Şimdi Ara

Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
276.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xdangerx66

    Merhaba ,

    Sıkılmak Bahane Gibime Geliyor.Zayıflamayı Ve Belli Bir Oran Dahilinde Vücudunu Şekle Sokmak İstiyen İnsan Sıkılmaz Gibime Geliyor.Ha,Birde Şu Vardır Tabi ki Adam Zayıflamak İstiyordur Ama Duvara Bakıyordur Bantı Tabi ki Sıkılır Abicim Sıkılmak İstemiyorsan;

    1)Koşu Bandını Kendini Görebileceğin Bir Camın Önüne Koyacaksınız.
    2)Müzik veya Bir Televizyon Eşliğinde Devam Ettireceksin.
    3)Ritme Uyacaksın Mesela 8`de Koşuyorsan 10 Dakika veya 5 Dakika Koş Sonrada 6`ya Al ve Devam Et.







    Kardeşim eğer sıkılmamak istiyorsan bir iki şey de ben ekleyeyim;

    -Koşu bandına ilk önce hafif programlardan başlayacaksın,
    -Koşu bandı zayıflatmaz diye bir düşüncen olmayacak, efor sarfettiğin için ilk önce yağ biriken üst tabakalar erir.
    -Pencere önüne koyacaksın olmadı yakın biryerlerde tv bilgisayar medya player o da olmadı laptop koyacaksın, beynin oraya gitmeli.
    -Belli bir amacın olmalı tüm hayatında olduğu gibi.
    -Youtube'de çok güzel bir videoya rastladım. Elaman büyük ekran lcd televizyonun önüne koymuş koşu bandını ve video olarak ne seyrediyor biliyor musun. Şimdi internette torrentlerde araştır bulursun. Evde kondüksiyon bisikleti vardır elamanlar sıkılmasınlar diye bisikletçinin gözünden dağda bayırda bisiklet sürme videosu yapmışlar onu koymuş sanki yürüyür hissi veriyor. Elin adamı nelerle uğraşıyor.
    -Yine youtube de koşu bandını sadece koşmak ve yürümek haricinde kullanmak üzere videolar var mesala elaman yan yan yürüyor. Bunları bulup ya da bu şekilde dikkatli olacak şekilde hareket edebilirsin.
    -Koşu banda bölgesel olarak zayıflatmaz, onun için vücudunun çeşitli bölgelerinde asıl gitmesi gereken ve plato adı verilen yılların birikimi yağlar vardır, bunlar için çeşitli spor hareketleri ve aletleri de kullanabilirsin. Bu aşamadan sonra koşu bandını işte bir ön hazırlık ya da güne kondisyon toplamak üzere üzerindeki kırgınlığı gidermek üzere kullanabilirsin.
    -İnsanımız neyin ne olduğunu bilmediği şeylerden çabuk sıkılır ya da beğenmez.
    Yardımcı olduysam mutlu olurum.

    Sana Kolay Gelsin Tekrardan. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 8 Kasım 2012; 14:00:15 >




  • satmadıysanız almak isterim
  • Abi ben geçenlerde 767 TL'ye aldım 2.5 Hp , mennun kalmayacagımı söylediler ama a alalı 2 hafta oluyor fazlasıyla mennunum . Teknik servis gelip kurulumunu yaptı hiç acımadan alın derim . kapıda da ödeme yaptım

    http://www.sporreyonum.com Sporreyonum diye bir site inceleyiin derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

    Biz aldık evin bi köşesinde duruyor açıkçası.Acayip sıkıcı bence.Onun yerin hazır yaz gelmişken git yüz inanılmaz kilo verdiriyor + vücudu şekle sokuyor.

    aynen bizdede var dediğin gibi bir köşede duruyor
  • Evin köşesinde beklemesinin sebebi şudur , insanlar koşu bandından bir makineden daha çok bir beklentiye giriyorlar . Halbuki koşu bandında hergün belirli aralıklarla zaman geçirilse zaten zamanla o beklenilen şeyle karşılaşılacak insanlar . Zayıflayacaklar yani , ama koşu bandı sizin akıllarınızda büyüttüğünüz gibi bugün alayım 1 haftada beni zayıflatsın :) gibi değildir . Koşu bandı almadan önce kesinlikle koşu bandını sürekli kullanmaya programlayın kendinizi . İşte o zaman yararını görürsünüz .
  • Mümkünse dışarıda açık havada yürüyüş yapmak ya da koşmak daha faydalı ama değilse hiç yapmamaktansa evde koşu bandını kullanarak yapılabilir. koşarken vucudun duruşu çok önemlidir. giydiğiniz ayakkabının tabanı kaliteli olsun. birde aletten çok beklenti içerisine girerseniz hayal kırıklığı olur. Sabırlı olmalısınız. En önemlisi de çok hızlı giriş yapanlar genelde kısa süre sonra çok hızlı çıkış yapıyorlar :) sanırım anlatabildim. Başlangıçta Makinenin üzerinde kendinizi perişan ederseniz başladığınız hızda bırakır birdaha da denemezsiniz.
  • At binenin,
    Kılıç kuşananın,
    Koşu bandı kimindir tahmin edin?.


