Şimdi Ara

Kpss kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık 4. sınıf olduk kpss a bizi bekliyor,sınava giren ve girecek olan arkadaşlar kpss a için hangi kitabı önerirsiniz tabi kısa konu anlatımlı ve testli olmalı. Müfettişlik, uzmanlık sınavlarına girmek istiyorum iktisat,siyaset bilimi,hukuk, muhasebe vb. gibi konuları kapsayacak bir kitap olmalı. Ayrıca forumda girecek kişi çokmu?

• BÖlüm nedir acaba ?
    Ben geçen sene kpss A'ya girdim kazanamadım.

Kaynak olarak tek bir kaynakla sınırlı kalma bence.Değişik kaynaklardan faydalanmak en iyisi.

Data serisi benim hoşuma gidiyor.Hem anlatımı güzel hemde dersleri ayrı ayrı kitaplara basmışlar.
    Bazı yayınlar tüm dersleri tek kitapta topluyor o da 1500 sayfayı buluyor.Kitap değil odun sanki.Zaten o tarz kitapların sayfaları bir süre sonra kopmaya başlıyor.
  • Merhaba .. ben Hukuk okuyorum .. okulum 5 e uzadı...

şuan kaynak falan yok.. adam gibi çalıştığım da yok... yeni yeni nbaşlıyorum... yakında kaynak arayışına giricem... murat kpss kurslarına gidiyorum... kursun verdiği kitaplar var onlara bakıyorum... iyiymiş sanırım öle diyolar başkaları da.. biyandan okulum var 6 ders var.. onlara da çalışmam lazım...

forum.memurlar.nete gir bak... orda çok şey konuşuluyo...

1-2 kitaptan konu anlatımına çalışılmalı sonra deli gibi soru çözülmeli diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Ekim 2007; 23:34:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    8 ay önce açıldı
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.