Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.379.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31643165316631673168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt








  • "Güvenilir bir tükürük testi ile korona döneminin kuralları çarpıcı biçimde değişecektir. Bu, artık kimsenin sinir bozucu burun testine girmesine gerek kalmayacağı ve sağlık personelinin daha iyi korunacağı anlamına gelir. İlk testin bu ayın sonunda hazır olması ve can sıkıcı burun testlerinin en azından kısmen değiştirilebilmesi bekleniyor"


    https://innovationorigins.com/en/in-new-twist-quick-saliva-test-can-help-fight-against-covid-19//

  • Bir haftadır covid sonucum açıklanmadı napmak lazım ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir avuç insanın bir araya gelip düşüncesini belirtmesine inanıp, dünya geneli tedavisi ve aşısı olmayan, Yaz kış dinlemeden çok çabuk bulaş olan bir salgına inanmıyorsunuz.

    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]


    Gribi de bir çok kişi ayakta yada 3 5 güne anlatırken, ciddi şekilde kayıplar da veriliyor. Aşısı ve tedavisi mümkün diye basit görünüyor.

    Düşünsenize saygı duyarım ama kusura bakmayın katılmıyorum size ve bu salgını basite alıp inanmayanlara..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası insanların çoğu sanki her şey geçmişcesine kafeler barlar restaurantlar her yer tıklım tıklım dolu özellikle şu kış günlerine girerken mekanların hacimlerini daha zorlayacağını düşünüyorum genç nüfus dediğimiz kesimin çoğunluğu dışarıda zaman geçirmekte ve bu kesimin çoğunluğunun semptom göstermeyip taşıyıcı olduklarını kanatindeyim. Akşam 10'dan sonra açık bir mekan restaurant bar vs. olmalı ve hatta özellikle haftasonları sokağa çıkma yasağının olması soğuk günlerin gelişinde yayılmayıı azaltacak ve önümüzdeki yıl ilkbaharı çok rahat geçirmemize olanak sağlayacanın düşüncesindeyim. Mesela bu sene sonu yılbaşı kutlamalarına kesinlikle bir çözüm düşünülmesi gerekmekte şimdiden daha fazla geç olmadan.

  • havaların soğumasıyla yükseliş trendi geri dönmeye başladı gibi.


    türkiye için de ayrıca dikkat edin. çevremde duyduğum vaka sayılarında artış var tanıdıklarda falan...




  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janti


     

    İngiltere'de 20bin vaka 200 ölüye ulaşmış. Bu kış baya zorlu geçecek gibi.

  • 2.100 vaka ab rekor kırıyor bizde okul açıyoruz

  • bu viriüse inanmayanlar bir şey içmiş nasıl bir kafa yapısıysa.neden ozaman bu kadar insan ölüyor şuan bir milyon küsür


  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

    Gribin aşisi veya kesin tedavisi yok , grip aşisinin gribe karşı koruyup korumadigi da tamamen tartismali. Ama tvden hergun grip asisi oneriliyor. Neden?

    gripten 650 bin kisi ölüyor yilda. Korona gripten daha tehlikeli degil, bir milyar adet influenza testi yaparsak neyle karşilaşiriz? Yuz binlerce grip vakasiyla karşılaşiriz. Bunu hastanedeki insanlara yaptiginda ise bir degil 2 milyon influenza ölümu sayarsiniz. Pcr testi ile teşhis yapilmasi bu işin sakat tarafidir. Size anlattigimiz hersey bir kulaginizdan girip obur kulaginizdan cikiyor.

    koronadan dolayi 8 aydir bunlari cekiyorsak her yil grip icin de benzer şeyleri yaşiyor olmaliydik, yada en bulasici hastaligin yaptigi olum sayisindan COK COK DAHA FAZLA ÖLÜME SEBEP OLAN HASTALİKLAR VAR. Bunlar icin neden dunya capinda önlem alinmiyor?


