Şimdi Ara

KPSS branş sıralamaları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sabah taban puanlar açıklandı. yarım saat önce de branş sıralamaları açıklandı. herkes için hayırlı olsun.

http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira_2006/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster

yoğunluktan olsa gerek şuanda site açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviGece -- 4 Ağustos 2006; 17:35:50 >

• evet açıklanmış özellikle sınıf öğretmenliği çok düşük

Beden Eğitimi 74

Bilgisayar 62

Biyoloji 90

Coğrafya 82

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 77

Elektrik 90

Elektronik/ Telekomünikasyon 80

Felsefe 83

Fen Bilgisi / Fen ve Teknoloji 84

Fizik 90

Giyim/Hazır Giyim/Moda Tasar. 83

Güverte 68

İHL Meslek Dersleri (Arapça) 68

İlköğretim Matematik 68

İngilizce 63

İşitme Engelliler Sınıf Öğret. 73

Kimya 90

Kuaförlük/Cilt Bakımı 50

Matbaa 85

Matematik 90

Mobilya ve Dekor. 83

Muhasebe Grubu 60

Müzik 53

Nakış 68

Okul Önc. Öğret./ Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmen. 69

Radyo-Televizyon 88

Rehber Öğretmen 70

Resim-İş/Resim/Görsel Sanatlar 73

Seramik 67

Sınıf Öğretmenliği 74

Sosyal Bilgiler 81

Tarih 83

Teknoloji ve Tasarım 59

Tesisat Teknolojisi 85

Trikotaj 65

Türk Dili ve Ed./ Dil ve Anlatım /Türk Ed. 86

Türkçe 65

Zihin Engelliler Sınıf Öğret. 65

yazık gençliğe be...

• taban puanları çok düşük. ancak kadrolu alımlarda hiçte göründüğü gibi değil. mesela Türkçe öğretmenliği 65 taban puan. ama sırlamaya baktığımzda 1575 kadrolu öğretmen adayının sonuncusu 78,5 de bitiyor. yani en az 78.5 almalısın ki kadrolu atanasın.

taban puanı neden bu kadar düşük tuttular anlaması zor. taban puanı düşük açıklayıp insanları mutlu ettiler, sıralamalar açıklanınca hüsrana uğrattılar.
  • bunlar zaten gözboyayıcı rakamlar en son alımlar bu puanların üzerinde olacak alım çok az 10 bin kişi ne demek anlamak zor. iktidar yine görülmüştür kü eğitim sistemini seyyar tuvalete çevirmiştir...

bir de zoruma giden bi eleştiri yok medyada

www.gazeteoku.com a bi girinde bakın manşete.

öğretmen adaylarına müjde iktidar 10 bincik öğretmen alacak!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

taban puanları çok düşük. ancak kadrolu alımlarda hiçte göründüğü gibi değil. mesela Türkçe öğretmenliği 65 taban puan. ama sırlamaya baktığımzda 1575 kadrolu öğretmen adayının sonuncusu 78,5 de bitiyor. yani en az 78.5 almalısın ki kadrolu atanasın.

taban puanı neden bu kadar düşük tuttular anlaması zor. taban puanı düşük açıklayıp insanları mutlu ettiler, sıralamalar açıklanınca hüsrana uğrattılar.

300 milyona nasıl öğretmen çalıştırabilecekler hem de sağlık güvencesi vermeden?

Sözleşmelinin önü açılıyor. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaff -- 4 Ağustos 2006; 15:38:31 >

• evet sözleşmeli öğretmenliğe mahkum edecekler öğretmenleri. sonunda da herhalde özelleştirecekler eğitimi.
  • keşke mühendislere iştetmecilere vs branş sıralaması yapsalar
    bizimki loto gibi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS AÇIKLANDI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bilgisayar öğretmenliğinde okuyorum, bakalım 2 sene sonra durum nasıl olacak.
    şimdi 62 puandan 1.000 kişi alıyorlar ama o zaman yüksek okul mezunu sözleşmeli öğretmenlerden bize sıra gelirse bizde atanırız bir yerlere inşaallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maw©i

bunlar zaten gözboyayıcı rakamlar en son alımlar bu puanların üzerinde olacak alım çok az 10 bin kişi ne demek anlamak zor. iktidar yine görülmüştür kü eğitim sistemini seyyar tuvalete çevirmiştir...

