Hocam korktuğum konu sağlık konusu. THY nın pilotlarda istediği sağlık durumlarına baktım. Adamlar neredeyse hiçbir hastalığı kabul etmiyor. Prostat olunca bile meslek tehlikede yani. Ne alaka olduğunu ben de anlamadım ama adamlar sıkıntısız adam istiyorlar.Durum böyle olunca ileride başına bir şey gelince işsiz kalabilirsin. Bu beni çok korkutuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötü üniversitede tıp vs 1 yıl mezuna kalıp Eskişehir pilotaj (2. sayfa)
-
-
tehdit ediyorsun demek dayak falan ??
mesajının bi ss sini alalım. kim toksik görüyoruz.
komşu çocuğu niye mühendislik yazdı aslında cevabı vardı yazmıştım ama senin anlamayacağını düşünmeliydim. tıbba puanı yetmedi çünkü. senin de bu kafayla puanının yetmesi çok zor malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısaca sana şöyle söyleyeyim hani her senenin kendine has bir dezavantajı olur bu sene mesela konu kalktı bazısı kalktığı için girmeye başladı (hala teyze vb ) zorlanacak konular kalktı 2021 gibi olacak büyük ihtimalle, çok kişi girmesi de kötü bir durum ama dediğim gibi her sene Farklı bir sorun çıkıyor ki yine girecek olan sensin, mezuna kalınca üzerine baya katarsın ve daha iyi bir şey yapıp istediğin yerde ilerlersin, pilotaj bana göre daha potansiyeli olan bir iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam detaylı olarak araştırdım. Her yıl sağlık testine girmek zorundaymışsınız eğer geçemezsiniz pilotluk belgeniz iptal oluyor. Sağlık testi de zor test. Biraz inceledim neredeyse yarı tanrı olması lazım bir insanın uzun süre pilot olması için. Mesela THY herhangi bir sindirim sistemi rahatsızlığı olanı kabul etmiyor, hiçbir kanseri, hiçbir psikolojik sorun geçmişi olan(antidepresan kullanmak falan) insanı. Kısacası büyük kumar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman diğer seçenek veya başka şeyler araştırabilirsin, geleceğe dönük meslekler adına.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne söylersem söyliyim kendi hatalarını görmeyip hep bana saldıracaksın. değmezsin gerçekten.
forumda ilk blokladığım kişi konumuna ulaştın tebrik ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X