    1) Koşu bandı evinde en az 6 m’2 havalandırabileceği boş alanı olan,
    2) Bu boş alanın karşısına hareketli bir manzarası ya da bir bilgisayar monitör tv koyabilecek duvarı olan,
    3) Yaşadığı yerde bahardan sonbahar bitimine kadar hergün ya da gün aşırı dışarıda yürüyüş yapabilmiş (güvenlik ya da Türkiye gerçekleri dolayı yürünebilecek kaldırımı olmayanları tenzih ederim) ya da yapabilemezse 2000lirasının üstüne soğuk su içebilecek,
    4) 2000bin liraya bant alıp spor ayakkabı, koşu bandı altlığı vs. almakta pintilik etmeyecek,
    5) Elektrik faturasını önemsemeyecek kişiler içindir, daha doğrusu bu kişiler bu ürünü alabilir.

    Ha şimdi koşu bandında kimler nasıl koşabilir. Beden kitle endeksi 25in altında olanlar, dizlerinde ve ayak bileklerinde kronik sorunu olmayanlar 20-30 dakika civarı kondisyonunuza göre sorunsuz koşabilir (ısınırken yürümek ve aerobik aşamaya geçişi (ilk 12-15 dakikayı kastediyorum) bu şekilde yapmak kaydıyla). Ancak yüksek kilodaysanız yada hali hazırda bacağınızda sorun varsa bantta koşmayın, dışarıda koşun. Bantta yürüyün.

    Koşu bandında koşarken ya da yürürken eğimi %4e getirirseniz hava direncini simule etmiş olur ve daha gerçekçi bir performans yakalarsınız. Koşu bandı, bisiklet vs. ev ortamında yapılan tüm aerobik hareketlerde gerçektekinden daha düşük performans gösterirsiniz. Sebebi yine hava direncidir. Ama yük olarak etkisi değil serinleme etkisidir. Vücud sıcaklığını artmasıdır. Hava akışı olmadığı için serinleyemeyen vücud tabiri caizse su kaynatır ve sizi yorar. Havalandırma yani temiz oksijen yoksa da o da sizi tıkar. Bu yüzden koşu bandı dışarıda koşunun alternatifi değildir.

    Ancak koşu bandı şu durumlarda elzemdir. Performans (efor) ölçümü, yaşanılan yer ya da hayat tarzı (iş, çoluk çocuk vs.) zaman ya da güvenli-uygun bir ortam olmaması) hava şartlarının uzun süre olumsuz olduğu yerlerde (Ankara ve doğusu) kışın performans kaybınını minimalize etmek gibi.

    Koşu bandı alırken ucuza gitmemek, motor gücünü 2.5 hpden az seçmemek ve band genişliğinin ve uzunluğunun mümkün olduğunca büyük olmasına dikkat etmek gerekir.

    Saygılar…




  • bu ürünü tavsiye ederim güzel bir ürün

    http://www.hepsikralda.com/p/1055/york-fitness-xb-52-225-hp-motorlu-masajli-manuel-egimli-kosu-bandi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliisbara -- 30 Ocak 2013; 13:07:58 >
  • Bugun koşmaya başladım 60 dakika sonunda 6.5 km koşmuşum :) arada 6 arada 12 arada 4 kafama göre takıldım kaç günde bi 5 kilo veririm ben ya
  • bu konuyla alakalı yazılmış iyi bir yazı;http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=65
  • öncelikle koşu bandı kondüsyon aletidir. en az 40 dakika kosunun ardından vücuttaki direnç hücreleri boşalacağı için vücut yağdan yemeye başlar buda vücudun erimesine dolayısıyla kilo vermesine neden olur. ancak söyle bir sorun vardır. koşu bandında koşan kişiler normal asvalt ta özellikle rampa koşularında cok zorlanırlar bu vücudun dogal yollarla yorulmamasından kaynaklanır. koşu bandında koşarken arada bir normal dış kosu yapıp kondüsyon denemesi yapsınlar. ben sırt çantama 20 kilo koyarak deneme yapıyorum eminolun baldırınızın yandığını sanki hic koşmamıs gibi tepki gördügünü anlıycaksınız . iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haticedogukan