Konuşabilir miyiz bu konu hakkında acaba?
    Ben öğretmenim de ne demek istediniz anlayamadım üstadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mimayınkaf

quote:

bunlar zaten gözboyayıcı rakamlar en son alımlar bu puanların üzerinde olacak alım çok az 10 bin kişi ne demek anlamak zor. iktidar yine görülmüştür kü eğitim sistemini seyyar tuvalete çevirmiştir...

Konuşabilir miyiz bu konu hakkında acaba?
    Ben öğretmenim de ne demek istediniz anlayamadım üstadım.

meslektaşız...
    beni bu kadar az alım üzen değil aslında medya bu soruna yıllardır neden eğilmez anlamak mümkün değil yıllardır bir öss diyip tutturdular ama kpss adını medyada duyan var mı acaba tamam öss ' yi kazandık ya sonrası buna eğilen yok...

hatırlıyorumda bu ülke kriz zamanında bile bu kadar az öğretmen atamadı...

100 binden fazla açık olduğunu biliyorum

hani ekonomimiz güzel gidiyordu...

• quote:

meslektaşız...
    beni bu kadar az alım üzen değil aslında medya bu soruna yıllardır neden eğilmez anlamak mümkün değil yıllardır bir öss diyip tutturdular ama kpss adını medyada duyan var mı acaba tamam öss ' yi kazandık ya sonrası buna eğilen yok...

hatırlıyorumda bu ülke kriz zamanında bile bu kadar az öğretmen atamadı...

100 binden fazla açık olduğunu biliyorum

hani ekonomimiz güzel gidiyordu...

Evet üstadım.
    Bir de ne fark ettim biliyor musunuz?

Bir Türkçe Öğretmeni olarak benim buradan anladığım;
    " Geçmiş yıllara ait olan sıralamalar neticesinde oluşturduğumuz ve de farklılık arz etmesi kuvvetle muhtemel olan bu sıralama sadece ön bilgi verme niteliğindedir. " denmek istendiğidir.

Öyleyse buraya yazılan notun ve öğrenilen sıralamanın bir önemi yoktur. Yukarıda MaviGece demişti de. . .

Esas taban puan bizim bildiğimiz atama için başvuru yapılabilme hakkı kazanıldığını gösterir. Yanlış mıyım hocam?

Esas taban puan altında kalan arkadaşlar ara atamayı beklerler ve de taban puanlarının düşmesini umarlar.

Ama burada bir karışıklık var gibi. . .

Resmi açıklama var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaff -- 4 Ağustos 2006; 17:32:51 >

• bu konu açılmıştı daha önce ve aynı adres verilerek...http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster
    ve bu adresin busene şunat ayındaki kpssye ait olduğu sölendi. siz bunu koyarken eminmisiniz bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

bu konu açılmıştı daha önce ve aynı adres verilerek...http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster
    ve bu adresin busene şunat ayındaki kpssye ait olduğu sölendi. siz bunu koyarken eminmisiniz bilmiyorum

Sizin verdiğinizde de 2006 dâhil değil. . .
    O takdirde aynı puanın karşılığı;

• quote:

bu konu açılmıştı daha önce ve aynı adres verilerek...http://atama.meb.gov.tr/kpss_sira/brans_sirasi_bul.asp?Sonuc=sonucGoster

evet eminiz. bugün açıklandı. daha önceden 2006/1 idi (şubat) şimdi 2006 /2 (Ağustos)

Valla bir bit yeniği var sanki. Türkçe öğretmenliğinde mezun 7000 kişi jadar görünüyor. bu kadar mezun olmaması gerekiyor. ayrıca kadrolu 78,4 de bitiyor. madem 78,4 de bitiyor neden taban puan 65 açıkladılar. milletle dalga mı geçiyorlar yoksa verilerde bir hata mı var?