    Bakiniz bana babam gitmis domuz gribi aşisi yaptirmis zamaninda. Bu aşinin icinde ne oldugunu biliyormuyuz? Bilmiyoruz. Hakkinda hicbisey bilmiyoruz. Normalde bir cocuk olarak ölum ihtimalimin cok cok dusuk bir hastalik ugruna kisacasi bir yalan ugruna babam gitmis icinde bin turlu toksik madde olan bir aşıyi bize yaptirmis.


    Şimdi ise ellerinden gelse bu uretecekleri aşılari milyarlarca insana vurmak istiyorlar. Sen virus yalaniyla oyalanirken arkada aşı diye urettikleri seyin ne oldugunu bilmiyorsun ve gidip vuruluyorsun.

    Tv de gosterilen hicbirsey bagisiklik sistemni nasil guclendirecegimizle ilgili degil. BULASİCİ HASTALİK HİSTERİSİYLE İLGİLİ. Bu koronanin aşı ile ilgili oldugu o kadar acik ve net ki.

    Dunyada her yil MİLYONLARCA İNSAN ÖLÜYOR. Korona kimseyi fazladan öldurmuyor. Yaptiklari sey zaten hasta olan insanlar uzerinde korona pozitifligine dayanarak kovid sayisi yazmak. Oysa testin pozitif olmasinin daha neyi ifade ettigi bile BİLİNMİYOR. Ha bu esnada normalde belki hastaligi yenebilecek kisiler, bunun amansiz bir virus olduguna son derece inandigindan hayatinin kabusunu yasiyor, ve ölum ihtimali artiyor. VE BU İNSANLİK SUCUDUR.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 22 Ekim 2020; 22:0:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Janti kullanıcısına yanıt

    2k vaka nasil oluyor ozaman


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9600_G_T

    2k vaka nasil oluyor ozaman

    Vaka değil, hasta sayısı 2K. Yaklaşık 10 ile çarparak vaka sayısı tahmin edebilirsiniz.

  • Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Ee ne yapalım o zaman Hacı Yatmaz.!! Her şey, herkes yalan bir siz mi doğru.?

    Ben kendine son derece dikkat eden, sağlıklı beslenen, sadece spor yapmayan 40 yaşında biriyim. Neredeyse 4 senedir soğuk algınlığı yada hafif boğaz yanması dışında rahatsızlık geçirmedim.

    En son grip olduğumda 4-5 gün evde yatıp dinlendim, bol C vitamini ve sıcak çorba ile atlattım. Ben ne grip aşısı oluyorum, nede çıkarsa korona aşısı olmam, düşünmüyorum.

    Aşı konusundaki düşüncen bir yere kadar OK. Neden bu tip bir konuda hemen ölümler ön plana çıkıyor ve korona hafife alınıyor.? Niye zaten X hastalıktan Y hastalıktan dolayı bilmem ne kadar zaten ölümler oldu/oluyor diyorsunuz? Dün vardı bugün de var + C19 ölümleri ve yarında ölümler olmaya devam edecek.

    Yani çok değişik, her şey normal gibi konuşuyor, bu korona olayının birileri arasında tezgahlanan ve insanlara oynanan bir tiyatro olduğunu söyleyecek kadar basitleşiriyorsunuz.

    Ben uzman değilim, hiç bir ülkenin de korona vaka ve ölümlerinde şeffaf olduğunu düşünmüyorum. Hele hele ülkemiz kesinlikle verilerde doğru sayıları açıklamıyor.

    Düşünsenize saygı duyarım, ama kesinlikle katılmıyorum. Kim neye inanıyor ise sizde saygılı olun ve bırakın kim neye inanıyorsa ona inansın.

    Sağlıklı günler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bunlar gerçek verileri DSÖ ile paylaşacaktı noldu bir haber var mı?

    En azından tam sayıyı bilelim hergün tahmin yapmaktan sıkıldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve gelip evde covid testi yapan kişiler sivil mi oluyor yoksa önlüklü sağlık görevlilerimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31643165316631673168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.