yaw aslında cogumuz bi kerede olsa koxp kullanmısızdır ama bazıları işin suyunu cıkardılar bende kullanıyodum ama partti isteyeni gorewi olanı alıp yardım ediyodum ama son zamanlarda cz koxp diye bi şey cıktı cok kotu durdurulması sart
kosp a hayır. erkek gibi oynuyorsak oynayalım ...
quote:
Orjinalden alıntı: dieforyou1
quote:
Orjinalden alıntı: Deli_Warrior
quote:
Layn İmza ÇaLma + ToTeM Le Sende KoxpLa Kastırı Vermedinmi Yanlış AnLama Bende Koxperim Sade Soruom ??
Koxpla kastığım için koxp a karşı gelemez miyim?
quote:
koxp durdurulamaz..Ve de durdurulmamalıdır..Yoksa kim gidipte 80e kasmaya çalışacak charını.
Oyunu oynayan birçok kişi...
evet koxpla kastıysan koxpa karşı gelemezsin elbette!lvl 70+ lara çıktı anlaşılan ? çok zeki sanıyosunuz kendinizi lvl i 70+ yap yolunu al koxp u bırak birde gel burda koxpu yok edelim diye uğraş nasıl mantık yahu bu ?yok kardeşim kalkmasın koxp herkes senin kastığın kadar kassın ondan sonra koxp kalksın o zaman olur bak şimdi sen aklın sıra koxp kalkıcak millet kasamıycak ağada ben olucam paşada sanıyosun ama merak etme sen olduysan herkes olucak!
İmzamda lwl im yazıyor 70+ mıyım değil miyim bak. İstesem olmazmıydım. İdiaa ediyorum warriorumu istesem bir haftada 70+ yaparım ama ne için yapayım. Zewk almadığım bir oyun için neden char kasayım.
Ben içinizde ingilizcesi iyi olan bir arkadaştan rica ettim ama belliki aramızda ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yok. Bu topic e gelecek konuyla ilgili ilk ingilizce cevapı copy-paste yapacağım.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
mail atınca bişey olmaz.ama bu mail den sonra çok sayıda kişi pre almazsa bnce koxp bitebilir
Koxpu onlar çıkardı.Onlar kendilerini batırdılar.Bu arada açık söylüyorum bende koxp kullanıyorum.Ama cz de kullanmam çünkü bu haksızlık oluyor.Birde bu koxp olayını engellemek sadece bu forumdakilerle olmaz bence.Türkiyedekilerin %30 u fln yollasa ancak dikkate alırlar bu olayı.Çünkü K2 bu durumdan memnun.Adamlar alıcakları parayı alıyorlar.Bizde adamlara bu bug koxp ve dupeli bir oyun için para ödüyoruz.İşte türklerin aklı bu.Hileli bir ortama para yatırıyorlar ve hile ile en iyi olmaya çalışıyorlar... Türklerin bu oyunda hali vahim.Yabancılara bakarsanız hiçbiri koxp kullanmıyor ve bağımlısı değil.Adamlarda arkadaşlık var sohbet var.Bizde ise KÜFÜR,KOXP,DUPE,BUG belki bunları yabancılara sorsan hiç duymamışlardır bile.Yani anlıyacağın bunu artık K2 bile istese artık zor engeller.
herkes STOP KOXPS YAZIP KO ya gondersee olmazmi?
bekleyip gorecegiz.adamlar cok yavas calısıyorlar.kolu bi değişiklik yapacaklar galiba.yada 1 ay sonra hersey yeniden baslayacak....
quote:
Orjinalden alıntı: DiyV
herkes STOP KOXPS YAZIP KO ya gondersee olmazmi?
Bu bile bir adımdır... Ben bunuda ticket ile göndereceğim.
yabancılar kosp kullanmıyor ve haberleri bile yok diyorsun bi kere bu kospu çıkaranlar türkler deyil 2- yabancılarda kullanıyor,oyunun çoğu türkler oynadığından yabancı kosperlar az sayıda
bu kosp yeni patch gelene kadar bitmez. yeni patch de büyük ihtimal yılbaşına doğru gelir.(snowmanler falan,filan)dediklerine göre yeni patchde yeni bir program kullancaklarmış fakat ben buna inan mıyorum.kospu çıkaranlar sizlersiniz peki neden önlemeye çalışıyorsnuz.
eğer bu yeni patch lede kospçıkartmayı geçelim.tamam gene para ile satsınlar fakat crack lenen kosperları banlamazlarsa yeni patchten sonra bu oyunu bırakırlar şahsen ben bırakırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme