Şimdi Ara

KPSS NİHAN ATAMAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
92
Cevap
7
Favori
11.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih videoları 2012 hakan dede. Çağdaş türk dünya tarihi yok bende bana o lazım. Onuda sadece e zorluda bulabıldm teknofemde de yok.
    ihtiyaç yayınlarının 2012 tüm videoları var bende. bir de hakan dede 1 ay içinde 2014 videoları çıkartacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTgc -- 13 Şubat 2014; 0:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaslar yeni uye oldum. nihan ataman icin ortak arayanlar beni de alabilirler:)) özelden irtibata geceriz
  • bende ortak olmak istiyorum... ortak arayan benide yazabilir :) ayrıca arkadaşlar nihan hocanın bir denemenin çözümlerini yaptığı youtube kanalını da sizlere haber vereyim :) ben ilk iki denemenin coğrafya deneme çözümlerini dinledim son denemenin çözümünü dinlemedim hala ama çok güzel tiyolar veriyor... denemeler yapıldıkça kanala yükleniyor bakmanızı tavsiye ederim...
    kanala bu linkten ulaşabilirsiniz http://www.youtube.com/channel/UCiDDOxTJ5JZgrZRy1tOUsDg
    Soru çözüm videosu gibi yaptıktarı denemelerden sonra izliyorum ve çok faydalı oluyor..
    1.deneme coğrafya link http://www.youtube.com/watch?v=4-HB1XhVJRs
    2.deneme coğrafya link http://www.youtube.com/watch?v=s_J2zZ3wyHM
    3.deneme coğrafya linkhttp://www.youtube.com/watch?v=pYieR2GHwJo

herkese kolay gelsin.. ortaklık olayını halledelim arkadaşlar :)

• bu sitedeki videoları kontör ile alıyoruz peki bilgisayarımıza indirebiliyor muyuz sadece site izlemek için mi? ben istediğim zaman bilgisayarımda izleyebilmeliyim.
  • Arkadaşlar zorluegitim.com 150 TL'lik paketi yaklaşık 2 ay önce satın almıştım. Şuanda bütün Nihan ATAMAN Coğrafya videoları hesabımda aktif izlenilebilir ve ekstra 105 ders satın alıp izleyebileceğiniz(+35 kredim daha var). 150 TL'ye oluşturduğum hesabım 100 TL'ye devren(Mail adresiyle birlikte devir edeceğim) satılıktır ilgilenenlere duyurulur. Türkçe - Matematik - Coğrafya - Tarih - Vatandaşlık - Eğitim Bilimleri - KPSS A grubu tüm dersleri izleyebilirsiniz... İletişim için özel'den mesaj atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

bu sitedeki videoları kontör ile alıyoruz peki bilgisayarımıza indirebiliyor muyuz sadece site izlemek için mi? ben istediğim zaman bilgisayarımda izleyebilmeliyim.

Downlaod yok malesef.sadece.online

• quote:

Orijinalden alıntı: tugba4444

ortak arıyorum bi ortağım daha var hala ortak arıyorsan tabi @KrmTgc

hala arıyor musun veya aranıza alabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VioLeT_

nihan hoca videolarını ortak alıcak olan var mı ?

hala arıyorsan nihan atamana ortak olabiliriz
  • nihan ataman hocaya ben de ortak arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evinda

quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

up

Bende var bu paket nihan ataman

hocam nerden aldın bu üyeliği?kaç para?
  • Zorluegitim sitesinden cesitli paketler var

• COĞRAFYA İÇİN ORTAK OLMAK İSTYRUM.VAR MI ACABA ORTAK ARAYAN VİDEOLAR İÇİN
  • youtubede nihan ataman videoları var siz neyi satın almaya çalışıyorsunuz ki? Ayrıca bekir oktayı da şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc333

nihan ataman hocaya ben de ortak arıyorum

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugba4444 -- 19 Mart 2014; 17:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUĞÇE*TIP

quote:

Orijinalden alıntı: _VioLeT_

nihan hoca videolarını ortak alıcak olan var mı ?

hala arıyorsan nihan atamana ortak olabiliriz

pardon yeni gördüm hala ortak olmak istiyor musunuz?
  • tugba4444 T kullanıcısına yanıt
    kaç ortak oldunuz? bende dahil olabilirim
  • MATEMATİK KPSS 2014 VİDEOLARI İÇİN ORTAK ARANIYOR ROJDA ŞEKER VİDEOLARI.....

mail: kaditolga@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkot61 -- 23 Mart 2014; 21:40:27 >
  • BlueBaron B kullanıcısına yanıt
    4 kişiyiz olabilir @BlueBaron
  • Arkadaslar bende ortak ariyorum mesaj atarsaniz bana konusalim yardimlasalim

• Arkadaşlar matematik rojda şeker videolarına ortak aranıyor...Lütfen iletişime geçin....kaditolga@gmail.com facebook : kaditolga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.