Şimdi Ara

Krom - Otomobil Aksesuarları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cam kenarları için Krom varmıdır? Ve fiyat nedir?

Daha önce taktıran oldu mu? Güzel duruyor mu?

Edit : Ha birde ön panjur için varsa.. Ön alt ve üst Izgara için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 2 Eylül 2006; 16:39:56 >
  • yaw su pederleri bi anlasak film yok diyor krom yok diyor nedir bu

neyseki corsaya bişi demiyor ama krom yakışmıyor yahu ona dedim pencerelere yaptıim kapılar biraz mesafeli durdugu için hoş olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bizim pederi ikna edebilseM Bizim focusa da bi krom set lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Araç Megane II Sedan.

Forumdan sedicivalvole oktay arkadaşımıza taktık , onun kendi çektigi fotoları yollıyım size.

Kendiside görürse görüşlerini yazar.

Onun dışında Yavuz arkadaşımızda (Ref. de yazar ) megane 2 sine bu krom seti taktı. Kendilerine pm ilede sorabilirsiniz görüşlerini.

Krom -  Otomobil Aksesuarları

Cam çıtası - Kapı Kolu - Ön Panjur - Bagaj açma Kolu - Kapı İçi Eşikler

Aracınız için olan ürünler bunlar , fiyatınıda özelden atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 2 Eylül 2006; 17:03:55 >

• canım arabam
    Sağolsun gkhn kardeş arabanın şekli duruşu değişti her gören yapışıyor zaten aaa abi nedir bu böyle Meganın en full u mu die.Hepsinde yok hesabı
    Şiddetle öneriyorum extradan cam filmi + Spor yay
    İyi forumlar
  • Aslında şirketimdeki caddy nin ön ızgarasını kromla kaplatmak istiyorum ama... Görüntüsü güzel oluyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 2 Eylül 2006; 17:07:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Aslında şirketimdeki caddy nin ön ızgarasını kromla kaplatmak istiyorum ama... Görüntüsü güzel oluyor gerçekten.

Krom kaplatma derken caddy ön panjur var.

Oda Tek parça yapıştırdıgınızda fotogrataki şekilde oluyor. Montajıda basit ama dikkatli yapıştırmak lazım yapıştırdıktan sonra , parçayı yamultmadan sökemezsiniz. Güzelce temizleyip bantlarını sökmeden bakıyorsunuz ne nereye gelıyor . Bantları söküp oraya koyuyor ve bastırıyorsunuz bu kadar.

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 2 Eylül 2006; 23:17:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

canım arabam
    Sağolsun gkhn kardeş arabanın şekli duruşu değişti her gören yapışıyor zaten aaa abi nedir bu böyle Meganın en full u mu die.Hepsinde yok hesabı
    Şiddetle öneriyorum extradan cam filmi + Spor yay
    İyi forumlar

Memnun bi müşteri
  • Çok teşekkürler.. Gökhan.. Yakın bir zamanda seninle görüşelim.

Şu yukarıda sesicivalvo arkadaşın ki Megane süper olmuş.. Zaten koyu renge krom çok güzel gidiyor.. Benim arabada Kül Gri yani koyu renk yakışır heralde..

Ya birde bu ön panjur için sislerin olduğu yerede lazım ya krom.. Sadece üst tarafta olduğu zaman alt taraf sırıtıyor gibi..

PM attım Gökhan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Araç Megane II Sedan.

Forumdan sedicivalvole oktay arkadaşımıza taktık , onun kendi çektigi fotoları yollıyım size.

Kendiside görürse görüşlerini yazar.

Onun dışında Yavuz arkadaşımızda (Ref. de yazar ) megane 2 sine bu krom seti taktı. Kendilerine pm ilede sorabilirsiniz görüşlerini.

Cam çıtası - Kapı Kolu - Ön Panjur - Bagaj açma Kolu - Kapı İçi Eşikler

Aracınız için olan ürünler bunlar , fiyatınıda özelden atıyorum.

bende aynı set için fiyat alabilirmiyim..

• yeni leon kapı eşikleri çıktı mı gökhan??

dipnot:bundan 3ay kadar önce gökhan bana yeni leon krom kapı kolu hediye etmek istemişti..ben de aracım gümüş renk oldugundan istemedim teşekkür ederek...geçen hafta servise gittigimde(izmit) zorla krom kapı kolu almaya ikna ettiler..peki dedim ben de alayım...sipariş vermek için aradıkları yer gökhanların şirket olunca baya şaşırmıştım hiç beklemiyordum çünkü...gerçekten güvenilir bir insandır kendisi alışveriş konusunda kafanızda soru işareti olmasın diye yazdım bu ayrıntıyı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

yeni leon kapı eşikleri çıktı mı gökhan??

dipnot:bundan 3ay kadar önce gökhan bana yeni leon krom kapı kolu hediye etmek istemişti..ben de aracım gümüş renk oldugundan istemedim teşekkür ederek...geçen hafta servise gittigimde(izmit) zorla krom kapı kolu almaya ikna ettiler..peki dedim ben de alayım...sipariş vermek için aradıkları yer gökhanların şirket olunca baya şaşırmıştım hiç beklemiyordum çünkü...gerçekten güvenilir bir insandır kendisi alışveriş konusunda kafanızda soru işareti olmasın diye yazdım bu ayrıntıyı...

