Şimdi Ara

KRALLIKLAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı arkadaşalrımız oyunu biliyor olabilir.Ancak ben bu zamana kadar pek konuşulduğunu görmedim.Oyunda zamanla seviye atlıyoruz, para kazanıyoruz, tarla sahibi oluyoruz, tüccarlık yapıyoruz ve kendimize bir zanaat ediniyoruz.Diğer oyuncuları işçi olarak kiralayabiliyoruz.Oyun birçok ülkede oyanayor.Bunun için oyununuzdaki karakterle sadece nakit para haricinde herşeyi toparlayıp başka eyalet ve ülkelere göç edip orada çalışmaay başlaaybilirsiniz.Karın doyurmak- Zeka-güç v.s gibi etkenler var.Daha fazlarsı için foruma bakamalısınız...Seveceğinizden eminim.
    LINK!

• quote:

Orjinalden alıntı: safariss

Bazı arkadaşalrımız oyunu biliyor olabilir.Ancak ben bu zamana kadar pek konuşulduğunu görmedim.Oyunda zamanla seviye atlıyoruz, para kazanıyoruz, tarla sahibi oluyoruz, tüccarlık yapıyoruz ve kendimize bir zanaat ediniyoruz.Diğer oyuncuları işçi olarak kiralayabiliyoruz.Oyun birçok ülkede oyanayor.Bunun için oyununuzdaki karakterle sadece nakit para haricinde herşeyi toparlayıp başka eyalet ve ülkelere göç edip orada çalışmaay başlaaybilirsiniz.Karın doyurmak- Zeka-güç v.s gibi etkenler var.Daha fazlarsı için foruma bakamalısınız...Seveceğinizden eminim.
    LINK!

Tam altı topic aşağısında bu topicin aynından var biraz dikkatli ol açarken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.