Şimdi Ara

Kpss Ortaögretim/Önlisas Başvuru (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
6
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet meşhur sorun bende de oldu w8 chrome ve explorer w7 explorer ile denedim yine aynı hata biraz zaman geçsin tekrar deniyeceğim olmadı bir büroya gitmekten başka çarem yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

Halletim ben sonunda evdeki sistemde kabul etmedi gittim liseye çatara çutara kaydetti hemen

önlisans mezuniyeti için diploma falan istemedi değil mi? ona göre götüriyim.
  • TheWalkingDead kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim sistem baya bi degişmiş önceden orta ögretim için bile diploma isterlerdi şimdi istemiyorlar ben lise mezunuyum bende diploma istemediler gerçi önlisanstan kayıt yapanlarda vardı diplomaya hacet yok nüfüs cüzdanını alıp gitsen yeter bde 3 tl ücret aldılar bilgin olsun
  • Ben daha önce ortöğretim KPSS ye girmiştim 2010 da.
    Şimdi tekrar başvuru yapacağım.
    AIS e girdiğimde "başvuru yap" butonuna tıklıyorum. Ücret yatırılmadı diye uyarı veriyor.
    Yani ücreti yatırıp AIS üzerinden başvurumu yapabilirmiyim? Yoksa sınav merkezine gitmemmi gerekiyor?
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    sınav merkezine gitmenize gerek yok hocam evden herşeyi hallebiliyorsunuz benim gibi bikaç arkadaş sorun yaşadı onuda en yakın lisede hallettik.
  • •Ortaöğretim (Lise) Eğitim Bilgisinde "KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Programı" alanı zorunludur. Ben de bu hatayı alıyorum win7 explorer filan da denedim olmadı bekleyelim bakalım biraz,lla uğraştıracaklar adamı ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inSidieuX46 İ kullanıcısına yanıt
    düzelmezse en yakın liseden hallediyosun ya 2 dk da yapıyolar
  • Önlisans mezunuyum,önlisanstan gireceğim ama lisans okuyorum şuan ama ösym sitesinde lisans okuduğum görünmüyor,bir sıkıntı olurmu yoksa onu da mı düzelttirmeliyim gidip?

aöf bürosundan öğrenci belgesi alıp mı gitmem lazım?
  • quote:

düzelmezse en yakın liseden hallediyosun ya 2 dk da yapıyolar

Gittim lise yapmadi ytu ye gitcen diye sacmaladi napsam ki acaba younluktandir falan dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWalkingDead kullanıcısına yanıt
    İlginç.. Sen böyle böyle sorunum var diye anlattındamı olmuyo dedi yoksa oturdun işleme başlattın da mı olmuyo dedi
  • bi sıkıntı olmaz önlisanstan girecegin için hiçbirşey almana gerek yok kimliginle işlem yaptırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcngn, -- 8 Temmuz 2014; 15:29:22 >
  • arkadaşlar bu ais şifresi okuldan mı alınır sadece ben internetten paramı yatırdım
  • ben şifremi unuttum yaptım gizli sorumun cevabını falan bildigim için hemen online olarak hallettim ama gizli yanıtını bilmiyorsan liseden alcaksın 3tl ücret istyorlar genelde
  • quote:

İlginç.. Sen böyle böyle sorunum var diye anlattındamı olmuyo dedi yoksa oturdun işleme başlattın da mı olmuyo dedi

işleme bile başlamadı yoğunluk falan diye başından savdı bende lafı koydum çıktım insanlar gerçekten insanlıktan çıkmış haram olsun bir gram hakkım varsa.
  • Başvuru ve sinav tarihleri yazılmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

quote:

işleme bile başlamadı yoğunluk falan diye başından savdı bende lafı koydum çıktım insanlar gerçekten insanlıktan çıkmış haram olsun bir gram hakkım varsa.

Sorunum var demiceksin yapamayacaklarını düşünüyorlar direk başlarından savıyolar sen git hiç bişey demeden kayıt olcam parayı yatırdım başka da bişey deme sorun lafını duyunca otomatık olararak hepsi merkeze git diyor bilmedikleri için.Başka bir lisede şansını dene
  • quote:

ben şifremi unuttum yaptım gizli sorumun cevabını falan bildigim için hemen online olarak hallettim ama gizli yanıtını bilmiyorsan liseden alcaksın 3tl ücret istyorlar genelde

benim daha ilk başvurum olacak bu şifre bende hiç ygs den kalma şifrem var omu acaba
  • evet aday işlemleri şifresi.
  • arkadaşlar bir kaç sorum olucak başvuru hakkında;

öncelikle aday işlemleri şifremi bilmiyorum.vardı uzun süre kullanmadığım için unuttum,yenilemeyi denedim fakat gizli sorumu bir çok kez yanlış girdiğim için yenilemeyi kapattı.ben yeni bir şifre alabilir miyim,alabilirsem nerden almam gerekiyor.

bankaya parayı yatırdıktan sonra internet üzerinden başvurmam durumunda herhangi bir sorun oluşması halinde en yakın liseden vs. başvurumu yaptırabilir miyim acaba.

yardımcı olucak arkadaşlar var ise bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EA7 Olimpia Milano

arkadaşlar bir kaç sorum olucak başvuru hakkında;

öncelikle aday işlemleri şifremi bilmiyorum.vardı uzun süre kullanmadığım için unuttum,yenilemeyi denedim fakat gizli sorumu bir çok kez yanlış girdiğim için yenilemeyi kapattı.ben yeni bir şifre alabilir miyim,alabilirsem nerden almam gerekiyor.

bankaya parayı yatırdıktan sonra internet üzerinden başvurmam durumunda herhangi bir sorun oluşması halinde en yakın liseden vs. başvurumu yaptırabilir miyim acaba.

yardımcı olucak arkadaşlar var ise bekliyorum.

en yakın liseden şifreni almaya gidebilirsin hatta gitmişken kaydını da orada yaptırabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.