Şimdi Ara

Kredi kartı kullanılabilir müşteri limiti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arakadaşlar benim kredi kartımın limiti 1000 tl 3 aylık taksidimden dolayı kullanılabilir müşteri limit ise 875 tl yani kartımın borcu gözükmemekte ama benim 920 tl lik bir harcama yapmak istiyorum ama kullanılabilir müşteri limitim buna izin vermiyor. Kredi kartıma 45 tl yatırsam (o şekilde yatırılıyor mu onuda bilmiyorum) kullanılaiblir müştrei limiti olarak 920 liralık harcama yapabilirmyim? veya sizin önereceğiniz başka bir yöntem varsa söylermisiniz ?



  • Mümkündür...
  • merhaba, parafly kredi kartı kullanıyorum. kart limitim 10.000 TL olmasına rağmen, extre borcu ödedikten sonra, kullanılabilir limitim 10.000 TL üzerine çıkmış. bu ne anlama gelir ?
  • afotsis kullanıcısına yanıt
    karta fazladan ödeme yapmışsınız. yanı bankadan alacaklı durumdasınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afotsis

    merhaba, parafly kredi kartı kullanıyorum. kart limitim 10.000 TL olmasına rağmen, extre borcu ödedikten sonra, kullanılabilir limitim 10.000 TL üzerine çıkmış. bu ne anlama gelir ?

    Ben de paraf kullanıyorum. Kredi kartımın limiti 1800tl. Ben bir gün atm ye gidip kullanılabilir limit 1802 tl olacak şekilde para yatırdım. Bana yine 108 tl ekstre borcu çıkarmışlar. Bu mümkün mü? Zaten kredi limitim 1800tl e e e ben zaten 1802 tl olacak şekilde para yatırmışım. Bu işten bir şey anlamadim. Halbank müşterisi old. Icin size danisayim.'? ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrübe17 kullanıcısına yanıt
    ekstre kesildi kuruşuna kadar yatırdım yaklaşık 4-5 aydır bu şekilde. ancak en son extrede, extre tutarını yatırınca 10bin tl üzerine çıktı. mail attım 1-2 saat sonra kullanılabilir limiti atıyorum 10.200TL'den 10.000TL olarak güncellediler.

    Benim durum sizinkinden biraz farklı sanırım. sanırım kullanılabilir limit hesaplamada bir bug var
  • afotsis kullanıcısına yanıt
    aynı durum. Kullanılabilir limiti güncelleyip düşürdüler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.