Şimdi Ara

KÖY TAŞIMA SORUNU YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gmail hesabımdan coc köyü açmıştım bi zaman sonra onu iphoneme taşıdım.şimdi yeni köy açmak istiyorum ne yapsam da yeni köy açamadım iphoneye eski köy gelşyor devamlı.Yardım klitfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    oyunun tarama verilerini ve ön belleğini sil, telefona girili olan game center hesabını yada gmail hesabını kaldır, sonra yeni aldıgın hesabı telefona gir oyunu aç yeni köy gelir hem yeni köyü yeni hesaba bağlamış olursun
    yeni gamecenter hesabı al. gamecenter e yeni hesapla giriş yap eski köyün gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

oyunun tarama verilerini ve ön belleğini sil, telefona girili olan game center hesabını yada gmail hesabını kaldır, sonra yeni aldıgın hesabı telefona gir oyunu aç yeni köy gelir hem yeni köyü yeni hesaba bağlamış olursun

Hocam önbelleğini vs nereden silicrz

• quote:

Orijinalden alıntı: Civil 3ngineer

yeni gamecenter hesabı al. gamecenter e yeni hesapla giriş yap eski köyün gidecektir.

Yok hocam hala aynı

ios için bilmiyorum ama büyük ihtimalle ayarlardan uygulama ayarlarına yada uygulamalara gir bulursun android için ayarlar/daha fazla/uygulama yöneticisi/clash of clans sonra ekranda görürsün zaten veriyi sil ve ön belleği temizle var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.