BUGUN ABYSTE KASARKEN BAKTIM BENIM ETRAFIMDAKI MOBLAR KENDI KENDINE OLMEYE BAŞLADI.. ŞAŞIRDIM ÖNCE NOLUO FALAN...ETRAF TA KARALIK ORDA ALACALI BOZ BİŞE SIKIP SIKIP DURUOMUŞ MEĞER...EWET ÇIKAN SONUÇ ORC KOXPER!!!KOVALADIM AMA DUVARIN İÇİNE KAÇTI Bİ ANDA ... PM ATTIM DEDİM SENİ BU AKŞAM MEŞHUR EDİCEM..SAOL YİĞEN DEDİ...
BU CHAR BERAMUSTA OLUP ORC IRKINDANDIR...İLERDE KARŞIIZA ÇIKIP ARTİSLİK YAPARSA NE OLDUĞUNU BİLİN..BU VE BUNUN GİBİ ŞEREFSİZLERE BİŞE DENİRMİ BİLMİYORUM AMA ....BELALARINI KENDİLERİ BULSUNLAR İT KÖĞPEKLER..
ben sahsen exp kasmak için koxp a karsı diiilim vede charımı koxpla kastım ama sorsanız pathos ta benim charıma koxper dicek cıkmaz.koxpuda edepli kullanmak lazım.hiç kimseye ks yapmadım,hiç kimseye artistik te yapmadım.kasmamı istedi kastım yardım ettim.ama millete serefsizlik yapan koxper a ve cz de acılan her türlü hileye kesinlikle KARSIYIM!
quote:
Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH
ben sahsen exp kasmak için koxp a karsı diiilim vede charımı koxpla kastım ama sorsanız pathos ta benim charıma koxper dicek cıkmaz.koxpuda edepli kullanmak lazım.hiç kimseye ks yapmadım,hiç kimseye artistik te yapmadım.kasmamı istedi kastım yardım ettim.ama millete serefsizlik yapan koxper a ve cz de acılan her türlü hileye kesinlikle KARSIYIM!
BU DA Bİ DÜŞÜNCE AMA NE OLURSA OLSUN EMEK HIRSZILIĞI İYİ BİŞE DEİL..BEN 10 SAAT KASİM %1 ALİM SEN Bİ SAAT KAS %10 AL SONRA BENİ KES ...ADALET BU OLMAMALI BENCE ...
bende kopx a karsı ıyım ama oto pot ıcn kulanırım ama ex ıcın kulanıma karsıyım cunku ben worırı um ben elımle kasasım lvl ım 59 ıt gıbı kasıyom ama orda adam 62 ye kadar kopx la kasıyo yata yata benım hakım yenı yoo
----------->
cz de koxp yapmasınlarda nerde yaparlarsa yapsnlar bu arada sana verdigi cevap süper :D
Abyss teki koxp cilere illet oluyorum.Genelde ezik olduklarında birisi dalıp öldürmesin diye wallhack yapıyorlar.Abyys te görev yapacaktım adam koxp kurmuş wall hack yapmış bana da ok atıyor.Ondan gelen okların altında zar zor bitirebildim görevi.Bir de bi kere olmuyor ki ne zaman gitsem koxper.
quote:
Orjinalden alıntı: IWBMY
cz de koxp yapmasınlarda nerde yaparlarsa yapsnlar bu arada sana verdigi cevap süper :D
GENELDE KARŞILAŞIRIM KOXPERLERLE AMA UMURSAMAM PEK..BU SEFERKI BAYA İLGİNÇTİ GERÇEKTEN.. İÇİMDE KALMASIN DEDİM
adamda espri anlayısı var ''saol yigen'' gzl bnce öle adamlarla karsılasınca cok makara yapıorum.. oyunun zevkli yanlarından
(önce)-----koxp------>(sonra)
hepiniz boyle olursunuz umarım...
adamın ismi DAYI MI YOKSA DAY1 mı göremedimde yazıyı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme