Şimdi Ara

Kredi karti ve kredi borcu 48 ay yapilandirma faiz orani ve bilgi paylaşım konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
249
Cevap
34
Favori
16.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayetiniz ilgili bankaya yönlendirilmiştir, sistemimize kaydedilen bilgiler ile bankanızdaki bilgilerin örtüşmesi halinde banka tarafından sistem üzerinden 30 gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Şu aşamada Kurumumuz tarafından yapılacak ilave bir işlem bulunmamaktadır.

Bu BDDK ne iş yapar çözemedim. 3.11 dediniz banka 4.043 ten yapılandırdı diyorum verdiği cevaba bak.

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

Körler sağırlar birbirlerini ağırlar.

• mac.as M kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam o hesap

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Sıktılar bile hocam. Yapılandırdığım gün gecikmedeydim 25.07.2025 tarihinde.

Sayın,

Yaptığımız kontrollerde, Bankamızdan kullandığınız kartlarınızın Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu’nun (BDDK) aldığı 10.07.2025 tarihli karar kapsamında olmadığı tespit edildiğinden yapılandırma talebinize olumlu yanıt verememekteyiz.

Yapılandırma dışındaki imkanlarımız hakkında bilgi almak için 0850 724 0 724 numaralı çağrı merkezi ile iletişim kurabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, güzel günler dileriz.

• mac.as M kullanıcısına yanıt

Mesaj attı Garanti, bilginiz olsun

• SLiM_BoY kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bana gelmedi içeriği paylaşırsanız sevinirim.

• Yapikredi yi aradım benim 2 bankada esnek hesap borcum var yapilandirma faiz oranları kredi kartları için dedi esnek hesap yapılandırma yapan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeloAngelo kullanıcısına yanıt

Evet, yapılandırma metninde geçen malum 3,11 faiz oranı kredi kartı yapılandırmalarında uygulanıyor. Kredi ve kmh yapılandırmaları 3.99 civarından yapılıyor.

• niksar_asker N kullanıcısına yanıt

Yapikredi 4.49 faiz ekstra durum yok sadece 48 ay seçeneği geldi esnek hesap yapılandırmaya dedi

• niksar_asker N kullanıcısına yanıt
    o da yalan hocam iş bankası kredi kartımı %4.043 ten yapılandırdı.

• vergi dedi fon dedi sıktı da sıktı 3.11 üzerine ekleniyo diyo halbuki yalan bu. şimdi de böyle diyorlar.

Yapılandırdığım gün gecikmedeydim 25.07.2025 tarihinde.

Sayın,

Yaptığımız kontrollerde, Bankamızdan kullandığınız kartlarınızın Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu’nun (BDDK) aldığı 10.07.2025 tarihli karar kapsamında olmadığı tespit edildiğinden yapılandırma talebinize olumlu yanıt verememekteyiz.

Yapılandırma dışındaki imkanlarımız hakkında bilgi almak için 0850 724 0 724 numaralı çağrı merkezi ile iletişim kurabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, güzel günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 28 Temmuz 2025; 14:43:46 >
  • Qnb de esnek hesap da dahil diyor ama şartlara uymuyormusum bu ay odemedim kasıtlı yapılandırma olsun diye

Hmm, oldukça yüksekmiş, ben denizbank ile 3.99 üzerinden kmh ve kredi yapılandırması yaptım.

• Bana esnek hesap lazım onu yapsalar sıkıntı olmayacak ona da her banka farklı bisey diyor

Hocam esnek hesap(diğer adlarıyla eksi hesap, maaş arkası hesap, avans hesap, kredili mevduat hesabı vs vs) yapılandırma kapsamında fakat 3,11 oranını burada uygulamıyorlar.

banka dese yalan derdim de gecikmeye girmemissin bddk incelemeden yazmaz

bddk değil ki banka yazdı zaten bunu.

bddk şikayet cevabı na gelen mi bu

yok hocam bankanın kendisine de şikayette bulundum iş bankası böyle cevap vermiş.

bddk da şikayetimin altında yapacağımız işlem yok bankaya yönlendirdik yazıyor bu bddk ne işe yarar?

ilginç bir durum bdkk kanun koyuyorsa banka uygular uygulamayana yaptırım yapilir ülkeye bak çiftlik herkez ar koşturuyor demkki 🤣

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.