Şimdi Ara

kpss a kaynak önerisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ihtiyac,Yargi, Murat genelde ozet seklinde oluyor. Zaten bunlarin dershaneleri de olunca yeni bir pazar yaratmislar. Hukuk icin cok guzel kaynaklar var ders kitaplari olan. Mesela anayasada Kemal Gozler iyidir. THEMİS iyidir. İdare Hukukunda Metin Gunday. Ticaret Hukukunda Mehmet Bahtiyar ve Tamer bozkurt. Ceza hukuku İsmail ercan. Safa Reisoglu borclarda iyidir. Ama ilk olarak Murat Hukuk'tan okuyup daha sonra derinlere inmekte fayda var.

En sevdigim ama beni de zorlayan hukuktur. Ezberim kuvvetli degil cunku.

İktisat ve Muhasebe mantik. Maliye ise iktisatla beraber goturulmesi gereken bir ders. Kamu Maliyesi kolay ama Maliye politikasinin oturmasi zaman alacak sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarısekili

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

arkadaşlar maliye 3. sınıfım kpss a düşünüyorum bu yıldan hukuk konu anlatımlı alıp temel atmaya baslamak istiyorum seneye dershaneye falan..

sizden kaynak önerisi istiyorum hangi yayının konu anlatımlı kitabını almalıyım?

Yeğenim niittin sen buradaki adamların çoğu adam Liseli !!!! KPSS A dersin küfür ettin sanarlar . Memurlarnet'e üye ol facebookta bunla ilgili guruplara takıl oralardan öneri al
    Size tavsiyelerim
    1-Özelliklede kurum sınavlarına girerken o kurum sınavlarında önceden çıkmış son 10 15 yılın çıkmış sorularını çözün
    2- Eğer devlet kurumları düşünüyosanız Kpss yere girip yüksek almaya bakın 80 85 i devirirseniz hemen askere gitmeyin çalışmaya devam edip girebildiğiniz tüm kurum sınavlarına girin
    3- Kolay - zor ayrıntı - temel farketmez Bol Bol soru çözün
    4- Son olarak kaynak şeysine gelince hukuk haricinde diğer okulda okutulan ders kitapları yeterli gelir diye düşünüyorum Hukuka gelince themis veya ikinci sayfa yayınları idealdir belki biraz ağırdır ama sorularla pekiştirince sağlam netler yaparsınız:)

Ve en önemliside yanınızda bu konularda yardım alabileceğiniz kimseler hocalarınızdır onlara gidip danışın çok çok faydasını görürsünüz

İktisat hukuk muhasebe kaynaklari belli de maliye icin cok kaynak oneriliyor.

Abuzer Pinardan calisin diyen var. Bu isin babasi İsmail Turk diyen var. Bunlarin kitaplari piyasada pek bulunmuyor. 2008-2010 basim var hep.

Abdurrahman Akdogan, Eren Karaogullari, Mahmut Kalendaroglu ise baskisi olan ve yine onerilen hocalar. Bir de ayirmislar Beyhan atac kpss icin abuzer pinar kurum sinavlari icin diye. Abdurrahman Akdoganin anlatimina roman gibi diyen var sıkıcı demis bazilari. Kitabi da jelatinli oldugu icin icine bakamadim.

Herhalde oss gibi bu sinavda. Konuya calis tekrar yap test coz. Cikmis sorulari coz. Deneme coz. Kurum sinavlarinda cikmis sorulari coz vsvs. Hukuk da derya deniz umarim akilda kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.