    öncelikle koşu bandı kondüsyon aletidir. en az 40 dakika kosunun ardından vücuttaki direnç hücreleri boşalacağı için vücut yağdan yemeye başlar buda vücudun erimesine dolayısıyla kilo vermesine neden olur. ancak söyle bir sorun vardır. koşu bandında koşan kişiler normal asvalt ta özellikle rampa koşularında cok zorlanırlar bu vücudun dogal yollarla yorulmamasından kaynaklanır. koşu bandında koşarken arada bir normal dış kosu yapıp kondüsyon denemesi yapsınlar. ben sırt çantama 20 kilo koyarak deneme yapıyorum eminolun baldırınızın yandığını sanki hic koşmamıs gibi tepki gördügünü anlıycaksınız . iyi günler.

    vücuttaki direnç hücreleri

    vücudun erimesi

    asvalt

    çantama 20 kilo koyarak koşu




  • Koşu bandı zayıflatır mı? Koşu Bantlarının Zayıflama Üzerindeki Etkisi Nasıl? konu ile alakalı çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim.
    http://www.kosubandirehberi.com/2013/10/kosu-bandi-zayiflatir-mi.html


    Ayrıca alttaki yazıyıda okumanızı tavsiye ederim.

    Koşu bandı ile 45 dakikada 400 kalori yakmak,zayıflamak ve sıkılaşmak mümkün..
    http://www.kosubandirehberi.com/2013/09/kosu-bandi-ile-45-dakikada-400-kalori-yakmak-zayiflamak-ve-sikilasmak-mumkun.html




  • Bazı zamanlarda zayıflamak için daha erken davranmak gerekebiliyor. Mesela yaklaşan bir düğünde daha ince bir bedene sahip olmak için yapmanız gerekenleri arttırmanız ya da diyetinize daha fazla ağırlık vermeniz gerekebilir. Bunun yanında da kullanılması gereken zayıflama bantları gibi ürünlerden de faydalanarak daha rahat bir şekilde kilo vermeniz gerekli olabilir. Tüm bunlar, hızlı zayıflama yolları arasında yer almaktadır. Hızlı bir şekilde kilo vererek katılacağınız davette daha hoş bir görünüme sahip olmanın detayları hakkında bilgi almak, doğru bilgilere ulaşmak ve en önemlisi de etkili sonuçlara sahip olmak için sitemizi inceleyebilirsiniz. Uzmanların dilinden hızlı zayıflama yolları hakkında çok sayıda bilgilere ulaşarak istediğiniz ölçülere daha erken sürede sahip olabilirsiniz.
    Güncel bilgilerin yanı sıra, geçmişte kullanılan hızlı zayıflama yolları ve etkileri hakkında da sizlere bilgi sunduğumuz sitemiz ile zayıflama konusunu sorun etmeden fazla kilolarınızdan erken bir sürede kurtulmanın keyfine varacağınız gerekli bilgilere sitemizden ulaşarak davetin en güzel bayanı olma şansını elde edebilirsiniz. Bayanlar arasında sürekli konuşulan konulardan biri olan ve dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alan zayıflama ile ilgili bilmeniz gereken çok önemli bilgilere ulaşacağınız sitemiz sayesinde kilo derdini ortadan kaldıracak çok güzel ve pratik hızlı zayıflama yolları hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

    Gerektiği yerde hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini sizlere sunduğumuz sitemizde ürün siparişi vermenin kolaylıkları hakkında da farklı fikirleri bulabilirsiniz.
    Yaşamınızın daha sağlıklı yürümesi, kilo sorunlarından kurtularak daha fit bir görünüme sahip olunması ve daha fazlası hakkında kapsamlı bilgiler sunduğumuz sitemizde aradığınızdan çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Güncel fikirler ve uzmanların dilinden hızlı zayıflama yolları hakkında bilgilerin yer aldığı sitemiz sayesinde kısa zamanda kilolarınızdan kurtularak en ideal zayıflama yollarına sahip olacaksınız. Bilmeniz gereken tüm konulardan çok daha fazlasını bulabileceğiniz sitemiz ile hızlı zayıflama yolları sayesinde kısa sürede zayıflamanın ve formunuza kavuşmanın keyfini çıkartacaksınız. Dilediğiniz zaman daha fazlası hakkında bilgi alabileceğiniz sitemizden yararlanarak en iyi yöntemlere ulaşacaksınız. Daha fazla bilgi ve zayıflama hakkında konular için sitemizi inceleyebilirsiniz.  Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var

