Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
273
Favori
653.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cok bariz bir şekilde sürekli kaybedenlerden aldıkları komisyonları sözde kazananlara (potansiyel hedef kitle) aktaran ve bundan fayda sağlayan yer tokatçıdır. Kasasından bir bütçe ayırdığını hiç sanmıyorum, tabiki ispat delil olmaz bu işlerde ama ben tecrübemi ifade ediyorum.

Bir çok airdropa katıldım zamanım çalındı, Abrada 1 ay para tuttum 25 dolar kazanamadım, Rain'e üye oldum 200tl gelmedi... Bunların hepsini yaşadım ama birisi için bile buraya yazmadım :) sebebi benden bir şey çalmamış olmaları.. Tekrar etmem gerekirse benden bir şey çalmadan bir organizasyon düzenleyip hakkaniyet ile dağıtıyorsan ben neden itiraz edeyim? ama sen tezgah kurup bazılarından aldıklarını hedef kitlene aktarıyorsan net tokatçısındır. Benim kişisel yorumum bu, borsaya güven duymuyor ve önermiyorum.

• Huobi bence son zamanlarda millete güzel kazandırdı.Taş atıp da kolunuz da yorulmadı.Sadece hacim istiyor.Son 10 airdroptan 3 ünü kazanmışım.Hatta bazılarında çıkma olasılığı yüzde 30 felandı.Çarkdan da ht verdi.Daha ne yapsın adamlar.

• Huobi konusuna bende katılıyorum sürekli aynı kişilere çıkması çok şüpheli orana vurunca bana kesin çıkması gerekiyordu ama ilginç bir şekilde hiçbir şey gelmedi

Her çekilişte %10 bazen daha yüksek oran var ama ne hikmetse bir türlü bana çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hello Zulkip! I hope you are doing well today!

Sorry about the trouble due to liquidity issues, we have temporarily disabled the selling/trading of CPRX until we release new trading features.

These features will be coming soon.

As of now we don't have any updates yet but rest assured it will be updated on our website 

Abra nın verdiği cevap,

diyor ki:

Umarım bugün iyisindir!

Likidite sorunlarından kaynaklanan sorun için özür dileriz, yeni alım satım özellikleri yayınlayana kadar CPRX'in satışını/alım satımını geçici olarak devre dışı bıraktık.

Bu özellikler yakında gelecek.

Şu an için elimizde herhangi bir güncelleme yok ama emin olun 

sitemizde güncellenecektir 

Fii tarihinde diyor açarız pi tarihinde sattırırız diyor.

status.abra.com
    ABRA
    https://status.abra.com

status.abra.com
    ABRA
    https://status.abra.com

• Araxes kullanıcısına yanıt

okumanda sorun mu var? adam diyor ki ortada airdrop diye birşey yok bizim komisyonları toplayıp size yediriyorlar üstüne kar yapıyorlar 2 hesaptan 30 etkinliğe katıldım toplamda 60 etkinlik hepsi karavana.. ama ne hikmetse bazılarına 3er 5er kere çıkıyor

• Fee ödeyerek katıldığımız bir çekilişe airdrop denmesi tuhaf ama onun haricinde çekilişi kazanamadım diye bu kadar komplo teorisi üretmeye gerek yok bence. Bu çekilişe katılanların tamamının ödediği fee ücretini tek seferde ödeyenler vardır bu borsada. Benden aldığını başkasına verdi olayı zaten tüm piyangolarda geçerli. Tek dolandırıcılık adının airdrop olması :D Hacim üretmek için ve yeni müşteri çekmek için yaptıkları bir olay işte. 3 kere 5 kere çıkanlar için de büyük ihtimalle aynı gün dağıtılan tüm coinler için tek çekiliş yapıyorlar, birini kazanan hepsini kazanmış oluyor. Çünkü bir gün 2 bir gün 3 tane aynı anda çekildi ve o ekran görüntüsünü paylaşan arkadaşın coinleri onlar. Gerçi o arkadaş o görüntüyü atmasa bu kadar homurdanma olmazdı da neyse :D Bana iki kere çıktı anca amorti etti. Size de 1-2 tane çıkarsa kurtulursunuz olur biter :D

• Cake defi yumurta etkinliği gibi bişey yapmış belli sayıda ref e ulaşırsanız ödül veriyor ama her zaman ki gibi ben bu cake defi uygulamasını da ara yüzünü de çözemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Icrypex de hesabı bloke olan var mı komedi gibi referans var diye hesabi incelemeye almışlar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Birincisi huobide çekilişlerin şaibeli olduğunu düşünmüyorum şaibeli olduğuna eminim cikmama olasılığının yuzde 1 bile olmadığını hesapladigim yaklasik ailemin tüm fertlerinin katıldığı cekilislerde herhangi bir getiri alamadim bu bence guvensizlik, belirtilen sayilarin altinda ya da belirli sekilde dağıtıldığını düşünüyorum uygulamasi da benim için kullanici dostu değil bir yerine tiklayip 3 dk bekliyorsun yani, sürekli belli kişilere cikmasi da beni huylandirdi hosuma gitmedi , ben bundan dolayi kullanmanizi önermiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür near sayesinde, huobi’ye verdiğim komisyonları fazlasıyla geri alıp çıktım. 10 kerede 1 tane bile mi çıkmaz 😀 burada her çekilişi çıkan arkadaşı görünce huobi benim için bitmiştir yani kendisinin fotoşop ya da troll olmadığını umuyorum:))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu huobi neler çeviriyor bilmiyorum ama epey nefret topladı. Adam başı 20 dolar vereceğine 2 katı kişiye 10 dolar verse hiç değilse edilen nefret azalırdı :) Yine bana niye çıkmıyorcular olurdu illa ki ama daha az olurdu :D

• Ben 50den fazla primeliste, ve candydropların tamamına katıldım.

1 adet primelist kazandım ertha token 1100 dolara sattım 50 dolarlık çekilişten çıkmıştı.

2 adet candy drop kazandım. 20 + 40 dolar ordan geldi.

tüm harcadığım komisyonlarda 100 dolardan fazladır herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cakedefide yanlışlıkla hesabı devre dışı bıraktım nasıl tekrar açabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Huobi'nin IP kısıtlamasından haberiniz yok anlaşılan. Aynı ağ, aynı cihazdan farklı hesaplara bağlandığınızda hesabınız kısıtlanıyor, primelist / airdrop tarzı etkinliklerden faydalanamıyorsunuz. Yazılı kural değil fakat bizzat Telegram adminleri tarafından söylendi bu kural. Ayrıca tecrübeyle sabit

• Borsalara KYC doğrulaması yaparken çekinen arkadaşlar şu flood ve videoya mutlaka bir göz atsın;

https://twitter.com/haskologlu/status/1513962601134407681

https://www.youtube.com/watch?v=A0rmE3hUNvE

• onlynighterdev kullanıcısına yanıt

Nerden çıkardınız? Ben tek hesap kullanıyorum evde yalnızca

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Aşırı amatör photohop olmuş, kendi kimliğinizle karşılaştırın anlarsınız  

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Eski ehliyet, eski kimlik ve pasaport var bende sadece o yüzden yorum yapamıyorum ama Mesut Çevik açıklayıcı bir video yapmış. Flood altında da detaylar var uydurma bir durum gibi durmuyor.

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.