Şimdi Ara

Kota kalkacak Hız sınırı gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ankarada turkcell bayisi aradı beni. 10 mb sabit hız, kotasız sınırsız superbox mobil internet pakitine 2 yıl taahhütle 159 tl ye abone olabileceğimi söyledi.
    Halihazırda lifecell 50 gb kotalıyı kullanıyorum. Oturduğum sitede yeni olduğundan internet altyapısı yok. yakın zamanda gelirmi onu da bilmiyorum.

Sınırsız 10 mb nasıl olur sizce? fiyat biraz fazla gibi ama 50 gb hiç yetmiyor.
    Yeni yılda daha iyi bir paket gelirse o da çok üzer.

• What
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

What
    Bana sunulan tekliften çıkarım yaparak, gelecek için bir tahminde bulundum
  • Fiyat pahalı ama lifecel 50 gb yetmiyorsa bence mantıklı bu 10 mbit ile Dosya indirirken 1.25 MB ile saniyede indirme yapacaksın ay sonuna kadar sürekli kullanırsan en az 150gb harcarsın kafan rahat olur.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    haklısın lifecell 50 gb a göre daha avantajlı. sanırım buna geçiş yapacağım.
  • hız sınırlaması filan yok şebeke yoğunluğu, fiziksel ortam etkilerinden kaynaklı sinyal kaybından hız kaybı oluyor vede olacakta... 4G değilde fiber hizmet alsaydın hızı görürdün... GSM sinyaline bak full çekmiyorsa hızın düşecek... full bile olsa garanti yok...
  • Gönül rahatlıyla alabilirsin bulunduğum bölgede full çekmiyor Bazden 4 g bile çekmiyor fakat super boxtan sorunsuz 10 mb alıyorum hız düşmeden sınırsız paketi aldım 159 tl ve yploadda 10 mb bunuda belirtiyim full sınırsız hız kısıtlaması olmayanıda var 279 tl fiyatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Download yaparken kaçla download yapıyor hocam. 10 mb normal hesapla 1,25 mb ile yapar. Bunda da böylemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Turkcell kaliteli 100 Mbps gördüğüm çok yer oldu

Turkcell bazen 20 Mbps düşüyor.

Cihaz max 150 Mbps destekliyor.

Bina da alt yapı yokmuş.

160 lira pahalı 24 ay da uzun ama iyi bir alternatif sınırsız İnternet için. Alt yapı bazı yerlerde 3 yıl gelmiyor

Güzel hizmet almak için fiber e de gerek yok. Bakır ile de 100 mbps olmasa da 75 mbps hızı rahat alabiliyorsun vdsl alt yapısı varsa.

• LaaHavle kullanıcısına yanıt
    HG255s mi verdiler kablosuz ağ için kötü soc markası dandik bir şey adinin adisi...
    Neyden bahsettiğini anlamadım.

• LaaHavle kullanıcısına yanıt
    işlemcisi, rami, wifi ve ethernet kontrolcüsü çok adi... + soğutucusuz kullanmışlar ısınıp performans kaybı yapıyor + defolu ürün ile karşılaşınca değişimle bile kurtulamıyorsun...
  • Dün akşam bağlattım superbox 10 mb sınırsız. Hızı biraz düşükte olsa sınırsız int kullanmak rahat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.