Şimdi Ara

koşu programı lazım fitnesscılar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugüne kadar hiç ciddi anlamda spor yapmış biri değilim zaten öyle sportif bir yapım da yok. yaş ilerledikçe vücut yediğimi yakmamaya başladı ve hafiften kilo problemleri ortaya çıktı. bir süre hafif sporla beraber yediklerime dikkat etmeyi denedim ve uzmanlardan yardım aldım fakat içimdeki yemek aşkını () dizginlemem kolay olmayacak gibi duruyor. daha dikkatli olabiliyorum fakat bazı şeyleri hayatımdan çıkarmam benim için imkansız.

şimdi size sormak istediğim kısma gelelim. koşu bandı kullanma şansı doğdu bana bir kaç gün önce. daha önce düzenli spor yapmamış biri olarak en kısa sürede en çok kaloriyi nasıl yakabileceğimi sormak istiyorum. nasıl bir program uygulamalıyım? giderek arttıracağımız belli fakat bir kaç program denedim beni bir maratona hazırlar gibi koşturmaya çalışıyorlar ve kısa süre içerisnde yoruluyorum. halbuki benim haftada 3-4 gün 1-1.30 saate kadar ayırabileceğim bir süre var. dediğim gibi amaç çok iyi bir koşucu olabilmek değil bir şeyler yakabilmek ve kıçı kaldırabilmek. 1saat tempolu yürümek mi gerekir yoksa koşu/yavaş tempo yürümek mi iyi gelir? bunun süresi ne kadar olmalı ve ne kadar zamanla daha zor seviyelere geçmeliyim? bir de koşu temposunu da yazabilirseniz sevinirim çünkü hızlı koşu, yavaş tempo vs bunların koşu bandındaki sayı değerini bilmiyorum.

yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D980235F6 -- 19 Nisan 2010; 17:27:19 >

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D980235F6 -- 19 Nisan 2010; 17:37:55 >
  • kardeş bende 12 gündür diyetteyim bizim evde koşu bandı var soylemesı ayıp hergun 40 dakka cıkıyorum başlarken saatte 4km hızla başlayıp saatte 6.5 km hıza kadar çıkıyorum ve çok işe yarıyor zaten hayvan gıbı terlıyorsan işe yarıyo demektır 40 dakka yeter 60 dakka zaten yurıyemessın ılk baslardada 25-30 dakka yap
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D980235F6 -- 20 Nisan 2010; 19:14:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balıkta Fosfor Var

kardeş bende 12 gündür diyetteyim bizim evde koşu bandı var soylemesı ayıp hergun 40 dakka cıkıyorum başlarken saatte 4km hızla başlayıp saatte 6.5 km hıza kadar çıkıyorum ve çok işe yarıyor zaten hayvan gıbı terlıyorsan işe yarıyo demektır 40 dakka yeter 60 dakka zaten yurıyemessın ılk baslardada 25-30 dakka yap

60 rahat yürüyorum 5.5 Km ile başlayıp daha sonra 6.2'lere kadar çıkıyorum bazen engebesini 5 veya 10 derece arttırıyorum ama cok sıkıcı oluyor Fitnes centerde yaptıgım icin.. Evde olsa belki biraz daha rahat olabilirsin. Muziğin sesi son ses karşında televizyon felan
  • konuyu açan arkadaşa dedim arkada yeni başladığı için ne gösteriş meraklısısınız
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde fitness programı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.