Şimdi Ara

Kramer By Gibson Striker 4 Telli Siyah Bass Gitar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Kramer By Gibson Striker 4 Telli Siyah Bass Gitar
    Merhaba, üzerinde Dual-Dail hambucker manyetikleri var. Ton potansında bulunan coil -tap bu manyetiklerin ikisini de single olarak kullanabilme imkanı sağlıyor.Bu nedenle ton yelpazesi çok geniş. Hatta bu ozelligi booster olarakta kullanabilirsiniz. Devrede 2 ayri volume potansi oldugundan manyetikler uzerine tamamen hakim olabiliyorsunuz.Govde 'American Alder', karakteristik tonlarına sahip. Tunerlar Die-cast bu nedenle akortu uzun sure tutabiliyor. Teller yeni. Sap ayari ve entonasyon ayari yapili.Klavye bakimi yapili agac ve fretler de temiz. Limon yagli bakimida yapili. Gitar muhtesem durumda. Ilginc bir boyaya sahip siyah uzeri cok hafif simli guzel bir gitar. kisacasi uzerinde tek kurus masraf yapmaya gerek yok. Sacma sapan endonezya,cin vesaire uretimi dusuk donanimli baslar bile yuksek fiyatlara satiliyor. ister elden ister kargo ile gitari teslim edebilidim. cekinmeden burdan ulasabilirsiniz iyi gunler.
    FİYATI EDERİNİN ALTINA İNDİRDİM FAKAT CİDDİ ALICILAR İLE ÇABUK SATILMASI AÇISINDAN PAZARLIK DÜŞÜNÜLEBİLİR.
    Sadece müzik aletleri ile takas düşünmüyorum. Diğer takasları değerlendirebilirim. Kramer By Gibson Striker 4 Telli Siyah Bass GitarKramer By Gibson Striker 4 Telli Siyah Bass GitarKramer By Gibson Striker 4 Telli Siyah Bass GitarKramer By Gibson Striker 4 Telli Siyah Bass Gitar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.