Şimdi Ara

Kredi Kartım ile Rp alamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar, daha önce rahatlıkla rp alabildiğim kartımla rp alamıyorum.. Özür dileriz, ama sistemimiz tarafından bu işlem reddedilmiştir hatası alıyorum hep defalarca denedim ama olmadı,bakiye problemi de yok, düzenli öderim çünkü borcumu. nedir sizce sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 12 Mart 2013; 10:59:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

Merhabalar arkadaslar, daha önce rahatlıkla rp alabildiğim kartımla rp alamıyorum.. Özür dileriz, ama sistemimiz tarafından bu işlem reddedilmiştir hatası alıyorum hep defalarca denedim ama olmadı,bakiye problemi de yok, düzenli öderim çünkü borcumu. nedir sizce sorun

Pek bir bilgim yok fakat poposu kırık cepte para kart ile alabiliyorum şubenizle görüşün derim euro üzerinden satıldığı için belki kapalıdır yabancı para birimlerine.
  • yok hocam sorun o değil çünkü 2 gün öncesine kadar rahatlıkla alıyordum
  • quote:

yok hocam sorun o değil çünkü 2 gün öncesine kadar rahatlıkla alıyordum

Hocam bir bankayi ara durumu bildir ayrica bu süre icinde kartini normal olarak kullaniyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar arkadaslar, daha önce rahatlıkla rp alabildiğim kartımla rp alamıyorum.. Özür dileriz, ama sistemimiz tarafından bu işlem reddedilmiştir hatası alıyorum hep defalarca denedim ama olmadı,bakiye problemi de yok, düzenli öderim çünkü borcumu. nedir sizce sorun

Eskiden Bankada çalışırdım ,

İlk ihtimal ; Döviz üzerinden Hesap ayarların kapatılmış olabilir

İkinci İhtimal ; Son ödeme Tarihini karıştırdın , yada Parayı yatırdın hemen devretmiştir diye hızlıca yatırdığın kadar ödeme yada alışveriş yaptın , sisteme geçmediği için gecikmeli borcun gözüküyor ,

Son ihtimal ; Hesap bilgilerini yalnış girdiysen , yada başkası girmeye çalıştıysa geçici bloke yemiştir.

Sen en iyisi Şubene bir git derim

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

İkinci İhtimal ; Son ödeme Tarihini karıştırdın , yada Parayı yatırdın hemen devretmiştir diye hızlıca yatırdığın kadar ödeme yada alışveriş yaptın , sisteme geçmediği için gecikmeli borcun gözüküyor ,

Son ihtimal ; Hesap bilgilerini yalnış girdiysen , yada başkası girmeye çalıştıysa geçici bloke yemiştir.

yalnış değil yaNlış

• Bankacı arkadaşa ilaveten;
    Son birkaç gün içinde yüklü miktarda RP aldıysan ikincisini güvenlik için vermeyebiliyor Riot. 9700 + 9700 gibi durumlarda ikincisini almaya çalışınca birkaç gün hata veriyor.
    Kartı seçip bilgileri otomatik getirtiyorsan bir de sıfırdan yazarak almayı dene. Belki Riot yazım konusunda bir değişiklik yapmıştır ödeme sayfasında.

Başka da aklıma gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı ile Fon Almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattalDread

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

yalnış değil yaNlış

Yıl olmuş 2013 Onparmak Kursları tarih olmuş , Haliyle Klavyeye bakmadan yazıyoruz Olur o kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.