Şimdi Ara

KOSGEB VE DEVLETİN GENÇ GİRİŞİMCİLERE VERDİĞİ DESTEK HAKKINDA YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TEHET

Yani ne vaat ediyorsun? Topluma ne gibi faydan olacak? Hangi soruna çözüm olacaksın? Bu iş planı olayı biraz uğraştırır.

Vaad ettiklerim; nefis ev yemekleri, ızgara çeşitlerim ve kokoreçim.
    Topluma faydam; onların karnını doyuracağım.
    Hangi soruna çözüm bulacaksın; milletin açlığına çözüm bulup onları doyuracağım
    Bu şekilde mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestoremre

quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Kosgeb oyle zart diye parayi yatirmiyor.bufeni vs inceliyor sana para biciyor. Sana burda 20 bin yeter diyor. Oyle al sana 100 bin demiyor. Birde ordaki parani karsilayabilecegine bakiyor. O parayida faturalandiriyorsun aldiklarinla. Kagitta hersey belli eksiklerin. Yani o parayi yerim araba ev alirim yok oyle bise.

Yok hocam o kadar yüksek paralarda gözüm yok zaten 10000₺ yeter. Benimde değinmek istediğim olay buydu tamam ben aldığım bütün malzemeleri faturalandırırım ama borçlarımı vermek için ne yapacağım ?

Dostum esnaf kredi kefalete bak git yanlarina konus bence

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun. Konu zaten cevap verdiği kişinin konusu olduğu içindir ki; ANLAR...

• quote:

quote:

quote:

Kosgeb oyle zart diye parayi yatirmiyor.bufeni vs inceliyor sana para biciyor. Sana burda 20 bin yeter diyor. Oyle al sana 100 bin demiyor. Birde ordaki parani karsilayabilecegine bakiyor. O parayida faturalandiriyorsun aldiklarinla. Kagitta hersey belli eksiklerin. Yani o parayi yerim araba ev alirim yok oyle bise.

Yok hocam o kadar yüksek paralarda gözüm yok zaten 10000₺ yeter. Benimde değinmek istediğim olay buydu tamam ben aldığım bütün malzemeleri faturalandırırım ama borçlarımı vermek için ne yapacağım ?

Dostum esnaf kredi kefalete bak git yanlarina konus bence

Hocam vaktiniz varsa birazcık açabilirmisiniz şu esnaf kredi kefaleti olayını ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

ARKADAŞLAR YAŞIM 18 VE 2 AY ÖNCE BÜFE AÇTIM. ŞUAN DÜKKANIN BORCU VE EKSİKLERİ VAR, DUYDUĞUMA GÖRE DEVLET YENİ DÜKKAN AÇAN GENÇLERE DESTEK SAĞLIYORMUŞ NEDİR BU OLAY ? VE BEN DÜKKANI AÇTIM YİNEDE FAYDALANABİLİR MİYİM YOKSA DÜKKANI AÇMADAN ÖNCE Mİ DESTEK VERİYOR ? SONUÇ OLARAK KOSGEB VEYA GENÇ GİRİŞİMCİLERE DEVLET DESTEĞİ YASASINDAN FAYDALANABİLİR MİYİM ?

Yeni veya eski işyeri olması farketmiyor
    Sistem şöle;
    KOSGEB'e gidip başvuru yapıyorsun,
    "Şöyle bir iş planım var,sizden destek istiyorum" diyorsun,
    Devlet sana diyor ki;
    "Git,iş planını hazırla,işini kur,misal,büfe için raf al,dolap al vs vs.."
    Sonra senin işyerine gelip inceliyorlar,gelip gördüklerinde;
    "bu adam burda,dükkan işletip iş yapabilir,ilerde dükkanı batırmaz" diye bir fikir oluştuysa sana desteği veriyorlar.

Tamam hocam. Şuan dükkan işler çalışır vaziyette zaten ama dükkanı açarken ve açtıktan sonra aldığım borçlar vardı dükkanın içine masraf ettim. Şimdi bazı eksiklerim ve bazı borçlarım kaldı. Dükkan cadde üstü hemen hemen 24 saat açık. İşlerimiz ilk başta çok şükür iyiydi ama yılbaşı, soğuk hava, kar çok etkiledi iş yok şuanda. İş yok ama verilmesi gereken borçlar var. Birde benim ailemin 1 milyon₺ devlete borcu var bu etkiler mi beni ?

Etkilemez hocam,
    Sen başvurunu yap,bi kaybın olmaz
    Onlar İşyerine gelince "dükkanı geliştirmek istiyorum,dükkanın şöle şöle ihtiyaçları var,bu yüzden desteğe ihtiyacım var " filan dersen yeter,
    Onları,o büfede iş yapacağına ve ilerde işe asılıp geliştireceğine ikna etmen lazım yani,
    borcum var filan dersen,ilerde batar diye düşünüp sana destek vermeyebilirler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harrypottervesırlarodası

kardeş kosgeb devlet yardımı vs işler yalan ben o yollardan çok geçtim. inanma böyle şeylere yoluna devam et.

Hocam oradan para alan yararlanan var. Bi deniycem olmadı kredi çekeceğim artık.

deneme kardeş denediğine pişman olursun. söyledikleri parayı asla alamıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mynamesiz

quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

50 yi cebe atsam 100 ü de çeksem sonra yurtdışına kaçsam yurtdışında banka hesabıma el koyabilirler mi ?
    türkiye ye ziyarete geldiğimde sıkıntı çıkar mı ?

Hocam devlet öyle herkese vermiyor. Aileni araştırıyorlar. Mal varlığına filan bakıyorlar. Dükkan açıcaksan veriyorlar.

Hocam benim ailemin üstünde bir kuruşluk mal varlığı bile yok ama kötü tarafı ailemin devlete 1 milyon liraya yakın vergi vs. borçları var. Bu borç benim KOSGEB'den kredi almamı etkiler mi ? Ve benim o kadar büyük Meblağlarda gözüm yok 5000-10000 ₺ arası bi para işimi görüyor benim.

Hocam bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Babam bana hiç bahsetmedi bunlardan. Yardımcı olamayacağım.

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam şansımızı deniyeceğiz artık. Başvurudan sonra kaç gün içinde belli olur ne Zaman sonuçlanır ? Olmadı kredi çekmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.