybrid bisikletlere bakabilirsiniz. Butceye uygun ikinci el Carraro Sportive 224 rahat cikar.

Cevap için teşekkür ederim hocam buralarda 2. El nerden bulabilirim hiç fikrim yok bu dediğim bisikletlerde internetten baktım bu fiyat civarı sifir sehir bisikleti yokmudur ?

Malum ikinci el sitelerinden bulabilirsin. Sıfırını bulman biraz zor bu fiyata. Zorlarsan Carraro Sportive 225 hidrolik disk frenli bisiklet bile bulabilirsin...

• 3 km yol dediğin 10 dk en fazla. Bisikletler pek takma ikisi de kaliteli ama sanırım 21 inç ufak. 26 olmadı 27.5 al ideal. Ama sadece şehir de süreceksen dağ bisikleti alma derim bende. Benim bi arkadaşta vardı bi kere kullandım yağ gibi kayıyo dağ bisikletinden sonra. Ama dağa giderim patika yolda sürerim dersen de bu bahsettiğin iki model ideal
  • sürekli asfaltta gideceksen dağ bisikleti olmaz. eğer kaldırımlardan, araziden gitme ihtimalin %25 olsa bile dağ bisikleti bak.

• http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/claud-butler-explorer-sehir-bisikleti-21-vites-262414046

Bu nasıldır acaba isimi gorur mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Btwin Mi Sedona Mı?
    geçen yıl açıldı
    salcano ng750 nasıldır
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • krc58 kullanıcısına yanıt
    Bence kadro ölçün 55-58 cm arasında. bacak boyunu ölçsen iyi olur 82-87 cm arasındaysa eğer dediğim kadro ölçülerini kullan. 3 km yol çok fazla değil. Fazla eğim -engebeli arazi yoksa yol bisikleti alsan iyi olur ama benimde önerebilceğim kadar fazla bilgim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.