Şimdi Ara

korkuyorum lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tc kimlik numaram dolandırıcıların eline geçti ne yapabilirler ne yapmam lazım sonuçları çok kötü olur mu uyuyamıyorum adımı soyadımı biliyorlar

• lütfen bir şeyler söyleyin :(
  • bana akıl verecek yok mu ne yapmam lazım
  • Konunun Troll olmadığını varsayarak yazıyorum.

Eğer Tc kimliğiniz dolandırıcıların elindeyse en yakın polis karakoluna gidin ve durumu söyleyin gerisini hallederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Türk

Konunun Troll olmadığını varsayarak yazıyorum.

Eğer Tc kimliğiniz dolandırıcıların elindeyse en yakın polis karakoluna gidin ve durumu söyleyin gerisini hallederler
    henüz başıma bir şey gelmedi bu yüzden şikayetimi ciddiye almazlarsa ne yapmalıyım
  • Bir şey olmaz. Yarın sabah erkenden polise git

Edit : Üyelik bugün açılmış. Sırf buraya TC konusu açmak için üyelik alınmaz CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 29 Ocak 2019; 1:30:53 >
  • Tc kimlik numarasiyla sana en fazla fatura keserler bir sey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Abilerrrr,Yardım Edin Lütfen :(
    13 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

Tc kimlik numarasiyla sana en fazla fatura keserler bir sey olmaz.
    nasıl yani davalık icralık vs. gibi durumlar başıma gelebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Bir şey olmaz. Yarın sabah erkenden polise git

Edit : Üyelik bugün açılmış. Sırf buraya TC konusu açmak için üyelik alınmaz CSB
    olay yeni başıma geldi bu yüzden
  • piertotumlocomotor P kullanıcısına yanıt
    Başına birşey gelip gelmemesi sıkıntı değil adamlar ciddiye almak zorunda. Bir avukat taniyorsan onlada iletişim kurabilirsin o da yardımcı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: piertotumlocomotor

nasıl yani davalık icralık vs. gibi durumlar başıma gelebilir mi

Alıntıları Göster
    Yok hocam ya urun falan satin aliyosun fatura kesiyorlar ya o. Sadece TC kimlik numarasiyla basin belaya girmez, cok dusunuyosan git sabah karakola anlatsinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 29 Ocak 2019; 1:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Türk

Başına birşey gelip gelmemesi sıkıntı değil adamlar ciddiye almak zorunda. Bir avukat taniyorsan onlada iletişim kurabilirsin o da yardımcı olabilir
    ben öğrenciyim avukat tanıdığım yok polislerde bu yüzden ciddiye almaz diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

Yok hocam ya urun falan satin aliyosun fatura kesiyorlar ya o. Sadece TC kimlik numarasiyla basin belaya girmez, cok dusunuyosan git sabah karakola anlatsinlar.

Alıntıları Göster
    içim rahat etmiyor ben her ihtimala karşı karakola gideceğim
  • piertotumlocomotor P kullanıcısına yanıt
    18 yaşı geçtiysen ciddiye almak zorundalar, zaten Tc kimlik no ile pek bir şey yapamazlar ama yinede önlem almak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 29 Ocak 2019; 1:35:34 >
  • Karakola git anlat.kayda geçsin bi şey olursa en azından karakola.gittiğin için etkilenmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 29 Ocak 2019; 1:38:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Karakola git anlat.kayda geçsin bi şey olursa en azından karakola.gittiğin için etkilenmezsin
    hocam evdekiler bir şey olmaz merak etme diyor ama benim içim rahat etmiyor haberlerde görüyorum bu olaylar yüzünden davalık olanlar oluyor artık onlar boşver desede ben gidip anlatacağım olanı biteni
  • Kimlik nonuz nasıl ellerine geçti?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim tc. numaramı tüm dünya biliyor ,ee ben ne yapayım o zaman :)
    hatta seçmen listeleri bir dönem sızdırılmış ve internette yayınlanmış ,sadece tc. no değil tüm bilgilerimiz internette dolanıyordu
    hemen her hafta kargo gelir ,yani çoğu firmada tc. no var ve kargo kolisi üzerinde dahi tc. numaram yazıyor

ya işin ilginç tarafı yabancı ülkelerden de bana sürekli spam geliyor ,mail adresimde anonim olmuş galiba :)

sadece tc. no ile bir şey yapamazlar ama yapacak adamlar sahte kimlik ile üzerine şirket bile kuruyor (nasıl oluyorsa)
    korkunun ecele faydası yok deyip hiç umursamıyorum bile ,kaçsan tedbir üstüne tedbir alsan dahi yine seni bela bulabiliyor
  • Bir sorun olabileceğini sanmıyorum. Hatta %99 olmaz.
    Milyonlarca insanın TC numaraları sızdırılmıştı 2010'da, bir şey olmadı.
    Boşuna telaşlanma dostum.
  • Hiçbir şey olmaz. Tc numaramızı kitap sitelerine, otobüs firmalarına, zamanında dersanelere bile verdik. İçin rahat olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.