Şimdi Ara

Kpss ortaöğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene üniye gidicem bi de kpss ye gireyim diyorum okurken çalışma gibi bi muhabbet varmış bu konuda bilgisi olan arkadaşlar biraz açıklayabilir mi şimdiden teşekkürler

• Hocam bu konu hakkında bilgi alabilirsen beni de haberdar edebilir misin sana zahmet ?
  • Valla kardeş bi araştırdım ama pek net bişey elde edemedim hiç yok mu acaba forumda bilgisi olan :S
  • hocam zamanında ben bu konuyu çok araştırdım ve yapan bir kaç arkadaşımda oldu ilk yıl tayin olmuyor o sebepten gidip üniversiteyle anlaşıyorsun ilk yılı donurmak için çoğu uni kabul ediyor sonraki yıllar diğerleri için bilmiyorum ama polis arkadaşıma derslerine göre mesai veriyolardı yunus olduğu için 24/48 çalışıyordu ders ve sınavlarına göre ayarlamışlardı o durumu itfaiye de bu şekilde çalışıyor diğer memuriyetleri bilmiyorum? ama okumaya izin veriliyor ilk yıldan sonrada dilekçe veriyorsunuz benim falanca ilde falanca unide okumam lazım vs diye tayininiz gerçekleşiyor
  • Sagol kardes baya uzunmus ya o ilk seneyi dondurmak falan. Ben o ilk yil olayini bilmiyodum. Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sene dondurmak diye bir kural yok o atandığın kuruma kadroya pozisyona göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNSF

ilk sene dondurmak diye bir kural yok o atandığın kuruma kadroya pozisyona göre değişir

Peki cok zor oluyor mu kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum ben çalışmıyorum bunlar sonraki işler önce bir sınava girip en azından 90-92 aralığında puan almaya bakın bunları zamanı gelince konuşuruz bende şimdi tam cevap veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 6 Temmuz 2014; 1:21:39 >
  • ben sağlık meslek çıkışlıyım. ATT olarak atanınca üniversite okumayı düşünüyorum. eğer atandığın yer ile aynı şehirdeyse sorun çıkmaz ama ilk sene aday olarak görev yapıyorsun. adaylık bittikten sonra eğitim durumundan tayin isteyebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.