Kardeş leon için bi çalışma yapmadık , nedeni 1.si yapılıcak alan çok dar , 2.si senden başka 1 kişi daha telefon edip istemedi :)

Yarın bide ben gidip bakayım. Elde yapabilicegimiz bişeyse ben ön kapılar için ayarlatırım. Sende matbaacıdan üstüne leon görkem cupra falan ne ıstersen yazdırır yapıştırırsın.
    Ben onlarda şeye dikkat etmedim. Mesela golflerde de çok dar onlarda eşikteki metal kısma değilde , eşikteki plastik kısma yaptık , leonda öle bi bölüm varsa yaparız bi özel üretim.

Servisten aramaları doğaldır, yani bizi aramasalar bile büyük ihtimal başka yerden bizim malı alırlar :) Zaten herkesin yaptıgı bir iş değil , 1 2 firma kendi koluşullarına göre üretim yapıyor. Servislerin satabilcegi kalitede ürünüde herkes yapamıyor malesef ...

• merhaba,

206 için kapı iç eşiğinin resmini koyabilir misiniz? araç 2kapı o yüzden uzun olması gerekiyor, kısalarından istemiyorum...

bu arada yer neresi? birde fiyat verebilirseniz sevinirim...
  • 2004 model partnerin kapı eşikleri,ön panjur,arka park lambalarının olduğu plastik,kapı kolları aynalar,bagaj açma kolu, ne kadar tutar.

birde sana bişey soracağım.

bir partner de görmüştüm.yan kapı çıtalarında nikelajla peugeot,arka bagajdaki çıtada ise büyük harflerle partner yazıyordu.yazı çıtaların içine gömülüydü.yapıştırma deil.bu çıtaların takımı kaç paradır.
  • Hocam yeni focus trende full krom set ne kadara mal olur bende bursadayım montajıyla falan ?? bide benim araba beyaz yakışırmı acaba???
  • Arkadaşlar hepinize özel mesaj atıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar hepinize özel mesaj atıyorum.

cevap için teşekkürler
  • @Gkhn_ Megane II hb için cam çıtası , ön panjur ve kapı içi eşiklerin fiyatını öğrenebilirmiyim ?Bir de araç metalik gri acaba araçta güzel durur mu Oktay abimin megane'de cidden güzel durmus Cam çırası ile ön panjuru resimlerde görüyoruz da kapı eşiğinin fotosu varsa bir de onu rica ediyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: a®magan

@Gkhn_ Megane II hb için cam çıtası , ön panjur ve kapı içi eşiklerin fiyatını öğrenebilirmiyim ?Bir de araç metalik gri acaba araçta güzel durur mu Oktay abimin megane'de cidden güzel durmus Cam çırası ile ön panjuru resimlerde görüyoruz da kapı eşiğinin fotosu varsa bir de onu rica ediyim

Ref. da Yavuz var. Onun aracı gri renkti , cam çıtası kol ön panjur ve eşik aldı . Kendiside çok begendı bı ara fotograflarınıda koydu gerçekten güzel olmustu. Fiyatları pm olarak atıyorum şimdi.

Eşiğin fotoğrafınıda C-4 ün kü var şuan verebilicegim. Megane dede MEGANE şeklinde yazıyor.

en çok yıpranan kısımlardan biriside bu, yıpranıca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, gerçektende güzel bi çözüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 3 Eylül 2006; 17:43:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: set

Aslında şirketimdeki caddy nin ön ızgarasını kromla kaplatmak istiyorum ama... Görüntüsü güzel oluyor gerçekten.

Krom kaplatma derken caddy ön panjur var.

Oda Tek parça yapıştırdıgınızda fotogrataki şekilde oluyor. Montajıda basit ama dikkatli yapıştırmak lazım yapıştırdıktan sonra , parçayı yamultmadan sökemezsiniz. Güzelce temizleyip bantlarını sökmeden bakıyorsunuz ne nereye gelıyor . Bantları söküp oraya koyuyor ve bastırıyorsunuz bu kadar.

-

İşte aradığım buydu...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: a®magan

@Gkhn_ Megane II hb için cam çıtası , ön panjur ve kapı içi eşiklerin fiyatını öğrenebilirmiyim ?Bir de araç metalik gri acaba araçta güzel durur mu Oktay abimin megane'de cidden güzel durmus Cam çırası ile ön panjuru resimlerde görüyoruz da kapı eşiğinin fotosu varsa bir de onu rica ediyim

Ref. da Yavuz var. Onun aracı gri renkti , cam çıtası kol ön panjur ve eşik aldı . Kendiside çok begendı bı ara fotograflarınıda koydu gerçekten güzel olmustu. Fiyatları pm olarak atıyorum şimdi.

Eşiğin fotoğrafınıda C-4 ün kü var şuan verebilicegim. Megane dede MEGANE şeklinde yazıyor.

Bunuda düşünüyorum, en çok yıpranan kısımlardan biriside bu, yıpranıca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, gerçektende güzel bi çözüm...

Bunuda düşünüyorum, en çok yıpranan kısımlardan biriside bu, yıpranıca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, gerçektende güzel bi çözüm...

Bu arada sanıyorum yanlışlıkla alıntı butonuna basacağım yerde değiştir butonuna basmışım, kusura bakmayasın...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.