Şimdi Ara

Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun
    Hepsiburada ay başında 31.05.2023 skt li 100/50 kupon verdi. Normalde kısa süreli verdiği 100/50 kuponlarda aynı numara ile günde 1 sefer kullanılabiliniyordu bu kuponu da o şekilde düşünerek 10 TL den sattığı kuponları 50 adetini 400 TL den anlaştık. Bana 40 adet attı 10 adetini sonra atacaktı. Evde 3 telefon var her gün 3 ünde kullanarak sipariş geçerim diye düşündüm. İlk gün kullandım. Saat 00.00 sonrası denedim kupon aktif olmadı şahsa sabah durumu anlattım belki 24 saat baz alınıyordur saat 22.00 gibi kullanmıştım akşamı bekleyelim belki aktif olur dedik. Akşam denedim yine aktif olmadı. Bu arada etrafımdakilerin telini kullanarak yaklaşık 18 ini tükettim. Şahıs 2-3 bekleyince olur deniliyor yazınca iyi bekleyeyim 2 gün daha dedim. Bekledim ama yine olmadı. Pazarlıkla 8 TL den aldığım kuponu hakkı geçmesin diye kullanmış olduğum 18 kuponun tanesini 10 TL den hesaplayıp kalan tutarı iade etmesini ve kuponları geri almasını rica ettim. Kuponun son kullanma tarihi 31.05.2023 kuponu beklettim beklettim skt dolmasına yakın iade ettim desem tamam diyeceğim ayın 2 sinde ya da 3 ünde aldığım kuponu 2 gün sonra iade ettim. Tekrardan satmasına mani olacak bir durum yok. Parayı iade et diyorum sattıkça iade edeceğim diyor. Ben senin kuponlarını satmanı mı bekleyeceğim? 10 TL den kuponu hesaplama rağmen yazdıklarına ve üsluba bakın. Kalan kısmı da istemiyorum göndermesin çoluk çocuğumun sadakası olsun. Alışveriş yaparken kiminle alışveriş yaptığınızı bilin. Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mardin, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Şu an piyasada 5₺'ye kadar düşmesi... 😃😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de çok kupon sattım iade edenler oldu kimseye bu şekilde davranmadık. Haksız olduğumu bir arkadaş söyleyin burdan özür dileyeceğim ona.

• ikiside hbyi dolandirmis... gelmişler hak hukuk hesabı yapıyorlar burada ne komik insanlar varya...:)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaana0 kullanıcısına yanıt
    Böyle düşündüğünüze göre herhalde forumda kimseden kupon almıyorsunuz. Almıyorsanız forumda ne işiniz var merak ettim.

• firatttbjkkk kullanıcısına yanıt
    Alıp satıyoruz ama kendi hakkımızı.
    Fake hesap açıp toplu alım satim yapmıyoruz..sizde yapmayın kendi hakkınız neyse onu alın satın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaana0 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir konuda haklı olabilirsiniz ama toplu almak sizin hatanız iade alınır alınmaz değil ama ben iade ettim diyelim sen tekrar kullanırsa ne olacak hepsinin şifresi tek tek değişemem kendi hatanızi başkasında aramayın 14 adet iade ettiğimi belirseydiniz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakal işte kendi ayağına sıkmış. Sattıkça iade ederim ne demekmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kral1kral1 kullanıcısına yanıt
    14 adet dediği, 10 tanesinin ücretini aldığı halde göndermediği hesapların ücreti. 4 tane hesap satmış o 4 ünün ücretini göndermiş. Satmamış olsa o 4 ü de atmayacak. Resimde 112 TL gönderdiğiniz kalanı göndermediğiniz görülüyor zaten.

Tekrar kullansa diyor ya :) kullanabilsem iade etmeyip kullanacağım zaten kullanamadığım için iade ediyorum

14 adet iade ettiğini mesajlarda belirtmiş zaten. Mesajda 2-3 gunde bir aynı numarayı kullanabilir sanırım yazmışsın. Bu söylediğin gerçekleşmediyse iade verebilirdin.

Şifre değiştirmekten falan bahsetmişsin. Fırat eski bir satıcı ve çoğu kişi ona referans olmuş. Referansı olan kişiye inanmayıpta kime inanacaksın.

Fırata toplu 8tlden vermişsin. Kullandıklarımı 10tlden say ve gerisini iade etmesini istemiş. Ama sen Fırata direkt iade etmek varken sattıkça gönderirim demişsin, bu söylemin hoş değil.

• Maden öyle azar azar alsaydı oda bı saticiymis bunu bilmesi gerekir beni neden o kadar uğraştırıyor kendinizce haklı olabilirsiniz ama sadece kendinizce

• burakabali kullanıcısına yanıt

Üslubunu topla edepsiz klavye delikanlısı

• He bu arkadaş tam dürüst olduğu var sayılamaz

Kral1Kral1 nickli üye dürüst değildir uzak dursun

Tarayıcıdan sipariş geçin dediniz ben de tarayıcıdan değil uygulamadan sipariş vermem gerektiğini söylemişim ne var bunda anlamadım.

Arkadaş konunun özetini yazmış üslubu gayet uygun

• firatttbjkkk kullanıcısına yanıt

O üslub sizin yaptığınız işlere denir kişi kendi bilir yaptığı işi 👍

Seni nerde ugrastirmis? Sen adama ayni numara ile 2-3 gunde bir siparis verebilirsin demissin ve senin dedigin dogru cikmamis. Odemeye gelince yokus yapip "sattikca odeme atarim" deyip adami ugrastiriyorsun.

• Muro47 kullanıcısına yanıt

Adam hergun kullanabildiği söyledi bana zaten ona bakarsan ben yine insaflı çıktım 2-3 gün dedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.