Şimdi Ara

KPSS,YGS VE AÖF KİTAPLARI UYGUN FİYATTAN SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KPSS,YGS VE AÖF KİTAPLARI UYGUN FİYATTAN SATILIRKPSS,YGS VE AÖF KİTAPLARI UYGUN FİYATTAN SATILIRKPSS,YGS VE AÖF KİTAPLARI UYGUN FİYATTAN SATILIRKPSS,YGS VE AÖF KİTAPLARI UYGUN FİYATTAN SATILIR

KPSS kitapşları genel itibariyle temizdir en fazla 1-2 testi çözülmüştür çoğu tertemizdir.Aöf kitaplarının %50 testleri çözülmüştür.

Kpss kitaplarına toptan alıcı çıkarsa 50 tl düşünüyorum
    Aöf kitaplarına toptan 30 tl düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KavunluDondurmaa -- 5 Nisan 2017; 15:59:22 >

• hocam bu kitablar ne zaman basım ? geçen yıl mı ? şimdi misal bana aöf 4 sınıf 8 yarıl kitab toptan lazım boşa yeni kitaba 70 80 tl vermiyim alcam çünkü. işaretli olması önemli değil onda zaten ben bakarak işaretliyom onu:D

kpss kitabları nasıl tarih çografya türkçe ? bu yıl ilk gircem kpss alıyım biraz calısayım diyorum
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Kırmızı büyük olan kitap 2016 basımı
    Yeşil büyük kitap 2015 basımı
    Şahsen ben işletmeyi bu kitaplar sayesinde bitirdim tavsiye ederim soru tutturuyor.
  • bana sadece işletme 4 sınıf.8 yarıyıl olan lazım hocam zaten bu sene son sıfım.
    o yayının zaten kitabını alıyorum boşa 80 tl vermiyeyim 2016 olan o değil mi ?? alayım öyleyse.

birde kpss kitabları neler var tam anlamıyorum resimden soru bankası mı çogu konu anlatım ve soru bankası var mı ? her ikisi olan yani yoksa tek olanlar neler onları söylermisin yanında alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.