    Her kadın ve erkek belli bir ölçüde zayıflamayı ister. Mesela aşırı kilolu bir erkek ne kadar kötü görünüyorsa, bayan da aynı şekilde kötü görünür. Bu nedenle en ideali forumda kalmaktır. Tabi ki belli bazı nedenlerden dolayı aşırı kilolu olunabiliyor. Ancak bu durumları atlatmanın yöntemleri hakkında fikir sahibi olduğunuzda zor da olsa bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri zayıflama yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmanızdır. Hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini, nelere dikkat etmek zorunda olduğunuzu ve daha fazlasını bildiğinizde zayıflama yöntemleri konusunda yeteri kadar bilgi sahibi olmuş olursunuz. Bu sayede erken sürede kilo vermeniz de daha kolay olacaktır.
    Uzmanların kilolular için uyguladıkları ve tavsiye ettikleri bilgilere ulaşmanın en güzel yöntemlerinden biri günümüz teknolojisinden faydalanmaktır. Kısa sürede zayıflama yöntemleri sayesinde kilolarınızdan kurtularak istediğiniz fizik ölçülerine kavuşabilirsiniz. Fazla kilo derdine son veren yöntemler, hangi ürünlerin daha etkili oldukları ve daha fazlası hakkında bilgilerin en doğrusuna ulaşmayı kolaylaştırdığımız sitemizi inceleyerek zayıflama yöntemleri hakkında detaylı bilgilere ve ürün siparişi konusunda kolaylıkları yaşayabilirsiniz. Herkesin kurtulmak istediği ancak uzun uzadıya uğraşlar vermesine rağmen kurtulamadığı kilo probleminden erken bir sürede kurtulmayı sağlayan zayıflama yöntemleri hakkında kapsamlı bilgiler edinerek daha doğru tekniklerle zayıflamanın tadını çıkartabilirsiniz.

    Günümüz dünyasında bayanların özellikle bu konuda daha fazla araştırma yaptıklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Daha çok sorun eden bayanlar için zayıflama yöntemleri hakkında bilgiler sunduğumuz sitemizi inceleyerek kolaylıkla kilo verme, göbek eritme ve diğer zayıflama konuları hakkında detaylı Dermo Slim Göbek Bandı sayfası ile bilgilere ulaşabilirsiniz. Kolay kullanılan ürünler, evde yapabileceğiniz diyetler ve daha fazlasına sahip olmak için sizleri de güncel zayıflama sitemize bekliyoruz. Daha fazlasını isteyenler ve kısa sürede zayıflamak isteyen bayanlar için ideal zayıflama yöntemleri ile kolay bir şekilde göbeklerinden kurtulmayı kolay hale getiriyoruz. Uzmanların dilinden diyet yöntemleri, kullanılması gereken takviye ürünler ve daha fazlasını sizlere sunarak sorunlarınızdan kurtulmanın keyfini yaşamanıza yardımcı oluyoruz. Daha fazla bilgi ve detaylar hakkında öğrenmek istediklerinizi sitemizi ziyaret ederek bulabilirsiniz.
    http://gobekbandisatinal.com/evde-yapilabilecek-zayiflama-yontemleri/

    Ülkemizde ve dünya genelinde zayıflamak adına kullanılan ürünlerden birinin de zayıflama bandı olduğunu kolay bir şekilde ifade edebilirim. Zaten göbek bandı kullanan var mı sorusunu incelediğinizde de karşınıza çıkacak rakamların söylediğimizle örtüştüğünü göreceksiniz. Zayıflamak isteyenler daha doğrusu erken sürede zayıflamak isteyenler için alternatif bir ürün seçeneği olduğunu düşündüğümüz zayıflama bandı ya da göbek bandı, kısa sürede kilo vermede oldukça etkili bir üründür. Bunu bilen bayanlar araştırmalarına konduklarında, çevrelerine, takıldıkları internet sitelerinde ya da sosyal medyada göbek bandı kullanan var mı sorusunu sorarak ürünün ne kadar kaliteli ve beklenenleri karşılamada ne kadar etkin olduğunu anlamaya çalışıyorlar.


