Şimdi Ara

Koşarken takılabilecek mp3 çalar v kulaklık ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar koşarken takabileceğim bi mp3 çalar istiyorum .. elbiseye yada kola takılabilen modeller varmış sanırım... bunlarddan biri olabilir.. yeterki sorunsuz kullanılabilen bişi olsun... hangi markanın böle ürünleri var... ?? ayrıca kulaklık da koşarken düşmemesni istiyorum nasıl olucak bu iş ?? gidip nike marka aletler de almak istemiyorum... belli başşlı markalar olsun istiyorum ... sony ,creative philips ipod gibi ??

tavisye edeceğiniz marka model ne var .. 1 GB- 2 GB lık bişi olsun istiyorum ve de anormal pahalı olsun istemiyorum ..

yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 13 Eylül 2007; 0:08:15 >

• Hem hafif hem giyilebilir(!) olması ile shuffle2G +ep630 veya cx300 fiyatları ile bence en mantıklı seçim olur.
  • iPod Nano ve Nike setini alabilirsin...Tam koşu yapanlar için...iTunes'a bütün spor bilgilerini atar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

iPod Nano ve Nike setini alabilirsin...Tam koşu yapanlar için...iTunes'a bütün spor bilgilerini atar...

1 dk.. nike ve ipod nano dediğin ortak yapımmı yoksa ayrı ayrı şeyler mi ?? set derken .. özellikle yazıyo mu koşu seti yada koşu içindir gibi ??

quote:

.iTunes'a bütün spor bilgilerini atar.

bi de bu deidğin nedir tam olarak açıklarsanı sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

iPod Nano ve Nike setini alabilirsin...Tam koşu yapanlar için...iTunes'a bütün spor bilgilerini atar...

1 dk.. nike ve ipod nano dediğin ortak yapımmı yoksa ayrı ayrı şeyler mi ?? set derken .. özellikle yazıyo mu koşu seti yada koşu içindir gibi ??

quote:

.iTunes'a bütün spor bilgilerini atar.

bi de bu deidğin nedir tam olarak açıklarsanı sevinirim..

bi ipod alıyorsun birde ayakkabı bu ayakkabı özel nike olmak zorunda değil nike özellerden olmazsa eğer ayakkabının bağcıklarına bağlıyordun. Nike orjinal alırsan eğer ayakkkabıda özel göz var oraya yerleştiriyosun kapsül gibi. İpoduna pazu bandı veriorlar bide ipoda alttan alıcı takıyorsun ekranda kaç metre koştuğunu ne kadar kalori harcadığını vesaire gösteriyor.

ayrıca o aparat amerikada 30 dolar burda gittigidiyorda ben bi kere 25 ytlye görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonen -- 13 Eylül 2007; 1:09:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.