Şimdi Ara

KRAMPON ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
8.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Manyak_s

quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydogulu

şuan hangi kramponu alırsan al eğer suni çimde oynuyorsan 2 aya kalmaz kramponlar gider 400 TL'ye mercurial vapor 8 aldım 1 çivi kırıldı önleri açıldı zaten suni çimde oynuyorsan garantidede sorun çıkartacaklar yeni kramponların neredeyse hiç biri sağlam değil hep tasarıma önem verilmiş.

hayatımda ilk kez birinin işini görmek için yorum yapıyorum çok övdüm NIKE'ı b, onlar var dedim krampon piyasasında 387 tl'ye gittim tam pro krampon aldım 3 ay sonra 1 tane dişli komple 4-5 tanesi yarım bir şekilde kırıldı siz siz olun pro almayın bi kere ayağı tam sardığı için her maçtan sonra ayaklarımın üstü ve altı patlıyor halı saha ayakkabıyla biri ayağıma bassa 10 dakika kendime gelemiyorum bilek incilmeleri de cabası siz siz olun bi krampona 100-150 tl'den fazla vermeyin çok pişman olursunuz

profesyonel krampondaki rahatlıkta hiç birinde yok mecbur alıyoruz şimdiye kadar aldığım adidaslarda hi sorun yaşamadım ama nike tam facia oldu benim için sonra şu kanıya vardım adidas=kalite nike=tasarım

• therion-x kullanıcısına yanıt
    Kaleci için bir önerin var mı?
    Bu ürünü almayı düşünüyorum haftalık halısaha maçlarım oluyor.
    Beni götürür mü daha iyi bir önerin var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/nike-krampon-hypervenom-phantom-fg-599843-690-130083047

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.