Şimdi Ara

Kosper şikayet ettim banlandım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once ioniada herhangi bir hf vs. kullanmadıgım kasa charımla oyuna girdim moradondaki flooderları, cz de ki kosperları pm yolu ile Humanodele denen akıl fukarasına pm den ilettim. Ok dedi daha sonra beni banladı. Ne tarz bir öneriniz var herhangi bir şekilde charın açılması söz konusu olurmu? Char 1 lvl bildiginiz moradon charıdır.

• herkes diyor pm attım banlandım görmedinmi hiç neden şikayet ediyorsunki

2-3 kişi şikayet etsen ne olacak banlanacak yine açacaklar sorun değil onlar için oyundan zarar görmüyorlar
    zarar gören sizlersiniz legal oynayarak veya şikayet ederek gmlerin gözüne falan girme gibi bir şey mi düşünüyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: T0lg@

herkes diyor pm attım banlandım görmedinmi hiç neden şikayet ediyorsunki

2-3 kişi şikayet etsen ne olacak banlanacak yine açacaklar sorun değil onlar için oyundan zarar görmüyorlar
    zarar gören sizlersiniz legal oynayarak veya şikayet ederek gmlerin gözüne falan girme gibi bir şey mi düşünüyorsunuz

Göze girmek değil. Rahatsızlık bildirmek.. Neyse polemikle uğraşıcak değilim.
  • polemik değil polemik çıkaracak birisi değilim sadece dogruyu söyledim
    gm lerin pm atanı banladıkları biliniyor daha pm atmanın bir anlamı yok yani

bence o pm i atarken bile banlanırmıyım yok ya neden banlanacam diyerek atmışsındır
  • demekki gmler ispiyoncu sevmiyormuş oolay bukadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: vcosuttt

demekki gmler ispiyoncu sevmiyormuş oolay bukadar basit

+1
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 24 Haziran 2009; 5:18:59 >
  • Verilen cevaplara teşekkürler. Olay char değil lvl'de yoktu tüm itemleride Allahtan chara aktarıp kitlemiştim kasa charındaki pre bitiyor diye şans işte önemli olan sadece kosper şikayet ettigin anda susturulmak için böyle bir olayla karşılaşman.. Ben bunu dile getirdim ama arkadaşlar sağolsunlar ispiyoncu bilmem ne gibi itamlarda bulunarak saçma bir geyik çevirmenin peşine düşmüş. Hak edene hak ettiği suç verilmiyor ve konuşan susturuluyor 1 günü kalmış bronze preli char gitse ne olur gitmese ne olur sadece yazdım hepsi bu madem bu kadar alay edilcek hale geldi konu silinsin gitsin bitsin.

Saygılar, Sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Hala legalliğimi savunuyorsunuz? Olayın gidişatı belli 4 senedır gorduğum kadarıyla koxpa bi çare bulamadılar hatta bi ara ölümsüzlük çıkardılar oyun gıttıkce batıyor.Unutmayın osmanlıyada yıkılmaz dendı ama sonda noldu yeteneksiz padişahlar işe girince çat osmanlı yok osmanlıya karşı çıktılar noldu Türkiye cumhuriyeti oldu burda padişahlar k2 network çalışanları, siz osmanlıyı savunanlar, koxperlarda türkiye cumhuriyetini savunanlar umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Komedi bi benzetme de ne alaka yani.K2network kapatcak knighti koxp online mi kurcak.Herkes bi programın oynadığı charlarını film gibi izleyerek zevk almaya mı çalışcak

• quote:

Orjinalden alıntı: dogauzun

quote:

Hala legalliğimi savunuyorsunuz? Olayın gidişatı belli 4 senedır gorduğum kadarıyla koxpa bi çare bulamadılar hatta bi ara ölümsüzlük çıkardılar oyun gıttıkce batıyor.Unutmayın osmanlıyada yıkılmaz dendı ama sonda noldu yeteneksiz padişahlar işe girince çat osmanlı yok osmanlıya karşı çıktılar noldu Türkiye cumhuriyeti oldu burda padişahlar k2 network çalışanları, siz osmanlıyı savunanlar, koxperlarda türkiye cumhuriyetini savunanlar umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Komedi bi benzetme de ne alaka yani.K2network kapatcak knighti koxp online mi kurcak.Herkes bi programın oynadığı charlarını film gibi izleyerek zevk almaya mı çalışcak

Başka şeylere yönelin.Koxpler akıllı böle çakma bi firmaya emek vermiyorlar.Valla düzeltmedikçe her zmn desteklerim !Bazı pvp serverlar T.C olabilir mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 24 Haziran 2009; 1:40:58 >

• quote:

Cok Yersiz Bi Benzetme.
    Asi ve Devrimci olmakla Hilekar Olmak Ayni Sey değildir. Bunun Ucunda Ata'ya saygısızlık Cıkıyor.(Bilerek Yaptıgını Dusunmuyorum Ama Baskaları Boyle dusunebilir)
    Senden Rica Etsem Yorumunu Silebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tenzen

quote:

Cok Yersiz Bi Benzetme.
    Asi ve Devrimci olmakla Hilekar Olmak Ayni Sey değildir. Bunun Ucunda Ata'ya saygısızlık Cıkıyor.(Bilerek Yaptıgını Dusunmuyorum Ama Baskaları Boyle dusunebilir)
    Senden Rica Etsem Yorumunu Silebilirmisin.

Sılerım ama burdan Ata'ya nasıl saygısızlık çıktı merak ettım ?

• ben pm attım ama hiç bişe olmadı

lafı farklı yerlere getirmenin anlamı yok sadece bir oyun fazla kaptırmayın abartmayın fazla bu meseleyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.