    Gerçekten bir ürünün kalitesi hakkında en doğru bilgiye ulaşmak için en çok da ürün kullanıcılarının fikirlerine önem vermek gerekiyor. Tabi konu sadece zayıflama ya da göbek eritme konusu değil. Ancak konumuz bu olduğu için, daha fazla bu konuda yazmamız gerekiyor. Bu nedenle eğer göbek bandı almayı düşünüyorsanız çevrenizden göbek bandı kullanan var mı sorusunu sorarak net bilgilere ulaşmanızı öneriyoruz. Daha sağlıklı cevaplara ulaşabileceğiniz kullanıcılar sayesinde göbek bandı ürünü sipariş vermede tereddütlerinizden kurtulabilirsiniz. Göbek eritme konusunda aktif bir ürün olabileceğini söyleyenlerden net olarak göbek bandı kullanan var mı sorusunu sorup, faydaları hakkında bilgi almak en doğrusu olacaktır.
    http://onedio.com/haber/gobek-bandi-satin-al-gold-slim-gobek-eritme-bandi-kunlanici-yorumlari-379802
    Göbek bandı kullananlar

    Zayıflamak adına ürün kullananlar daha hızlı gelişmelere ulaşmak için en etkili ürünleri tercih ederler. Bu alanda da ciddi anlamda fayda sağlayan ürünler arasında olan göbek bandı, en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Göbek bandı kullananlar, yorumlarında bunu sürekli ifade ederek daha erken sürede istedikleri ölçülere ulaştıklarını söylemektedirler. Hem hızlı kilo verme hem de zayıflamada istediğiniz bedene ulaşma kolaylıklarını elde etmek için ürünü detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz bölümlerden olan göbek bandı kullananlar bölümünü ziyaret etmenizi öneriyoruz. Zayıflamak adına kullandığınız tüm ürünlerden çok daha iyi sonuçları sunan ve en iyi şekilde göbek eritmenize yardımcı olan göbek bandı kullanarak istediğiniz gibi incelebilirsiniz. Tüm bunlara daha net hâkim olmak ve göbek bandı kullananlar ne diyor öğrenmek için sitemizi inceleyebilirsiniz.

     Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var




  • Koşu bandı zayıflatır mı? Koşu Bantlarının Zayıflama Üzerindeki Etkisi Nasıl?

    Kış ayları en fazla kilo alınan aylardır.Bunun nedeni kış ayalarında gecelerin uzun olması ve gece boyunca atıştırma isteği duymamız.kış geldiğimi boza,kestane,mandalina derken gece yarısına kadar bir şeyler atıştırma ihtiyacı hissederiz.özellikle akşam yemeğinden sonra yediğimiz bir çok şey bizim kilo almamızın en büyük sebeplerinden biridir.Bunun yanına hareketsiz geçen zamanları da eklersek kilo almamak gibi bir şey söz konusu olmuyor.Kış ayalarında ister istemez bu nedenlerden dolayı bir çoğumuz kilo alıyor.Yaz yaklaştıkça bir çok kişi tatil planları yapmaya başlıyor.Ancak kış aylarında alınan kilolar nedeniyle bir panik sarıyor bir çoğumuzu ve bu nedenle spor salonlarına akın ediyoruz

    Koşu bantları manuel eğimli ve otomatik eğimli olarak ikiye ayrılır.Birçok kişi ucuz olduğundan dolayı manuel eğimli cihazları tercih etmektedirler.Ancak zayıflamak isteyen tüketicilerin manuel eğimli koşu bandı almalarını çok fazla önermiyoruz.Çünkü manuel eğimli cihazlarda eğimi çok fazla arttıramadığınız gibi cihaza eğim vermek de bir o kadar zahmetlidir.Otomatik eğimli cihazlarda koşu bandının eğimini tek bir tuş ile arttırıp,azaltabilirsiniz.Otomatik eğimli cihazlarda, manuel eğimli cihazlara göre daha fazla kalori yakabilirsiniz.Eğim arttıkça, vücudunuz daha fazla kalori yakacaktır.Bu nedenle daha hızlı kilo verebileceksiniz.Zayıflamak isteyen tüketicilere önerimiz otomatik eğimli koşu bantlarını tercih etmeleridir.

    "Koşu bandı ile 45 dakikada 400 kalori yakmak,zayıflamak ve sıkılaşmak mümkün" başlıklı yazıyı okumanızı tavsiye ederim.Alttaki linke tıklayarak bu yazıyı okuyabilirsiniz.
    http://www.kosubandirehberi.com/2013/09/kosu-bandi-ile-45-dakikada-400-kalori-yakmak-zayiflamak-ve-sikilasmak-mumkun.html




  • Şöyle bir yazı ile ben de katkıda bulunmuş olayım.
    https://www.zayiflamaiksiri.com/2017/08/kosu-bandi-ile-zayiflama.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.