Şimdi Ara

Kredi Kartı Borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba öğrenciyim şuan play kartım var mevcut bir tane ve borcu var yaklaşık 550 lira civarı bu ay galiba asgari ödeme tutarını da yatıramayacagım çok araştırdım eğer bir ay yatırmazsam ne olur ? tam olarak anlayamadım ve de diyelimki yatırmadım gecikme faizi ile birlikte tekrar diğer ay yeni bi asgari ödeme tutarı mı gelicek yoksa hem bu ayın asgari sini hemde önümüzdeki ayın asgari ödeme tutarını mı ödemem gerekecek yani demek istedigim örnegin suan 150 tl asgari ödeme yapmam gerekiyor ödemedigim takdirde diğer ay 20 lira gecikme faizi geldi diyelim borcum 570 lira oldu önümüzde ki ay da 160 tl asgari ödeme tutarı geldi diyelim ben simdi hem bu 160 tl yi hemde bu ay yatırmadıgım 150 tl yi aynı andamı ödeyecegim yoksa sadece 160 tl asgari ödeme tutarını ödesem yeterli olucak mı ??



  • Asgari ödeme tutarı dönem borcu üzerinden hesaplanır. Örneğin, bu ay ki dönem borcun 550 TL ise 165 TL asgari ödeme tutarın gelir (Kart limitin 15 bin TL'nin altında ise). Eğer sen bu tutarı ödemez ve dönem içerisinde 450 TL'lik bir alışveriş daha yaparsan bu sefer asgari ödeme tutarın 300 TL olur ve bu tutara artı gecikme faizi uygulanır. Bir de bu ödemeyi zamanında yapmadığın için kredi notunda 1 ay gecikme görünür. Ayrıca bu konuda daha detaylı bilgiye aşağıdaki sayfalardan ulaşabilirsin.
    https://www.hesapkurdu.com/kredi-karti/h/asgari-odeme-tutari-hesaplama , https://www.hesapkurdu.com/kredi-karti/h/gecikme-faizi-hesaplama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapkurdu -- 7 Nisan 2017; 16:3:3 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.