Şimdi Ara

KÖŞEYE SIKIŞTIM YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda, ki 25 yaşındayım, ilk defa başıma geliyor bu.

Birisiyle tanıştım, hayatımı çok kötü yönlerde değiştirebilecek birisi. Aslında ona rağmen yine de görüşmek isteyeceğim bir insan. Ama çok kötü özellikleri var, cidden katlanamıyorum, şuan arkadaş seviyesinde olmamıza rağmen kıskançlık krizine giriyorum resmen.

Şimdi ben bundan kaçmaya çalışıyorum, ama kaçamıyorum. Resmen tutsağı oldum. O da anladı herhalde, bilmiyorum benimle oyun mu oynuyor, ama çok nokta atışı şeyler söylüyor. Böyle büyülendim onu takip ediyorum resmen.

Mantıken düşününce, ki mantık güdümlü, duygusuz bir insandım bugüne kadar, mantıken düşününce benim için son derece kaçınmam gereken bir insan. Ama kaçamıyorum lan, köşeye sıkıştım kaldım resmen.

Mantığım bağırsa da kilitlendim kaldım resmen. Uzaktan olaya bakınca, "olum mert saçmalama" diyorum kendi kendime, ama resmen kaçamıyorum.

Eskiden böyle saçma sapan kişilerin peşinden gidenleri eleştirirdim hep, ulan hiç mi beyniniz yok diye, galiba eleştirdiğimiz şeyler başımıza gelmeden anlayamıyoruz.

Bu da böyle bir anımdır.

• Bir bilge derdi o geldi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 18 Eylül 2017; 0:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bu da böyle bir anımdır"dan sonrasını okumadım. Çünkü her DH'li okumaya sondan başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

"Bu da böyle bir anımdır"dan sonrasını okumadım. Çünkü her DH'li okumaya sondan başlar.

Yok ya gerçek bu olay. Uykularım kaçıyor.

Nerden tanıştıysak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.