Şimdi Ara

kpss önlisans a giren varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda kpss önlisans sınavına giren varmı? Girdiyseniz kontrol ettiniz mi kaç yaptınız?

• emin olmadığım cevapları yanlış sayarak hesapladım 118 net var
    türkçeyle tarihi biraz abartmış çakallar çok ayrıntıya inmişler diğerlerinden yanlış yok nerdeyse matematik coğrafya full üç maymunun yönetmeni sorulur mu be kardeşim

*bu arada konu dışından başka bi yere girmememe rağmen özenle 199 da tuttuğum mesaj sayım 200 e yükselmiş bunu kim yaptıysa çıksın ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 22 Eylül 2008; 20:38:29 >

• @Vanilla__ : vala sen yine iyi almışsın yaa.. benim toplam 100 net var :( ben türkçe ile mat. da çok oyalandım. farketmemişim son yarım saat kaldığında genel kültüre geçtim. hal öyle olunca soruları okumadım neredeyse, sonuç berbat öyle olunca çok yanlış yaptım tarihten. yani türkçe mat, coğrafya fule yakın da tarih batırdı beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

@Vanilla__ : vala sen yine iyi almışsın yaa.. benim toplam 100 net var :( ben türkçe ile mat. da çok oyalandım. farketmemişim son yarım saat kaldığında genel kültüre geçtim. hal öyle olunca soruları okumadım neredeyse, sonuç berbat öyle olunca çok yanlış yaptım tarihten. yani türkçe mat, coğrafya fule yakın da tarih batırdı beni

bende yarım saat kala genel kültüre geçtim ama hepsini yetiştirebildim çok şükür sıkı çalışmıştım genel kültüre ama tarihten ilk defa duyduğum şeyler çıkınca tarih yedi bitirdi benim netleri

• senin 85 in üstünde gelir sanırım değilmi? bu arada sen ne mezunusun hangi bölüm?
  • quote:

senin 85 in üstünde gelir sanırım değilmi? bu arada sen ne mezunusun hangi bölüm?

elektronik mezunuyum.kaç puan geleceği belli olmaz şimdilik net bişey söylenemez yani sapmalar falan hesaplanınca biraz daha yükselebilir puan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

senin 85 in üstünde gelir sanırım değilmi? bu arada sen ne mezunusun hangi bölüm?

elektronik mezunuyum.kaç puan geleceği belli olmaz şimdilik net bişey söylenemez yani sapmalar falan hesaplanınca biraz daha yükselebilir puan

bende bilgisayar mezunuyum.. 70 i zor geçer benim netler hayırlısı yaa.. iyi de çalışmıştım ama neyse yapacak bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

bende bilgisayar mezunuyum.. 70 i zor geçer benim netler hayırlısı yaa.. iyi de çalışmıştım ama neyse yapacak bişey yok

lise olsan hiç umutlanma derdim ama önlisans olunca işler biraz değişiyo. 1 buçuk milyon liseli ,340 bin küsür önlisans var atanma olasılığın yinede yüksek. geçen yıla göre çok düşmüş milletin netleri

• valla benim lise kpss daha iyiydi.. dediğin gibi herkesin düşmüş netleri. birde 2006 ya göre 10 soru fazla var ve süre de aynı. daha zorlaştı yani. önemli olan puan değil de sıralama artık iyi bi sıralamada olsam keşke..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.