Şimdi Ara

Kredili Sistemin .. :) Lisans İçerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeditepe universitesinde okuyorum seçmeli derslerin hepsini almadan mezun olamıcakmışım böyle söylendi. Benim anlamadıgım olay zaten zorunlu dersleri alıyoruz ve bunları vermeden mezun olamıyoruz , peki biz bu secmeli ders işinden ne anladık ? Seçmeli olarak aldıgımız ders adı üzerinde secmeli secmezsek mezun olamıcakmışız.

Ve bunu bana suana kadar kacırdıgım 4 secmeliden sonra soylediler yani ben almadım bu secmelileri almam zorunlu diye bilmiyordum cunku baya bi skıntı var şimdi.

babama söylersem zaten bi sene uzayacagını evi arabayı alır altımdan kalırım dımdızlak , Siz benim yerimde olsanız napardınız NOT:18 secmeli dersin hepsini vermek zorunlu ve ben daha 1 tane verdim. Aynı zamanda alttan 5 dersim var .. Okul en iyi ihtmal yarım dönem uzayacak

Bütünlemeye girmiş olan arkadaslara birşey danışmak istiyorum vizesinden 30 aldıgım bi dersi ele alırsak benim bütünleme sınavımı bu not etkilermi ? Yani final yerine mi gecer yoksa direk gecip gecmeme sınavımıdır ?

Alamadıgımız derslerin bütünleme sınavlarına girebilirmiyiz ?

Şimdiden cevaplar icin sagolun bu konudan müzdarip arkadaslar olduguna eminim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.