Şimdi Ara

Kötü tytye rağmen iyi sayısal sonucu yapan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Geçen seneki TYT'mi kullanmış 46k yerleştirmede 17.4kdayım

• Kötü tytye rağmen iyi sayısal sonucu yapan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tam tersi maalesef. tyt 4000 ama say yerleştirme 15000... hiçbir anlamı olmaması daha da acı

• cerrahpaşa MD kullanıcısına yanıt

Hocam walla tyt adına pek bir şey diyemem ama ayt için ben ne ekdiysem onu biçtim binom-olasılık-polinom gibi konuların zor sorularını Böyle çıkmaz diyerek çözmedim. Analitik hiç bakmadım kolay diye (2 tane yapamadım :D) sadece türev integral trigonometri zor sorularına kafa yordum oralarda full geldi zaten. Sana önerim bu öncelikle hiç bir soruya bu çıkmaz deme hepsiyle uğraş işlem yeteneği kazanırsın en azından . Kaynak olarak kesinlikle APOTEMİ Fasikülleri ve ACİL'in deneme ile soru bankasını çöz. APOTEMİ Trigonometri çok işlem kalabağıydı ama sınavda 2 soru öyle geldi çok tanıdık geldiler bana. Geometri de sanırım bundan sonra Analitik zorlarlar . geometride de ACİL'in soru bankası çok sağlam onu tek çözdüm çok üstüne durmadım kolay gelir diye gelmedi :(

• Robertobaggio101010 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim sadece ayt çalışmayı düşünüyorum söylediklerinizin hepsine bakacağım zaten sadece konu çalışmamın zararını gördüm

Önemli değil hocam. Dediğim gibi Eğer bu ayarda bi sınavda +30 istiyorsan APOTEMİ Kesinlikle çöz.

Hocam yukarıdaki arkadaşa ben de katılıyorum matematiği bir ders olarak görmemek lazım.Onun dışında bol deneme ve kitap çözmek farklı sorular görmek açısından iyi olacaktır.Bir de konuları gerçekten mantığıyla kavramak çok önemli bence(Ayt matematiğe sene içerisinde az vakit ayırmama rağmen iyi sonuç almamı buna bağlıyorum.) Son olarak yapamadığım soruları çözene kadar uğraşıyordum.O soruyu video çözümüne bakmadan kendiniz çözerseniz çok daha kalıcı oluyor ve konuyu daha iyi anlıyorsunuz

Hocam 24 mat yaptım 34binden mezunum gibi duruyor böyle bi sınavda bile 38-40 hedefliyorum tüm sene ayt çalışacağım ne gelirse gelsin aytyi fullemeyi hedefliyorum diyebilirim Apotemi mat fen ne varsa çözerim umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Robertobaggio101010

Hocam walla tyt adına pek bir şey diyemem ama ayt için ben ne ekdiysem onu biçtim binom-olasılık-polinom gibi konuların zor sorularını Böyle çıkmaz diyerek çözmedim. Analitik hiç bakmadım kolay diye (2 tane yapamadım :D) sadece türev integral trigonometri zor sorularına kafa yordum oralarda full geldi zaten. Sana önerim bu öncelikle hiç bir soruya bu çıkmaz deme hepsiyle uğraş işlem yeteneği kazanırsın en azından . Kaynak olarak kesinlikle APOTEMİ Fasikülleri ve ACİL'in deneme ile soru bankasını çöz. APOTEMİ Trigonometri çok işlem kalabağıydı ama sınavda 2 soru öyle geldi çok tanıdık geldiler bana. Geometri de sanırım bundan sonra Analitik zorlarlar . geometride de ACİL'in soru bankası çok sağlam onu tek çözdüm çok üstüne durmadım kolay gelir diye gelmedi :(

keşke integral üzerinde dursaydım 31 net gelebilirdi 0doğru 3 yanlış 1 boş gelmiş çok üzdü

• ben de tam tersi oldu 1k tyt
    12k say

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

Keşke hocam walla bu sene ideal sorular limit türev integralden (türev bir tane hariç) geldi gibi . oraya gelince bi rahatladım ama arkamda 5 boşla gelmiştim (binom logaritma,polinom falan yani boş konular dediğimiz konular)

• de birleşik yazılacaktı :))

Hocam tyt boşlama derim bu seneki bir sınav gelirse senin için iyi olur ama 2020 ayarında gelirse 75-76 ayt bile ilk 20k sokamayabilir.

Sen ne olur ne olmaz tyt 90 bandına tut derim. Ben +100 de sabitlemiştim ama 79 geldi (MSÜ'de 103)

Fen derslerinde de kesinlikle meb kitaplarını bitir. Kimya biyoloji çok benzer geliyor. Mesela Bazılarının tartıştığını gördüm "Benzenin karbon atomları arasındaki bütün bağlar özdeştir." Bu cümle aynn mebte geçiyor

MSÜ 102net 4000 sıralama yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitcoinekmek -- 29 Temmuz 2021; 17:19:9 >
    Msü ve tytdeki net benzerliğimiz fazla :D. Bu sınav bence de ayrı bir güzeldi her yönden. Hatalı sorular dışında(fizik dalga - kimya benzen ama ona rağmen fiziğim 12-1 geldi ki ben bile şaşırdım :D)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Walla bende genelde öyle şeylerde düşerdim de düşmedim (benzen sorusuna katılmıyorum dediğim gibi meb te direk o cümle aynn geçiyor) . Bencede sınav bizim için iyiydi ayt kolay gelseydi bu tyt ile o kadar öne çekemezdim herhalde

• Arkadaşımın tanıdığının sonuç belgesi.Okuyamayanlar için tyt 114k ayt ile 32kya çekmiş

Kötü tytye rağmen iyi sayısal sonucu yapan var mı
  • tytm 70k sıralamam 25k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Matım kötü olmasa daha da iyi atardı. Fenim iyi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.