Şimdi Ara

Koşuya başlıyoru tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlerimdeki boşluklardan faydalanmak ve ham vücudumu tekrar fit duruma sokmak için koşu,yürüyüş,bisiklete başladım.

183 boyundayım 84 kiloyum yaklaşık 6-7 kilo vermem gerecek kilo pek mühim değil aslında fakat göğüs ve göbek çevresinde oluşan yağlardan şikayetçiyim.

Nasıl bir antreman programı izlememi tavsiye edersiniz yiyeceklerimde nelere dikkat etmeliyim ?

Kaslı bir görünüme sahip olmak umrumda değil sevmiyorumda zaten yağlardan kurtulmam kafi.

Şimdiden teşşekkürler.

• Pek ilgilenen yok sanırım sadece vücud geliştirenler mi var yahu bu forumda.
  • Yağ yakımı ile ilgili güzel bilgiler var.

http://www.bodyf o r u m t r.com/vbforum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 24 Mart 2012; 15:08:20 >
  • hocam body ve fitness la ilgilenen biriyim koşu hakkında verebilceğim tek tavsiye, mümkünse dışarda doğal koş, koşu bandındakinden çok daha etkili. koşu bandında 10 km. koşan adamdım dışarda 3km zor koştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

hocam body ve fitness la ilgilenen biriyim koşu hakkında verebilceğim tek tavsiye, mümkünse dışarda doğal koş, koşu bandındakinden çok daha etkili. koşu bandında 10 km. koşan adamdım dışarda 3km zor koştum.

Hocam zaten dışarıda koşacağım yürüyüş,koşu,bisiklet hepsi dışarıda olacak spor salonunda değil oralara para kaptırmaya hiç niyetim yok zaten zamanımda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.