Şimdi Ara

Kot Pantolon Tavsiye Önerileri [ Marka İçerir ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, malumunuz öğrenci adamız. Kot pantolon olarak önerebileceğiniz markalar nedir?
    Benim aklımda olanlar Loft fakat fiyatları hakkında pek bir bilgim yok.
    İkinci olarak Koton var, kot pantolon dışında siyah likralı pantolon almıştım pantolon bayağı bir esnedi. Kot pantolon satın almadım fiyatları uygun kalitesi nasıldır renk atması yapıyor mu?
    Üçüncü olarak collezione geliyor aklıma eski markadır fakat kotonla yarışabilir mi ? Kalitesi nasıldır renk atar mı ya da ağ sökülür mü?
    Cevaplarınızı konuya bekliyorum teşekkürler.

• Mavi en iyisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz olarak C&A ve H&M öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loft veya Ca dan al.

• bizim burdaki esnaflardan aliyorum pantolonlarimi. mavidende alsam ordan burdan da alsam surekli ayni pantolonu giydigim icin 5-6 ay sonra bacak arasi kismi surtunmeden dolayi yirtiliyor.

• En kotusu mavi.

En iyisi Diesel, Armani, Levis ama pahali.

American Eagle, Buffalo da iyidir ama Turkiye'de pek yok.

Loft iyi fiyat performans olarak. Pull Bear, Zara, Bershka da iyi.

Bir suru jean var. Ama en cok loft giyiyorum.

• Network un kotlarına bakabilirsin hepsi dar skinny kesim cuk oturuyor.Elasten li açılanı var birde tamamen pamuklu açılmayanı var.Ben pamuklu alırım hep diz üzerim 32 dir diz altım 33-34 anladımki elastenli almam gerek 32 alıyorum diz altımda esnediği için tam oluyor.Tamamen pamuklu almıyorum artık.Her markanın kalıbı farklı deneyerek anlarsın.Am Network un kotlarında diesel kalitesini bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Ltb giyiyorum gayet memnunum.
  • banada kaliteli bi kot markası lazım nerden almalıyım
  • little big fena degil cok sık kampanya da yapıyor. 2kotu 90 a veriyirdu bir ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi alacaksanız dikkat edin; 10ay önce aldığım kot kilo vermiş olmama rağmen arka cep kenarlarından yırtıldı. Ürün defoluymuş meğer garanti falan yokmuş; zaten 2.kalite ürün almışsınız diye ilgilenmediler. Müşteri hizmetlerine e-posta attım geçen hafta ilgilenen olmadı. Mağazalarında hala defolu ürün satıyorlar neden reyonda defolu olduğu yazmıyor diye soruyorum merkezin kararı böyle faturanın altında yazıyoruz defolu olduğunu diyor mağaza müdür yardımcısı. Resmen ayak üstü dolandırdılar; tüketici heyetine de gidemiyorum çünkü fatura yok elimde; kartuş dedikleri mavi karttan çıkartıp almıştım fatura örneği istedim onu da vermediler. Ben ne bileyim kot pantolon 1sene bile dayanmadan yırtılacak. Bu arada hafta içi takım elbise giyen biri olarak toplam kaç kere giyilmiş olabilir ki arkası tümüyle erimiş kotun? Kanmayın mavi adına dikkat edin.
  • jack jones
  • Collins marka kotlar da fena degil bence. Alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsey8795

Bu mesaj silindi.
    hep mavi alırım neden öyle dedin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.