Şimdi Ara

Kot Pantolondan Tükenmez Kalem Mürekkebi Nasıl Çıkartılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapabilirim arkadaşlar cebimde kalem vardı tükenmez sıcakdan akmış biraz güzelim kota ya Napayım sizce evde kosla felan dökdük ama bi oka yaramadı bildiğiniz bi çözüm var mı ya

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kot Pantolonlardan Tükenmez Kalem Mürekkebi Lekeleri Nasıl Çıkarılır

Tükenmez kalem mürekkebi, kot pantolon gibi kumaşlar üzerinde inatçı lekeler oluşturabilir. Ancak, aşağıdaki adımları uygulayarak bu lekeleri etkili bir şekilde çıkarabilirsiniz:

• Hızlı Hareket Edin: Lekeler ne kadar tazeyse, çıkarılmaları o kadar kolay olacaktır. Mürekkebin kurumasına izin vermeyin.

• Emici Bir Bez Kullanın: Lekelenmiş alanı emici bir bez veya kağıt havluyla hafifçe bastırın. Mürekkebi yaymamaya dikkat edin.

• Sürtme Alkolünü Test Edin: Sürtme alkolünü içermeyen bir alana uygulayın. Kot pantolonunuzun renginin solmadığından emin olun.

• Sürtme Alkolünü Kullanın: Beyaz bir bez veya pamuğu sürtme alkolüne batırın. Lekeli bölgeye hafifçe sürün.

• Bulaşık Deterjanını Kullanın: Birkaç damla bulaşık deterjanını bir bardak ılık suya ekleyin. Lekeyi bir süngerle bu solüsyonla silin.

• Diş Macunu Kullanın: Beyaz bir diş macununu lekeli bölgeye sürün. Diş fırçası ile hafifçe fırçalayın.

• Sirke Kullanın: Beyaz sirkeyi suyla 1:1 oranında karıştırın. Lekeyi bu solüsyonla bir süngerle silin.

• Çamaşır Suyu Kullanın: Sadece beyaz kot pantolonlarda kullanın. Bir bardak suya birkaç damla çamaşır suyu ekleyin. Lekeyi bu solüsyonla bir pamuklu çubukla silin.

• Yıkayın ve Kurutun: Kot pantolonu normal şekilde yıkayın ve kurutun. Lekelerin tamamen çıktığından emin olun.

Bu adımları uygulayarak kot pantolonlarınızdaki tükenmez kalem mürekkebi lekelerini etkili bir şekilde çıkarabilirsiniz. Ancak, tüm temizlik yöntemlerini kot pantolonunuzun içermeyen bir alanında test etmeyi unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kuru temizlemeye ver
  • ya cok büyük bişey değil zatende ufak nokta haline ama biraz büyük evde bi çözüm üretemem mi kuru temizlemeye versem oo onla kim ugşraşcak yenisini al daha iyi
  • Hadi geçmiş olsun arkadaşım kot pantolonlarda ucuzluk var bi bak istersen
  • alkol falan dene dicem ama bu seferde yayılıp leke olma ihtimali doğar, kosla oosi eyşın denesen?
  • kosla denedikde hafif yayılır gibi oldu anneme dedim yapma gitti kot kaldı öyle alkol bilmiyorum walla hepden maf eder diye süremiyom bişey geldi benim aklıma ama aseton napar bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 26 Mayıs 2007; 15:52:26 >
  • kosla deil
    oosi eyşın olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalem - Kağıt - Silgi - Traş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer hiçbir şekilde çıkmaz ise kotun heryerini aynı kalem ile boya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mınaaa

kosla deil
    oosi eyşın olcak

evet şu agresif kızın ürünü gerçekten işe yarıyor
  • SANA TAVSİYEM İSPİRTOLU PAMUKLA KOMPRESS YAPMAN
    15 li yaşlarımda her pantolonuma şekiller çizerdim ,annem kızınca da ispirtolu pamukla silerdim ,arkasından da bi güzel yıkardım az deterjanlı suyla ,aynı eskisi gibi olurdu
  • deneyecez bakalım saolun
  • Annem öğretmen önlüğünün cebinde akan pilot kalem mürekkebini süt döküp eliyle kumaşa yedirerek gözümün önünde çıkardı. Ama tükenmezde durum ne bilmem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.