Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
78.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ben de banggood dan bu cihazı almayı düşünüyorum. 900 civarı fiyat. Sizce Kasım ayına kadar beklemelimiyim? Malum black friday var. Fiyat düşer mi sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iboo38 İ kullanıcısına yanıt
    Herşey döviz kuruna bağlı. Bir devalüasyon yedik gibi.

Bu fiyatı da bulamayabilirsiniz. Bence bu fiyat iyi.

Ayrıca Kasım ayına kadar Banggood vergi kampanyasını kaldırabilir.
  • 08 ağustos güncelleme gelmiş

• Arkadaşlar ben Banggoodan cihazı sipariş etmiştim ama, cuma günü itibarıyla para kredi kartına iade görünüyor. Siteye baktığımda ise ürün gönderildi ibaresi var.

Nedir bu durum? Bunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Arkadaşlar ben Banggoodan cihazı sipariş etmiştim ama, cuma günü itibarıyla para kredi kartına iade görünüyor. Siteye baktığımda ise ürün gönderildi ibaresi var.

Nedir bu durum? Bunu yaşayan var mı ?
    Arkadaşlar herhangi bir sorun yok. Kredi kartına taksit yapmıştım bankadan, tek çekim iptal taksitli satış devam. Yani alışverişte herhangi bir sorun yok şimdilik. Zaten tahmini teslimat tarihi de 29/09... ! Umarım bir sorun yaşanmaz.
  • Kral geldi.Beelink gt 1, Beelink Gt1 ultimate kullandım Bakalım kral nasılmış?
    KRAL GELDİ  !!!  BeeLink  GT KING   ve  GT KING pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusmania P kullanıcısına yanıt
    GT KING çok farkeder. Kullanıcı deneyimini ve karşılaştırma bekliyoruz.
  • İl disindaydim cihaz gelmiş sadece 65 Tl almışlar. Ek vergi yok yani. Çok sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senut kullanıcısına yanıt
    Gümrüktekilerin ne yaptığı belli değil.
    Sanırım Bangood düşük gümrükle göndermenin bir yolunu buldu.
    Hayırlı olsun.
  • Ben de bu hafta içinde sipariş vereceğim kesin. Aliexpress 720 civarı Banggood 910 lira. Riske girip aliexpress ten alacağım sanırım. 300 civarı vergi çıksada aynı hesaba gelir. Zaten aliexpress den alan arkadaşlar da 40-50 lira vergi verdiklerini belirtiyorlar.

• iboo38 İ kullanıcısına yanıt
    Vergi de durum dönem dönem değişebiliyor. Aliexpress ten % de 60-65 vergi çıkacakmış gibi haraket edin.
    Böyle bir senaryoda Bangood yine avantajlı.
  • Arkadaşlar cihazı bugün açtım ve kurulumunu yaptım(!) Yalnız gördüğüm kadarıyla hiç bir şey yok hazırda. Ip tv netflix vb. gibi uygulamaların yüklemesini yaptım ama Youtube dışında hazırda çalışır bir şey yok. Ip tv listesi yok. Bunları başka bir şekilde yüklemek mi gerekiyor. Kullanıcılar bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Arkadaşlar cihazı bugün açtım ve kurulumunu yaptım(!) Yalnız gördüğüm kadarıyla hiç bir şey yok hazırda. Ip tv netflix vb. gibi uygulamaların yüklemesini yaptım ama Youtube dışında hazırda çalışır bir şey yok. Ip tv listesi yok. Bunları başka bir şekilde yüklemek mi gerekiyor. Kullanıcılar bilgi verirse sevinirim.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813

Bu topikte ayrıntılar var.

Bu akşam 22.00 da şampiyonlar ligi finali var. Öncelikle Redtv ve Vatched i yükleyin.
    Muhtemelen internete aşırı yüklenme olur. İlk açılışta yayında kesiklik olabilir sonra düzelir.

Tarayıcı üzerinde de yayın bulanlar var.

• Arkadaşlar cihaz oldukça hızlı ve internet için android anlamda gerçekten çok iyi ama,hangi uygulamayı indirdiysem üyelik istiyor hep, üyelik olmadan bir şey izleme şansım yok mu ya da hangi uygulamaları indirmem gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 23 Ağustos 2020; 19:16:28 >
    Genellikle yıllık ip tv ücretli abonelik olur, yok ücretsiz dersen connect play, watched, gibi apk lar üzerinden izleyebilirsin, apk telegram grupları mevcut oradan istediğin program apk indirebilirsin

• Teşekkür ederim ama telegram, apk pek aşina olduğum işler değil. Biraz öğrenmeye çalışayım bakalım.Bunları yaptırabileceğim birileri yok mu? Eskiden pc ye format attırırdık. Beceremezsem cihazı satmayı düşünebilirim...
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144052494

mesajdaki videoya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144052494

mesajdaki videoya bakın.
    Hocam yüklüyorum da hepsi üyelik istiyor
    o videodan bir şey anlaşılmıyor ki...
    İlginç. Videoda çok net ve basit anlatılıyor.

Yüklenen kaynağı değiştirin. Aptoide den ya da apk ile deneyin.

Ücretsiz uygulamalarda devamlılık ve kaliteli yayın olmayabilir.

Bu akşam ki maç, redbox ta SD olarak farklı linklerde vardı.
    Vatched de başta tutukluk yaptı daha sonrasında FHD kesintisiz devam etti.
  • quote:

Hocam yüklüyorum da hepsi üyelik istiyor
    o videodan bir şey anlaşılmıyor ki...

Alıntıları Göster
    tavsiyem ; kurabildiğin birkaç apk yı kurup aralarından en iyi olanlarla devam edip diğerlerini kaldırmak, bu konunun sonu yok herkes bir takım apk/uygulama yapmış içleri reklam dolu ama redbox,stremio,connect play,watched genede hepsinden iyidir derim,
    kendin içinde ücretli 1 uygulama edinirsen en azından kafan rahat eder...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.