Bildirim
KPSS Ortaöğretim için kitap önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muzzo22
Merhaba arkadaşlar , Malum LYS bitti. Bu haftadan sonra KPSS başlayacağım ciddi bir şekilde. Bana önerebileceğiniz çok zor olmayan kaynaklar var mı ?
Matematik
Cografya
Tarih
Türkçe
için..
Bende seninle aynı durumdayım hocam..
İhtiyac Yayınlarının tüm dersleri bir kitapta toplanmıs konu özeti var KPSS 2014 , ona calısmaya basladım ve gayet memnunum.. -
quote:
Merhaba arkadaşlar , Malum LYS bitti. Bu haftadan sonra KPSS başlayacağım ciddi bir şekilde. Bana önerebileceğiniz çok zor olmayan kaynaklar var mı ?
Matematik
Cografya
Tarih
Türkçe
için..
Bende seninle aynı durumdayım kardes..
İhtiyac Yayıncılıgın Tüm dersleri konu özeti olarak topladıgı tek kitabı var , 2014 KPSS ..
Bikac gündür calısmaktayım gayet memnunum.. -
Arkadaşım ben de soru bankası istiyorum. Bir genel kültür alıcam. Bir de genel yetenek alıcam. Yayın önerebilir misin? -
ben data yayınlarının yeni kitabını aldım güzel baskı hepsi tek kitapta 22tl fiyatı -
yargınınkileri aldım soru bankası ve tüm dersler tek kitapta 30 tl fiyatıda uygun kitapta güzel tavsiye ederim -
Faydalı konu -
quote:
Orijinalden alıntı: omerim006
quote:
Matematik
Cografya
Tarih
Türkçe
için..
Bende seninle aynı durumdayım kardes..
İhtiyac Yayıncılıgın Tüm dersleri konu özeti olarak topladıgı tek kitabı var , 2014 KPSS ..
Bikac gündür calısmaktayım gayet memnunum..
İhityaç akademinin kitabının linkini atabilir misin? -
quote:
yargınınkileri aldım soru bankası ve tüm dersler tek kitapta 30 tl fiyatıda uygun kitapta güzel tavsiye ederim
Sizde sanırım bu kitaptan bahsediyorsunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X