Şimdi Ara

kredi kartı kullananlar gelsin bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sırf şu internetten alışveriş yapmak için kart çıkartcam. garantide arayıp duruyor saten illede çıkart diye şimdi diyelim benim misal 1000 lira limit olsun kartta,
    bende diyelim ki 2000 liralık telefon aldım. bunun binini peşin verdim bininide kartlan 10 ay taksite böldürdüm kartım doldu. 1 ay gectikten sonra 100 lira taksit borcunu ödedim. bir dahaki ay benim kartımda 100 liralık yer açılmıyormu? alışveriş yapamıyormuyum yani. bunu birine sordum bana minimum tutar vs vs diye bir şeyler anllatı kafam çok karıştı

• yukarıı..
  • et3rn4l kullanıcısına yanıt
    100 lira limit açılmış olur kredi kartına ne ödersen o kadar limit açılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmiyorum ama sunu biliyorum limitinizden yuksek fiyatli birsey alamazsiz 1000tl limitiniz varsa 1001tl lik birsey alamazsiniz

• Her ödediğin ay 100 lira limitin açılıyor.
  • tamam beyler teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi et3rn4l -- 20 Eylül 2013; 0:00:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

beyler sırf şu internetten alışveriş yapmak için kart çıkartcam. garantide arayıp duruyor saten illede çıkart diye şimdi diyelim benim misal 1000 lira limit olsun kartta,
    bende diyelim ki 2000 liralık telefon aldım. bunun binini peşin verdim bininide kartlan 10 ay taksite böldürdüm kartım doldu. 1 ay gectikten sonra 100 lira taksit borcunu ödedim. bir dahaki ay benim kartımda 100 liralık yer açılmıyormu? alışveriş yapamıyormuyum yani. bunu birine sordum bana minimum tutar vs vs diye bir şeyler anllatı kafam çok karıştı

Eğer öğrenciysen en fazla 800TL lik limit veriyorlar bana 600 verdiler.İş Bankası İşte Öğrenci Kredi kartı kullanıyorum memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler sırf şu internetten alışveriş yapmak için kart çıkartcam. garantide arayıp duruyor saten illede çıkart diye şimdi diyelim benim misal 1000 lira limit olsun kartta,

Evet anlattığın senaryoda kartında ödemeden hemen sonra 100 tl lik alış veriş limiti açılmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Evet anlattığın senaryoda kartında ödemeden hemen sonra 100 tl lik alış veriş limiti açılmış olur.

Tamam o zaman sıkıntı yokta. kart kullanan biri bana anlalttgı şekil şu. kart sana bu kartı kulanmanız için ödemeniz gereken min. tutar atıyorum 150 lira der dedi. 100 lira taksitin olsun 50 lirada senin kartında duruyo sen sonra kullanabiliyosun onu, 100 lira ödedinmi açılmıyor min. tutarı ödemen lazım falan filandan bahsetti. benimde aklıma takıldı çünkü çok. saçma geldi niye öyle anlattıki acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Tamam o zaman sıkıntı yokta. kart kullanan biri bana anlalttgı şekil şu. kart sana bu kartı kulanmanız için ödemeniz gereken min. tutar atıyorum 150 lira der dedi. 100 lira taksitin olsun 50 lirada senin kartında duruyo sen sonra kullanabiliyosun onu, 100 lira ödedinmi açılmıyor min. tutarı ödemen lazım falan filandan bahsetti. benimde aklıma takıldı çünkü çok. saçma geldi niye öyle anlattıki acaba

Öyle bir şey yok. Minimum ödeme tutarını ödemez isen olacak tek şey faiz binmesi olur arta kalan kısım için.

Gerçi şu var ki ben 12 yıldır kart kullanıyorum 12 yıldır her zaman tam extre bedelini ödedim o sebepten yaptırımları doğru hatırlamıyor olabilirim.

• O biri bilmiyor demekki sen istersen hesap kessin istersen kesmesin hiç farketmez karta ne ödersen o kadar limit açılır. Birde hesap kesmeden ödersen ilk kesilecek hesap özeti borcundan düşer çünkü o dönem içi kullanıma girdiği için. Birde min ödeme tutarı ödemenizi kimseye tavsiye etmem alışkanlık yaptıktan sonra çünkü alışverişe devam ediyorsunuz faizlerin önüne zor geçersiniz en nefret ettiğim şey o min ödeme tutarı resmen pusuda bekliyo seni banka
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 20 Eylül 2013; 0:20:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.