Şimdi Ara

Kredi kartımdan habersiz para çekilmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
27.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kardeş aynısı benim de başıma geldi. Güvenliğe dikkat ederim. Hatta bu kredi kartımla sadece pos cihazı ile güvenilir yerlerde kullandığım halde başıma geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektrox

    Merhaba arkadaşlar. babamın garanti bonus kartından toplam 5 işlemde 900tl civarı para çekmişler. ayın 17 sinde 3 işlem, 18 inde 2 işlem. Bu işlemlere dair hiç msj veya uyarı gelmedi. Ancak ekstra gelince fark ettik.

    çekilen paralar şu başlıkta;
    FACEBK VRVGJCSN62
    FACEBK 5CFKLC2N62
    FACEBK GUWNQCWM62
    FACEBK HUWNQCWM62
    FACEBK SFRXNCNN62

    Birde vultr.com diye bir site 5 dolar ve 25 dolar çekmiş 3 gün sonra geri ödemiş neler oluyor kartta anlamadım.

    Müşteri hizmetlerini arayıp kartı kapattırdık. Ama bizden habersiz yapılan bu işlemlerin parasını alabilir miyiz? Daha itirazda bulunmadık ne öneriyorsunuz, teşekkürler.
    Hocam aynı durum şu an bendede var nasıl sonuçlandı banka maduriyeti giderdimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan1433 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, banka çekilen tutarı geri ödedi. Aradan epey bir zaman geçti hatta kredi kartını da kapattırdık bir problem yaşamadık.
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Şimdi biraz rahatladım çok can sıkıcı bi durum artk daha dikkatli olucam sanal kart kullanmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan1433 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sonuçta kullanıcıdan kaynaklı bir problem değil. İşlem ile alakalı ne bir bildirim geliyor, ne işlem yaparken bizden sms şifresi istiyor. Sanırım haberimiz olmadan sistemin açığından yararlanıp para çekiyorlar.

    Bilgimiz dışında para çekiminde hemen kartı bloke ettirip bankaya itirazda bulunmak gerekiyor. Başka yapabileceğimiz pek bir şey yok.

    Kartları kullanmadığımız zamanlarda yurtdışı işlemlerine kapatıp birde işlem limiti belirlemek alınabilecek önlemlerden.
  • Uzuuuun zaman sonra konuyu hortlatıyorum ama öncelikle geçmiş olsun. Benim de 12.02.2019 tarihinde bilgim dahilinde olmadan maximum kredi kartımdan 138 liralık çekim yapılmış. Açıklaması "electronics online london gb" gördüğünüz gibi net değil. Daha önceden london gb olarak playstation'a ödeme yapmıştık arkadaşla. Onunla görüştüm o da bilgisi olmadığını söyledi. Maaş kartımı bile internette hiçbir alışverişte kullanmadığım halde iptal ettirdim. Harcama itiraz formu gönderdiler. Kabul edilecek mi bakalım.
  • Nekadar dikkat ederseniz edin sorun sadece sizden kaynaklı olmayabiliyor çoğu zaman genelde alışveriş siteleri gibi yerlerin direk database leri hackleniyor ve blok halinde bu kart bilgilerini kullanan yada satan kişi yada kişilere satılıyor

    Bir ara meraktan araştırıp bakmıştım turkeycvv diye bir site vardı 5 dolara kredi kartı satılıyordu bunun gibi birsürü daha bilmediğimiz yer vardır


    Size tavsiyem kartınızı 3d secure dışındaki alışverişlere kapatın

    Birkaç 3dsecure kullanılmayan güvenli siteler var onlardada galiba bu durumda sigortalı olarak para iadesi yapıyor kolayca

    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.