Şimdi Ara

Kötü günler yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terim'in kurtamadan onceki seneleri hatirlayin eminim ki yine o zamans donucez basimiza bi yabanci getircekler Gs rezilleri oynucak yonetim istifa edecek yeni yonetim tekrat ft istencek ama gelmeyecek! Hazirlanin renktaslar Ft gibi atesleyici gaz veren hoca yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aysal'a, Terim'den daha çok güveniyorum yönetim emin ellerde son 2 sezonda yakaladığımız başarının %60'ını Aysal'a borçluyuz.
  • Hocam Fatih Terim daha öncede geldi, çok kalite adamlar alındı o dönem Felipe, Sarr gibi. Takımı ne hale getirdi, gönderildi. Bu işler birazda şans işidir. Şu anda başarılı 2 yıl geçirdi, hakkını kimse inkar edemez ama kimse vazgeçilmez değildir, herkesin de bir alternatifi bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Aysal'a, Terim'den daha çok güveniyorum yönetim emin ellerde son 2 sezonda yakaladığımız başarının %60'ını Aysal'a borçluyuz.

Insallah ona borcluyuzdur ama benim gorusum %90 FT sayesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığı-nick uyumu..

Bu arada gaz veren değil taktik veren hocayı yeğlerim.
  • quote:

Aysal'a, Terim'den daha çok güveniyorum yönetim emin ellerde son 2 sezonda yakaladığımız başarının %60'ını Aysal'a borçluyuz.

Onu %90 yap sen.
  • quote:

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winteriscoming

quote:

Insallah ona borcluyuzdur ama benim gorusum %90 FT sayesinde

Futbol profesyonellik gerektirir, herkeste bir duygusal hava var Terim'i bende severdim ama artık gitmesi gerekiyordu Milli Takımda İnşallah başarılı olur adamla kişisel bir sorunum yok ama Galatasaray için uygun olanı buydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.