Şimdi Ara

Köy için tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna tam olarak ne zaman başladım bilmiyorum ama elimden geldiğince yükseltmeye çalıştım.
    Köy düzeni olarak klasik bir şey yapmadım açıkçası genelde 4 köşeli yapılıyor ama rahatlıkla alındığına defalarca şahit oldum.
    O yüzden şimdilik bu köy düzenine geçtim.
    Şimdi merak ettiğim 2 soru var.
    1.si şu anki köy düzenini kendim yaptım ve eskisine göre daha sağlam gibi geldi tavsiye almak istedim.
    2. olarak şu an köy binasını 7ye basıyorum.7.seviyede en güçlü birimler hangisi oluyor acaba ?
    Tek tek yüklenmek istemiyorum açıkcası hangisi o seviyede daha iyiyse direkt ona abanıp sonra kalanları yükseltmek istiyorum da.
    Bu arada genelde saldırıları dev - sihirbazla yapıyorum.Balonları koruma konusunda ciddi sıkıntılarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 24 Kasım 2014; 12:41:05 >

• Binayi guvenli bir yere almalisin, bina yikilirsa direk maglup sayiliyorsun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Binayi guvenli bir yere almalisin, bina yikilirsa direk maglup sayiliyorsun zaten.

Dostum kupayla işim yok ki ganimeti korumam için öyle olması gerekiyor.Zaten bina yıkılınca 12 saat mi ne kalkan veriyor ganimet güvende kalıyor.
  • koy düzenin kötü bence tuzak koyduğun yerler çok belli orayı bir barbar koyup tuzakları patlatır (madenleri geçtikten sonra) sonrada direk depona okçu basar
  • Arkadaşım öncelikle kolay gelsin. Mevcut köy düzenini kendi tasarımların yapmadan öncelikle internet üzerinde ki tasarımlardan ayarla derim. Çünkü böylelikle daha kolay bir tasarım sahibi olmuş olursun ve sürekli olarak değiştirerek de kendini bu konuya ısınmış olmaya hazırlamış olursun. Mevcut köy binanı 7de bırak. Köy binanın fullemesine izin verdiği herşeyi fulle ve öyle bir diğer seviyeye geçiş yap. Dev ve sihirbaz konusu ise bence gereksiz. Hem ihtiyaç duyduğun iksir kaybına hemde zaman kaybına sebep diye düşünüyorum. Bunun dışında okcu birlikleri ile çok güzel bir şekilde ganimet kasabilirsin. Kupa seviyeni belirli seviyelerde tutmanı tavsiye ederim. Asker birimlerinden ise okcuyu olabildiğince güçlendirmeni. Zamanla da zaten bunları yaparak nasıl geliştiğini kendin rahat bir şekilde gözlemleyebilirsin. Başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitcakir

Arkadaşım öncelikle kolay gelsin. Mevcut köy düzenini kendi tasarımların yapmadan öncelikle internet üzerinde ki tasarımlardan ayarla derim. Çünkü böylelikle daha kolay bir tasarım sahibi olmuş olursun ve sürekli olarak değiştirerek de kendini bu konuya ısınmış olmaya hazırlamış olursun. Mevcut köy binanı 7de bırak. Köy binanın fullemesine izin verdiği herşeyi fulle ve öyle bir diğer seviyeye geçiş yap. Dev ve sihirbaz konusu ise bence gereksiz. Hem ihtiyaç duyduğun iksir kaybına hemde zaman kaybına sebep diye düşünüyorum. Bunun dışında okcu birlikleri ile çok güzel bir şekilde ganimet kasabilirsin. Kupa seviyeni belirli seviyelerde tutmanı tavsiye ederim. Asker birimlerinden ise okcuyu olabildiğince güçlendirmeni. Zamanla da zaten bunları yaparak nasıl geliştiğini kendin rahat bir şekilde gözlemleyebilirsin. Başarılar dilerim.

Hocam öncelikle teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için.
    Bundan önceki sistemim zaten dediğini gibi popüler bir sistemdi de dev-şifacı ile çok çok rahat alındığına defalarca şahit oldum.
    Ondan dolayı bu sisteme geçmiştim.Bu sistemde de dev-şifacıya karşı bir şey yapamıyorum.Anlaşılan 7ye kadar dev-şifacı olayına bir çözüm yok.
    Benim dev-sihirbaz mantığım klan savaşları içindi onu yazmamışım sanırsam.Normalde okçu ile yağma yapıyorum zaten.
    Bu arada normal köy düzeninin pek verimli olduğunu söyleyemesem de klan için yaptığımda biraz iş yapıyor henüz tam olarak yarabilen olmadı.
    Yine de bilmiyorum belki işe yaramıyordur
    Sizin önerdiğiniz köy düzeni var mı ?
    Bir de klan savaşı için 6.seviye rakiplere en sağlıklı saldırı yöntemi nasıl olmalı sizce ?
    10 dev 17 sihirbaz 3 duvar yıkıcı 16 okçu basıyorum.
    Okçularla ve 1-2 sihirbazla klan kalesini boşaltıyorum
    Devleri yollayıp arkasından duvar yıkıcıları salıyorum.Duvarı yarıp hasarı üstünde tutmaya yakın da sihirbazları salıyorum.
    Devler hava savunmasını kırınca klandan balonları yolluyorum.Uygun yerlere de iyileştirme atıyorum.
    Sence kötü bir saldırış şekli mi ?

• Iyi günler hocam , köy düzenin kötü gerçekten çok düz şekilde yapıyorsun . Dev. okçu veya Barbar - Okçu çok rahatlıkla alabilir . Bi benim konum burada 2 adet th7 köy düzeni var . KONU:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98508148&p=1
    Ikisinide kendim kullanmis olup memnun kaldığım ganimet düzenleridir. Başka bir sorun olursa konu üstünden cevaplayabilirim. Başarılılarin devamını dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye istiyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface1453

Iyi günler hocam , köy düzenin kötü gerçekten çok düz şekilde yapıyorsun . Dev. okçu veya Barbar - Okçu çok rahatlıkla alabilir . Bi benim konum burada 2 adet th7 köy düzeni var . KONU:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98508148&p=1
    Ikisinide kendim kullanmis olup memnun kaldığım ganimet düzenleridir. Başka bir sorun olursa konu üstünden cevaplayabilirim. Başarılılarin devamını dilerim.

Hocam 2-3 günüm kaldı sonrasında düzeni sizinki gibi yapıcam.Benim düzen pek randıman vermedi değiştirmek zorunda kaldım

• Kardeşim yarın internet bağlantım yapılıyor. Resimlerle birlikte destekleyerek güzelce elimden geldiğince anlatım yapıp, yardımcı olacağım. Şimdilik kusuruma bakma geç cevapladığım için, iş yerinden nadir kullanabiliyorum kişisel olarak. İyi günler, bolca iksir ve alltınlar dilerim.
  • Arkadaşlar clash of clans sitesindeki düzenlemeleri direk kendime geçirebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.