• ARADAKİ FARK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaff -- 4 Ağustos 2006; 17:17:48 >
  • quote:

quote:

evet eminiz. bugün açıklandı. daha önceden 2006/1 idi (şubat) şimdi 2006 /2 (Ağustos)

Valla bir bit yeniği var sanki. Türkçe öğretmenliğinde mezun 7000 kişi jadar görünüyor. bu kadar mezun olmaması gerekiyor. ayrıca kadrolu 78,4 de bitiyor. madem 78,4 de bitiyor neden taban puan 65 açıkladılar. milletle dalga mı geçiyorlar yoksa verilerde bir hata mı var?

Üstadım ama sadece 2006’yı içermiyor.

2004’ü, 2005’i ve de 2006’yı kapsıyor.

Kadrolunun 78,4 bittiğini nereden biliyorsunuz bir de esas atama taban puanı denilmişse ( nerede denilmiştir, yasal mıdır?) esas atama kadro ile yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaff -- 4 Ağustos 2006; 17:21:23 >

• bence link hala yanlış onu söliyim en başta ben kpss-1 deki sıralamaya bakmıştım yanlışlıkla orda 553. sıra gözüktü sonra buna yanlış dediler. sizin verdiğiniz linkten baktım yine 553.sıra yani yine yanlış bu!!

yanlış olan linkle sizin link aynı bunu sölemeye çalişiyorum ohbe
  • quote:

bence link hala yanlış onu söliyim en başta ben kpss-1 deki sıralamaya bakmıştım yanlışlıkla orda 553. sıra gözüktü sonra buna yanlış dediler. sizin verdiğiniz linkten baktım yine 553.sıra yani yine yanlış bu!!

quote:

ARADAKİ FARK

Aynı değil kesinlikle, buyurun resimlerini de ekledim. İkisi de Türkçe Öğretmenliği için 65 puanı içeriyor. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimayınkaff -- 4 Ağustos 2006; 17:25:32 >

• quote:

quote:

quote:

Üstadım ama sadece 2006’yı içermiyor.

2004’ü, 2005’i ve de 2006’yı kapsıyor.

Kadrolunun 78,4 bittiğini nereden biliyorsunuz bir de esas atama taban puanı denilmişse ( nerede denilmiştir, yasal mıdır?) esas atama kadro ile yapılır.

Hocam geçen sene kaç kişi başvurmuş, ne kadarını almış, bu sene ne kadar mezun vermiş hesaplanınca 5000 kadar yapıyor(2004 de eklimi o hesaplara bilmiyorum)

78,4 de nasıl bittiğini nerden biliyorsunu demişsiniz. 78,4 puan alan arkadaş 1587. sırada. 1575 kadrolu alınacak. demek ki ufak sapmalar olsa da kadrolu 78 küsür de kapanacak. Sözleşmeli de 700 alacak. sözleşmeli de en iyi ihtimalle 75 de kapanır.

hal böyle iken neden 65 olarak taban puanı açıklarlar ki.

• quote:

bence link hala yanlış onu söliyim en başta ben kpss-1 deki sıralamaya bakmıştım yanlışlıkla orda 553. sıra gözüktü sonra buna yanlış dediler. sizin verdiğiniz linkten baktım yine 553.sıra yani yine yanlış bu!!

hocam aynı link üzerinden açıklıyorlar. meb in personel sayfasına girin açıklamayı ve link i alın. bu kadar basit. aynı linkten sonuçları açıklamak zor değil ki. hem orada koskoca 2006/2 yazıyor.

ben şubat sıralamasında 198. sıradayım. bu günse 1488 sizce yanlış mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.