Şimdi Ara

KPSS'ye Hazırlanan Memur Adayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aysuhan

mrb böyle bi site geçekten harika...
    teşekkürler....

Ben bu forumu unutmuştum bile :)

Evet forumumuz bilgi paylaşmak isteyen üyelerimizle bayağı genişlemiş olup 1000 küsür KPSS paylaşımcısı bir aradayız.Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız arkadaşlar.
  • Sanırım site ölmüş pek yaşam belirtisi göremedim!
    2007 e ait hiç mesaj yok!!
    Notlarla ilgili linklerin hiç biri de çalışmıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Sanırım site ölmüş pek yaşam belirtisi göremedim!
    2007 ye yeni girdik sadece 22 gün oldu. 2007 ile ilgili tabiki bir şey olamaz. sitedeki notları da download bölümüne ekliyoruz.anasayfadan ilgili panele girebilirsiniz.linklerin bir çoğu hemenpaylaşın artık paylaşamamasından dolayı gitti :D ama download bölümünde bir çoğu var dediğim gibi...

Sitede eskisi muhabbetle ilgili şeyler yok.Çünkü benim ve arkadaşlarımın amacı kpssdir bu nedenle mesaj sayısı 3000 olan bile kurallara uymuyorsa gider.Bunun haricide herkes kabulümüzdür.HOşgelmişler,sefalar getirmişler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: memurturk

quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Sanırım site ölmüş pek yaşam belirtisi göremedim!
    2007 ye yeni girdik sadece 22 gün oldu. 2007 ile ilgili tabiki bir şey olamaz. sitedeki notları da download bölümüne ekliyoruz.anasayfadan ilgili panele girebilirsiniz.linklerin bir çoğu hemenpaylaşın artık paylaşamamasından dolayı gitti :D ama download bölümünde bir çoğu var dediğim gibi...

Sitede eskisi muhabbetle ilgili şeyler yok.Çünkü benim ve arkadaşlarımın amacı kpssdir bu nedenle mesaj sayısı 3000 olan bile kurallara uymuyorsa gider.Bunun haricide herkes kabulümüzdür.HOşgelmişler,sefalar getirmişler....

Bilgilendirdiğin için sağol.
    Artık bende bu "kutsal" amaç doğrultusunda hareket edeceğim.
    Herkese kolay gele...

• Aramıza hoşgeldin metalok
  • KPSS'YE BİLGİSAYARDAN ÇALIŞTIĞIMDA FAYDALANDIĞIM DÖKÜMANLAR !!!

İÇİNDEKİLER: BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ TÜM KPSS'LER , BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ TÜM KURUM SINAVLARI , BUGÜNE KADAR İNTERNETE

VERİLMİŞ BÜTÜN DERS NOTLARI VE ÇALIŞMA DOSYALARI,İNTERNETTE KPSS'YE DAİR ARADIĞINIZ HER NE VARSA BURADA.

VERİLİŞ AMACI: BEN DAHİL KPSS'YE GİRECEK KİŞİLERİN TÜM KAYNAK VE OLANAKLARA ERİŞEBİLMESİ. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR VE

BİLGİDE SİZE FAYDAM DOKUNACAKSA NE MUTLU BANA.İYİ BİR YERE GİRMEM İÇİN DUA EDİN YETER.

NOT: KPSS A GRUBU ESAS ALINARAK HAZIRLANMIŞTIR.EĞİTİM BİLİMLERİ YOKTUR.

BOYUTU: gerçek 140 mb ,winrar 60 MB. ŞİFRE: yunustufekci

GEREKLİ PROGRAMLAR: WİNRAR,ADOBE ACROBAT,OFFİCE PROGRAMLARI,İE 7

link: http:// rapidshare .com/files/24914478/Yunus_TueFEK__.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmando283 -- 8 Nisan 2007; 14:44:50 >

• www.kpssfrm.com bütün dökümanlar mevcuttur bi bakın isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.