Şimdi Ara

Kredi kartı limiti bi yardım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim 250 tl limitli bir vakıf bank world kredi kartım var. Öğleden sonra bankaya gidip limitimi 1500 e yükseltmelerini isteyeceğim yapmazsanız en kısa zamanda kartımı iptal ettiricem desem limitimi yükseltirlermi.Kartı alalı yaklaşık 9 ay falan oldu eksiksiz ödemelerimi yaptım. Sizce nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 27 Mart 2013; 12:00:45 >

Orijinalden alıntı: just4techno

Benim 250 tl limitli bir vakıf bank world kredi kartım var. Öğleden sonra bankaya gidip limitimi 1500 e yükseltmelerini isteyeceğim yapmazsanız en kısa zamanda kartımı iptal ettiricem desem limitimi yükseltirlermi.Kartı alalı yaklaşık 9 ay falan oldu eksiksiz ödemelerimi yaptım. Sizce nolur

Garantiye 3 aydir zarf atiyom artirmazsaniz iptal ederim diye ama nafile sonra başvuruyu gecen yaptim buda olmadi gerçekten iptal edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mesela benımde yapikrediden var 3 yıldan daha fazla adamlar vermiş 350 lira ozamanda çalışmıyordum , ögrenci olarak almıştım. sonrada maaş bodrosu vermedim adamlar helen yükseltmedi düşün...

Bende iptal edicem yapikrediyi. işbankası güzel.
    birde sikayetvar.com üzerinden yazabilirsin. biraz daha etkili olabilir.
  • Şikayet sitelerine "limitimi arttırmıyorlar" diye şikayette bulunun, tabi açıklamanızı yaparak. En az 4-5 kere iş bankasına başvurdum limit arttırımı için hiç biri kabul edilmedi. En son sikayetvar.com'a şikayette bulundum 2 gün içinde 2 katına çıktı limitim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 27 Mart 2013; 12:10:42 >

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Benim 250 tl limitli bir vakıf bank world kredi kartım var. Öğleden sonra bankaya gidip limitimi 1500 e yükseltmelerini isteyeceğim yapmazsanız en kısa zamanda kartımı iptal ettiricem desem limitimi yükseltirlermi.Kartı alalı yaklaşık 9 ay falan oldu eksiksiz ödemelerimi yaptım. Sizce nolur

Garantiye 3 aydir zarf atiyom artirmazsaniz iptal ederim diye ama nafile sonra başvuruyu gecen yaptim buda olmadi gerçekten iptal edicem

Hocam bende kartı aldığım ilk ay içinde limiti 600 tl ye yükseltin diye başvuru yapmıştım reddedildi.Dedim kart yeni haklılar tabi.Şuanda yükseltmeleri lazım diye düşünüyorum.Sizin kart kaç aylık hocam ?

• arkadaş bilardoda 6-2 den 8-6 ya getirdi bal diyor ne diyosunuz

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Hocam bende kartı aldığım ilk ay içinde limiti 600 tl ye yükseltin diye başvuru yapmıştım reddedildi.Dedim kart yeni haklılar tabi.Şuanda yükseltmeleri lazım diye düşünüyorum.Sizin kart kaç aylık hocam ?

Bunun yılla alakası yok bence tamamen gelirle alakalı bi durum yalnız anlamadığım 2 defa kredi kullandım hicbir problem olmadi hatta deneme amacli bi kredi başvurusu daha yaptim 10000 lira icin onu bile kabul ettiler ama su kredi kartini ne yaptıysam limiti yukseltmediler benim durum bu bende tekrar yuvaya geri donus yapmayı dusunuyorum yani finansbanka onlar benı hic geri cevirmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.